Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

NARS Stylo Eyeliner Carpates Review, Swatch, EOTD - UTSEENDE 2023
NARS Stylo Eyeliner Carpates Review, Swatch, EOTD - UTSEENDE 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: En ny moderne flytende liner som sikrer en feilfri jevn linje med bare ett slag. Fungerer en superfint tips for presis definisjon og allsidige applikasjonsalternativer.

  • Opptil 24 timers bruk
  • Høy intensitet farge
  • Glider jevnt og jevnt

Pris: USD 27 / Rs 1600 ca.

Image
Image

Leveres i 4 farger - svart (karpater), brun (Nuku Hika), grå (Koala) og blå (Atlanterhavet).

Min erfaring med NARS Stylo Eyeliner

Som jeg nevnte tidligere, er jeg helt avhengig av disse pennestoffvæskeformene. De er en drøm å bruke. Det eneste er at du må lagre dem opp og ned hele tiden, ellers spissen tipper ut og de er avfall.

Jeg plukket opp denne NARS Stylo pennen og det viste seg å være BRILLIANT. Pennen kommer pakket i en matt svart pennestil. Skumspissen er lang og spiss. Den beste delen om tipset er at du kan lage den tynneste linjen med denne pennen. Tvert imot når du vil ha en tykk linje, må du gjøre litt arbeid på fylling av det tomme rommet. Men væsken flyter ganske anstendig gjennom spissen, så det er ikke for plagsomt. Jeg kan være nit plukking her, men jeg er noen som har brukt brukt de mest fantastiske penn liners fra Tom Ford og Gucci. Mykheten i spissen og den frie flyten fra disse pennene er vanskelig å matche. Spissen av denne pennen bøyer ikke for mye. Men hvis du er noen som ikke har mye å sammenligne denne pennen med, tror jeg det er bare fantastisk.

Eyeliner er pigmentert. Men hvis du ønsker å få superintensiv svart farge, må du gå over den igjen. Jeg tror ikke det er en con fordi det gjør det lettere å bruke det som en myk svart liner i løpet av dagen også. Og om kvelden kan du helt jobbe med intensiteten.

Og gutt! den forblir makten. Det er gal, kjempebra. Jeg mener at jeg har brukt den flere ganger fra morgenen (si) klokken 10 og tatt den om natten rundt 10-ish og liner forblir uten flekker, fjerning eller fading.

Jeg liker at målingen er semi matt.

Det stikker ikke øynene. Den kommer lett ut med en øyemake-fjerner.

Samlet, helt anbefales. Et annet fab produkt fra NARS.

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
EOTD
EOTD
Image
Image
Image
Image

Gucci Iconic Black Power Liquid Eyeliner Pen Review, Swatch, EOTD Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere gjennomgang Best Felt Tip Eyeliner penner tilgjengelig i India YSL Effet Faux Cils Sjokkerende Fet-Tips Eyeliner Pen Review Marc Jacobs Magic Marc'er Precision Pen Eyeliner - Blacquer Review NARS Brigitte Audacious Lipstick Review NARS Raquel Audacious Lipstick Review, Swatch

Populært emne