Hei skjønnhet!

Jeg fullførte en måned for å skrive for IMBB, og det har vært flott å kunne vurdere og hjelpe damer rundt om i verden, velger sine produkter med omhu.

Vi elsker alle duftende og duftede hudpleieprodukter, ikke sant? Det får oss til å føle oss så friske og delikate. Vi vet alle viktigheten av å holde kroppen fuktet i løpet av vintrene, men gjør vi rettferdighet til våre hender? Vi vasker våre hender ofte i motsetning til andre kroppsdeler. Alt arbeidet, inkludert å skrive denne artikkelen, er mulig på grunn av fingrene. Vi har blitt velsignet utover fantasi for å få hender og ben.

Når det gjelder å holde hender med vennene dine eller kjære, vil berøring av hendene fortell deg om de har tatt godt vare på dem eller ikke. Jeg foretrekker søte luktende og myke hender. Og derfor plukket jeg opp denne håndkremet fra dette merket. Les videre for å vite hvor nydelig det er.

Pris: Rs 199 / - for 50 ml

Holdbarhet: rundt 30 måneder

Forsiktig ord: Ansiktsbruk anbefales ikke.

ingredienser:

Påstander:

Opplev daglig luksus med vår Nature's Extracts-kolleksjon. Denne fuktighetsgivende hånd- og spikerkrem som er beriket med ekstrakter av kakaosmør og vanilje, vil bidra til å berolige selv den travleste hånden, slik at de blir myke og delikat duftende.

Jeg tar på Marks & Spencer Pampering Cocoa Butter Moisturizing Hand & Nail Cream:

Jeg ville ikke lyve, men lukten er så fengslende at du bare ikke kan holde hendene dine av dette produktet for lenge. Lukten er bare ahhh-mazing. Det var få andre dufter i denne håndkremet, men siden jeg er en søt lukteliv, hvilte jeg hendene mine på kakaosmørkrem. Den kommer i en kremfarget tube pakning med en flip-cap og et dispensing hull. Innholdet er en hvit krem ​​som glir på huden som en drøm. Tekstur er glatt og silkeaktig. Det er ikke engang rennende som er tommelen opp. I motsetning til andre kremer finner jeg ikke denne fløten å være veldig klebrig og det blir lett absorbert i huden.

Jeg har tørr hud rundt hendene mine, og derfor holder jeg søknaden hyppig, men ellers for folk med normal hud rundt hender, antar jeg at det vil vare i noen flere timer. Lukten er søt, men ikke overveldende. Det blir stadig mildere med tiden, men du kan fortsatt lukte en mild, behagelig vanilje som lukter etter en time. Det er en av de beste kremer for å holde hendene bortskjemt og elsket. Det kreves kun en myntstørrelsesmengde for søknad, slik at produktet varer lenger.

Kommer til å virke det har på negler og negler; mine negler er hovedsakelig malt og jeg tar hyppige manikyr avtaler. Så jeg kan egentlig ikke si hva bra det gjør med negler, men ja, det hjelper manikyr-effekten å bli lenger i mitt tilfelle. Så samlet sett er det en verdig håndkrem som står overfor sine krav.

Fordeler av Marks & Spencer Pampering Kakaosmør Fuktighetsgivende Hand & Nail Cream:

• Fantastisk duft • Reisestørrelse • Enkel applikasjon • Holder hendene myke og smidige • Smidig konsistens av kremet • Glir utrolig godt på huden • Gets lett absorbert • Lang holdbarhet • Ikke-klebrig • Billig

Cons of Marks & Spencer Pampering Kakaosmør Fuktighetsgivende Hand & Nail Cream:

• Søt lukt kan være en con for få personer / • Tilgjengelighet. • Inneholder parabener.

Vil jeg tilbakekjøpe Marks & Spencer Pampering Cocoa Butter Moisturizing Hand & Nail Cream?

Jeg vil definitivt kjøpe andre varianter fordi duften trekker meg til den, og det gir meg hyggelig fornøyelse å se hendene mine myke og smidige.

IMBB Rating: 4.8/5

Marks & Spencer Cocoa Butter Review Marks and Spencer White Peach og Almond Foam Bath Review Marks and Spencer Autograph Blush Eau De Toilette Marks and Spencer Fresh Aloe Vera fuktighetsgivende kroppskrem Marks and Spencer Vanilla Sugar Body Butter Marks and Spencer Kina Blå Anti-Perspirant Roll-On Marks & Spencer Rose Silky Talcum Powder Marks & Spencer Per Una Blusher # 10 Brick Red Merker og Spencer Royal Jelly og Pure Honey Light Body Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: