Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Gucci Luminous Perfekt Concealer Review, Swatch - VEKTTAP 2023
Gucci Luminous Perfekt Concealer Review, Swatch - VEKTTAP 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: Den lysende perfeksjonskonferansen bidrar til å lyse hudens overflate og dekke ufullkommenhetene. en blanding av lysreflekterende og skjult ingredienser maskerer blemmer, skygger og mørke flekker, og bidrar til å skjule tegn på tretthet. Formelen glir på hudens overflate med en presis klikkbørste for en jevn hudtone og strålende overflate.

  • lys 020
  • klikk penn med presisjonsbørste applikator
  • byggbar farge
  • multi-tasking applikasjon
  • Bruk til å korrigere en ujevn leppe før leppestift, for å legge til fullhet til cupidens bue eller å dekke de mørke kretsene faglig.
  • bruk etter glatt grunnlag for maksimal dekning, bruk med silke-priming serum og fundament pensel 11
  • seks nyanser som passer til flere hudtoner
  • dermatologisk testet
  • 2 ml / 0,06 fl.oz.

Jeg fikk den i skyggen 040 (medium)

Pris: USD 44 / Rs 2.700 ca.

Image
Image

Min erfaring med Gucci Luminous Perfecting Concealer:

Jeg tror Gucci har virkelig spikret ansiktet makeup line. Jeg elsker absolutt Gucci Foundation og denne lysende perfeksjonerende concealer er ikke noe unntak.

Gucci concealer kommer i en klikkpennemballasje med en fiberbørste tips applikator. Innkapslingen er nydelig skinnende svart. Capen har Gucci 'G' -logoen trykt på den og logoen i gull er også preget på toppen av lokket.

Den kommer i 6 forskjellige nyanser fra lys til mørkt. Jeg plukket opp skyggen 040 medium som har peachy undertoner til den. Det fungerer perfekt for å legge til lysstyrke og for å bekjempe hvilken som helst rødhet i mitt øyeområde.

Concealer har en middels dekning, så hvis du ønsker å dekke de intense, mørke øyesirkelene, kan dette ikke fungere for deg. Du må bruke en ugjennomsiktig peachy concealer for å bekjempe skyggene, og så kan du bruke denne concealer på toppen for å lyse opp under øyeområdet. Personlig har jeg ikke veldig mørkt under øynene, jeg har mer rødhet under øynene. Så jeg ser alltid etter skjulere som kan lyse opp under øyeområdet og få meg til å se seg våken. Dette passer perfekt til min regning.

Tekstur er super kremaktig og blander seg inn i huden som en drøm. Det kaker ikke opp eller avgjøres i fine linjer. Plus, det forblir hele dagen uten å falme.

Den klikkbare pennen gjør det lettere å bære rundt. Penselapplikatoren er av god kvalitet og føles veldig myk på huden. Jeg bruker concealer med børstespissen og klapp den på plass med fingertuppene. Jeg finner at det setter raskt slik at jeg gjør ett øye om gangen i stedet for å bruke concealer på begge øynene og deretter blande det.

For sammenligningens skyld tilbyr Chanel Eclat Lumiere Pen 1,5 ml produkt og YSl Touche Eclat har 2,5 ml produkt. Gucci har 2 ml produkt. Tatt i betraktning prisen, føler jeg at de lett kunne ha gått med et 2,5 ml produkt.

Samlet loooove jeg absolutt denne concealer. Det gir nok dekning og føles veldig lett og naturlig på huden. Det korrigerer, skjuler og høydepunkter med den mest naturlige utseende applikasjonen. Enkel å bruke og holder lenge. Det lever opp til sitt krav om "skjuler tegn på tretthet". Kunne ikke be om mer.

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
Før og etter FOTD
Før og etter FOTD
Image
Image
Image
Image

Gucci Lustrous Glow Foundation Review, Swatch Gucci 030 Bronse Silke Lip Lacquer Review, Swatch, FOTD Gucci Brunette 020 Presis Sculpting Brow Pencil Review, Swatch Gucci Iconic Black Power Liquid Eyeliner Pen Review, Swatch, EOTD Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktighet leppestift Review, Swatch Er Gucci Bitter Grape, Rose Dragee Audacious Lipstick Den beste i Luxury Segment? Gucci Flora Eau De Parfum Review Gucci Makeup: En introduksjon, bilder, fargeprøver

Populært emne