Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Urban Decay F-Bomb Revolution Lipstick Review - UTSEENDE 2023
Urban Decay F-Bomb Revolution Lipstick Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei skjønnhetene,

Hvordan jeg skulle ønske at denne leppestiften ble kåret bedre! Jeg ble en fan av revolusjonens leppestifter i fjor; men hadde ganske lyse nyanser for meg selv. Mitt alter ego tvunget meg til å få disse til vintre også; og jeg bestemte meg for å få to dristige og livfulle nyanser (selv om jeg har så mange i min stash allerede). Urban Decay har gitt ut den rene versjonen av alle revolusjonens leppestifter i forrige måned; og mine øyne er skinnende, og mine palmer er kløe. La oss se; hvor lenge jeg er i stand til å dempe mitt shoppingavhengighet.

Image
Image

Om Urban Decay F-Bomb Revolution Leppestift:

En luksus leppestift som gir intenst fargepenger og kremaktig glans. Revolusjon Lipstick er rik, buttery leppestift på sitt beste - med signaturen Urban Decay pigmentrik farge du ønsker. Vanedannende å bruke (og enda mer vanedannende å ha på seg), glir Revolusjon Lipstick på uten å dra eller hoppe og klemmer hver kurve. Bare en sveipe gir deg en stor, nydelig legging av farge. Og med nyanser som spenner fra flotte nudder til dristige brights, er det noe for alle. Urban Decay's Pigment Dispersion System ™ gir Revolution Lipstick sin super kremete tekstur, intens pigmentering, overlegen fargedispersjon og utvidet slitasje. Maxi-Lip ™ definerer og hydrater lepper, samtidig som de ser jevnere og fyldigere ut. Og en nærende blanding av jojobaolje, avokadoolje, kakaosmør og sheasmør holder leppene super fuktige og mykete. Det luksuriøse, spesialdesignede gunmetalrøret (foret i Urban Decay's signatur mørke lilla) ser så nydelig ut, du vil fortsette å trekke den ut av vesken din.

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris: 22 USD for 2,8 g produkt.

Image
Image

Min erfaring med Urban Decay F-Bomb Revolution Leppestift:

emballasje: Emballasjen er vakker, laget av resirkulert papirboksemballasje. Leppestiftskyggen tilsvarer klistremerket på boksen, som alle ingrediensene er oppført på. På innsiden er det et metallhus som logo og merkenavn er gravert på. Jeg elsker bare denne emballasjen. Kulen er en standard, slank kule, med en skrå topp. Selv om det trenger litt hjelp på kroker og hjørner, Dette var ikke et stort problem siden denne skyggen, til tross for å være høyt pigmentert, er veldig lett å bære.

Image
Image

Skygge: Skyggen er en klassisk rød med nøytrale undertoner. På meg ser det litt varmt ut; men alltid så liten å være nesten ubetydelig. Det har også en fin glans, som fortsatt er på leppene i lang tid. Det minner meg om mormoren min, som pleide å spise en paan hver kveld da det var min bestefars tid å komme hjem fra jobben. Hun gjorde dette slik at leppene hennes ville bli igjen, de dagene var folk så lave på leppestifter og ting. Hennes lepper pleide å ha en vakker varm rød farge med en fin glans også.

Konsistens: Konsistensen er veldig balmy, kremaktig; fuktighetsgivende leppene og sitter veldig lett på dem. Hver gang du vesker dine lepper, vil du føle fuktighetssveien gjennom. Lippestiften glir ganske enkelt på leppene, enten de er forberedt eller ikke. Den gir full dekning bare i en sveipe og vil definitivt dekke noen pigmenterte lepper. Til tross for den dunkle tekstur, bløder det i det hele tatt. Det har ingen irriterende duft som sådan.

Varig tid: Denne nyansen varer 5-6 timer på meg med snacks i mellom. Det er en ganske flekkende leppestift, og fargeintensiteten forblir den samme til tross for noen tunge snacks og drinker. Det er en myk glans på leppene etter leppestiftene, og etter det er det ingen overføring på briller og kopper.

Image
Image

Pros av Urban Decay F-Bomb Revolution Leppestift:

• Vakker, klassisk emballasje, med resirkulert papir. • inneholder ikke parabener, sulfater og ftalater. • Skyggen er en vibrasjonsklassisk rød, med nøytrale undertoner (selv om det ser litt varmt ut på meg). • Veldig egnet for kveldstid og festdrag. • Tekstur er ganske balmy og det glir lett på leppene. • Bløder ikke i det hele tatt. • Formelen er fuktighetsgivende. • Dekker dine leppe linjer. • Pigmentering er fantastisk. • En swipe gir full dekning. • Varer 6 timer med lette måltider, mer uten måltider. • Føler seg veldig lett og behagelig og for alltid fuktighetsgivende. • Flekker leppene pent.

Image
Image

Ulemper med Urban Decay F-Bomb Revolution Leppestift:

• Dyrt. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 5/5

Image
Image

Vil jeg anbefale Lipstick?

Ja, jeg kan definitivt si at jeg tar min erfaring og den andre, at dette er et av de beste lipstickene jeg har kommet over. Akkurat som NARS Audacious leppestifter og Estee Lauder Pure Envy Lipsticks; alle nyanser virker like gode. Prisfaktoren er også moderat. Jeg håper vi kommer over så flott utvalg av leppestifter i hvert merke.

Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Review Urban Decay Rapture Revolution Lipstick Review, fargeprøver Urban Decay Revolution Lipstick i Manic Review Urban Decay Revolution Lipstick i Fiend Review Urban Decay Revolution Lipstick i Slå på for rosa rosa varme lepper Urban Decay Revolution Lipstick - 69 Anmeldelse Urban Decay Revolution Lipstick - Bang Review Urban Decay Revolution Lipstick Anarchy Review, fargeprøver Urban Decay Fun Palette Review Urban Decay Sheer Revolution Lipsticks - Preview and Swatches

Populært emne