Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Mauve Pink Roll-On Shimmer Review - HUDPLEIE 2023
NYX Mauve Pink Roll-On Shimmer Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Etter å ha gjennomgått NYX øye rulle på shimmer i skyggen mandel, vurderer jeg en annen lignende rulle på glitrende øyenskygge i dag. Denne er i skyggen RES05 Mauve Pink og, som navnet antyder, er en veldig glamorøs mauve rosa glimrende øyenskygge. Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Lys opp med Roll on Shimmer! Legg glans til ditt utseende med våre strålende nyanser som ruller lett på øyne, ansikt og kropp. Du kontrollerer intensiteten av pigmentet! Bland lett glitterpulveret med en pensel eller fingre, og smør den deretter i vesken din for å gi sparkle.

Image
Image
Image
Image

Produktpris: INR 400

Min erfaring med NNyx Roll på Shimmer Mauve Pink:

emballasje:

Den kommer i en anstendig og estetisk emballasje. Det gjennomsiktige slangen viser fargen på øyeskyggen og røret har en svart hette. Klistremerket nederst betegner skyggenavnet, selv om jeg synes det er ubrukelig fordi skyggen er synlig fra røret bare og annet enn denne gangen jeg så navnet på øyeskyggen for gjennomgangsformål, tror jeg ikke at jeg brydde seg mye om les skyggenavnet da skyggen er tydelig synlig fra røret selv. Samlet sett er emballasjen solid og reisevennlig.

Image
Image
Image
Image

Skygge:

Det er ganske klart fra skyggen navnet selv at dette er en mauve rosa øyenskygge. Selv om det etter min mening er mindre mauve og mer babyrosa. Det ser ut som en slags babyrosa på grunn av mikrosølvglitterpartiklene i den. Det er en svært allsidig øyenskygge og kan brukes på flere måter. Den kan også brukes som en glitter på glitter for et mer glamorøst utseende. Denne øyenskyggen er enkel å bruke, og fargebetaling er ganske bra i bare en sveipe også.

Image
Image

Tekstur, pigmentering og levetid:

Selv om det er et glimmer øye pigment, er det faktisk ganske glatt i tekstur og en gang påført på lokkene, gjør det ikke lokkene føles tunge og det faller ikke engang mye ut til kinnene. Det er en veldig pigmentert glitrende øyenskygge. Jeg bruker vanligvis bare en sveipe og blander den på øyelokkene for et veldig undervurdert, men elegant sett. Det irriterer ikke øynene mine. Det gjør ikke øyelokkene fettete eller klissete. Siden det er en rulle på øyenskygge, bruker jeg den over en primer og den forblir på meg for en god 6 + timer. Selv etter at skyggen har blitt svakt, holder shimmerpartiklene seg på øyelokkene til jeg fjerner det helt med en øyemake-fjerner.

Image
Image

Pros av NYX Mauve Pink Roll-On Shimmer:

• Rimelig priset til INR 400 (selv om det er billig i USA) • Lett tilgjengelig på Sephora og online. • En veldig oppstyrfri øyeskygge med rulle på. Veldig enkelt å søke om nybegynnere. • Oppholder seg på øynene til det fjernes med en sminkefjerning. • Føler seg jevnt på øyelokkene. • Meget pigmentert. Vanligvis er to swipes mer enn nok til å få en sparkly rosa farge på øyelokkene..

Image
Image

Cons av Nyx Roll på Shimmer Mauve Pink:

• Kan ikke dukke opp den rosa på mørke skinnede skjønnheter; Jeg tror bare sølvskinneren blir mer fremtredende. • Ikke for personer som ikke liker skinnende øyenskygger.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg NYX Mauve Pink Roll-On Shimmer?

Jeg eier tre av disse NYX-rulle på øyenskygger, og jeg vil kjøpe alle nyanser disse kommer inn, så ja, jeg vil tilbakekjøpe. Og jeg anbefaler det til alle.

IMBB Rating:

3.75/5

Konklusjon på Nyx Roll på Shimmer Mauve Pink:

En veldig oppstyrfri øyeskygge som kommer i rulle på emballasjen, noe som gjør det super enkelt å bruke. Skyggen øker øyeblikkelig glamfaktoren, og pigmenteringen er utmerket. Alle burde eie minst en NYX glimmer øye rulle på skyggen.

NYX Chestnut Res13 Roll On Eye Shimmer Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer? NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil for en Intense Look NYX Eye / Eyebrow Pencil - Sky Shimmer Review NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang NYX Adorable Eye Shadow Palette Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer?

Populært emne