Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Givenchy Noir Couture Volum Mascara Review, Swatch - MOTE 2023
Givenchy Noir Couture Volum Mascara Review, Swatch - MOTE 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: Denne innovative, må-ha-formelen har silikamikroperler fylt med keratin for å beskytte vipper, mens nærende rispeptider styrker lash frynsene. Den unike totonede børstens svarte børster gir øyeblikkelig volum mens de hvite børstene er spesialisert på høydefinisjon. Den slanke, couture saken med inverterte studs legger til et snev av raffinement.

Formulert uten: Parabener

Denne banebrytende mascara ble designet av Nicolas Degennes ved hjelp av en intelligent formel beriket med en Lash Booster Expert Complex. Oxazolidone beskytter lashene og omstrukturerer dem mens artemia salina ekstrakt revitaliserer dem.

Pris: USD 32 / Ra 1900 ca. Jeg fikk det i skygge Sort taft 1

Image
Image

Min erfaring med Givenchy Couture Volume Mascara:

Det er en strålende mascara. Jeg plukket opp to mascaraer fra Givenchy, og dette er en av dem. Det gir nesten en dramatisk falsk lash effekt til lashene.

Tekstur er kremaktig uten å være for våt eller for tykk. Det er svarteste svarte mascara som umiddelbart gir liv til lashene. Det gir ikke det mest saftige volumet med tanke på at det er en "volum" mascara, men det gjør dem ser dramatiske, lange og skilt ut.

Mascaraen smusser ikke, smører eller flager. Det forblir på godt 10-11 timer. Det holder også krøllen veldig bra.

Hvis du bruker mange frakker av denne mascaraen, blir den ikke klumpete.

Emballasjen er nydelig.

Staven og penselen er ganske lange og litt overveldende. Men gutt, jobber de! Penselen er tykkere på bunnen og tynnere i topphalvdelen. Den tynnere delen bidrar til å få vippene på det indre hjørnet. Den tykkere delen av børsten hjelper med volumet.

Mascaraen stikker ikke øynene. Den er fri for parabener. Og det fungerer!

Jeg ville ikke ha noe mer tykkelse, men jo bra!

Helt forelsket i denne mascaraen. Gi det en tur når du kan få tak i det. I India er den tilgjengelig på Sephora.

Vurdering: 4.8/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Før og etter
Før og etter
Image
Image
Image
Image

Gucci Opulent Volume Mascara Review Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Lipstick Review Givenchy Croisiere Fuchsia 309 Le Rouge Givenchy Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig Givenchy Le Rouge - Rose Dressing Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge

Populært emne