Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Marc Jacobs Beauty Le Crème Rei av Light Lip Creme Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Marc Jacobs Beauty Le Crème Rei av Light Lip Creme Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på den andre leppestiften fra min Marc Jacobs Le Creme leppestift-kolleksjon. Jeg har tidligere vurdert skyggen Kiss Kiss Bang Bang som du kan sjekke ut hvis du ønsker det.

En rik, fløyelsaktig, ultrahydratiserende leppestift som gir et dramatisk slag med levende pigment og endeløse timer med luksuriøst slitasje.
En rik, fløyelsaktig, ultrahydratiserende leppestift som gir et dramatisk slag med levende pigment og endeløse timer med luksuriøst slitasje.

Hva det gjør: Nyt leppene dine med Marcs nye, revolusjonerende 10-timers leppestift som metter leppene dine i luksus og kremaktig, pulserende pigment med bare en sveipe. Opplev uovertruffen fargepenger fra konsentrerte fargestøpte pigmenter som er tredoblet og beriket med fuktighetsgivende ingredienser - forlater lepper med ultimat langvarig farge og fuktighet. Øyeblikkelig føler leppene plumped og næret fra kraftige peptider, antioksidantrike sjøbærer og naturlige fuktighetsmidler, inkludert meranti og kakaosmør.

Hva annet trenger du å vite: De 20 uimotståelige fargedrakte nyansene ble oppkalt etter ikoniske kvinner som har inspirert Marc gjennom hele sitt liv.

Image
Image

Pris : $30

Image
Image

Min erfaring med Marc Jacobs Beauty Le Creme Rei of Light Lip Creme:

Så langt elsker jeg disse New Marc Jacobs-leppestifter som er utgitt som en del av vårens vårskolens skjønnhetssamling. De kommer i en rekke med 20 nyanser, og jeg skiller med 5 av dem.

emballasje:

Slank, glanset svart hylse som stenger sikkert. Det er sølv aksent knapp som gir det et vakkert utseende. Røret tiltrekker seg fingeravtrykk.

Image
Image

Skygge:

Skyggen "Rei of Light" er beskrevet som en ristet murstein. På huden min, skjønt det ser veldig ut som en ekte dyp rød. Den har liten bit oransje undertoner som jeg kan oppdage. Det er ikke den slags blåbaserte røde som gjør at tennene ser lysere ut, men denne skyggen er veldig vakker, og jeg kan se at den er veldig smigrende på forskjellige hudtoner, alt fra lys til mørkt. Det vil se utrolig ut på nyanser mellom til mørke skjønt. Det er en veldig slitesterk skygge.

Image
Image

pigmentering:

Pigmenteringen og dekning av denne leppestiften er veldig bra. Den fortsetter med full farge i en sveipe og har en halvmattig finish rett fra den første applikasjonen. Den glir jevnt på de fuktige, eksfolierte leppene, men hvis du har tynne eller veldig tørre lepper, kan det føre til litt sløving.

Jeg pleier å bruke leppestift også på den innerste delen av leppene mine, for å gjøre det ikke virke som en åpenbar kontrast når jeg ler eller åpner munnen min. Jeg hadde spesielt problemer med å bruke den der, og det ville bare ikke stikke eller vise seg på de smidigeste delene av mine indre lepper (du kan se delen der den bare ikke vil glide i leppeprøven også), men på den ytre ytre lepper (hvor de fleste vanlige folk ville ha på seg leppefarge) jeg stod ikke overfor et slikt problem.

Image
Image

Avslutt og føl på lepper:

Målet er halvmattet. Det føles veldig behagelig å ha på seg. Det er ikke hydratisering i det hele tatt, men det tørker heller ikke. Det føles definitivt tørrere og tørrere som dagen bærer på, men det kommer aldri til et punkt der jeg er ubehagelig og løper for å ta tak i en chap-pinne.

Oppholdsstyrke:

Denne leppestiften klæber bokstavelig talt til leppene mine og beveger seg ikke, budger, smør eller bløder i det hele tatt. Det er overføring, men veldig lite. Det forblir en god 8-9 timer på leppene mine uten å trenge konstant touch-ups.

Det overlever gjennom flere snack og drikkepause, men jeg trenger å røre etter et måltid som er når det fades litt fra det indre hjørnet, men fargen på ytre enden forblir intakt.

Image
Image

Parfyme:

Den har en fin, blomstret parfyme som duft som jeg liker veldig mye. Det er veldig subtilt og ikke overveldende.

Samlet, ja, jeg nyter disse nye Marc Jacobs leppestifter veldig mye. Jeg elsker spesielt den vakre matte, men ikke flatt, ser ut som de gir uten å være overtørrende. De har veldig lang slitasje og fargevalg er enestående. Denne spesielle farge er fet, men veldig slitesterk og pen. Jeg vil anbefale dem.

Pros fra Marc Jacobs Beauty Le Creme Rei of Light Lip Creme:

• Vakker matte finish. • Veldig lang slitasje. • Full farge i 1 swipe, veldig pigmentert. • Ikke for tørking, men ikke hydrering heller. • Fremhever ikke fine linjer på mine lepper. • Komfortabelt på leppene. • Bredt fargevalg å velge mellom.

Ulemper ved Marc Jacobs Beauty Le Crème Rei of Light Lip Creme:

• En liten bit på høyere side prisvis. • Må passe på å ha riktig fuktighet og eksfolierer lepper for å få det til å fungere godt. Det er ikke tilgivende på tørre hakkede lepper.

IMBB Rating 4.8/5

Image
Image

Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Review, fargeprøver Marc Jacobs Skjønnhet Le Marc Lip Creme Preview, Swatches Marc Jacobs Perfection Powder fjærvekt Foundation Review, Swatch Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel i 118 Roll the Dice Review Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel Neo-Noir

Populært emne