Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1 Anmeldelse - VEKTTAP 2023
Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1 Anmeldelse - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei, det er lovelies,

Kate er et japansk apotek merkevare eid av Kanebo og har, i hvert fall etter min mening, helt fantastiske kvalitetsprodukter. Denne eyeliner er en av dem! Hva fikk meg til å kjøpe dette var at jeg var på utkikk etter en eyeliner etter å ha kjørt ut av min favoritt eyeliner kalt Canmake Strong Eyes Liner. Det er samme pris som Canmake liner og det er virkelig verdt pengene dine! Det varer så lenge K-Palette 1-Day Tattoo Eyeliner, men mindre i pris.

Image
Image

Produktkrav:

Penselen penn eyeliner for å produsere super fine linjer er nå enda mer avansert: det gir sterkere svarte, har høyere fade motstand, og gjelder mer jevnt på huden.

Shades:

Produktet leveres i 3 farger: BK-1, BK og BR-1.

Min erfaring med Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1:

Foringen er en solid en å legge til i samlingen din. Det glir på som en drøm. Jeg kan få min winged liner perfekt med denne liner, så en mindre ting å røre opp i løpet av dagen. Det er en ball inne i pennen, som du kan riste når liner begynner å tørke opp. Jeg rister aldri på det når det fungerer ok, og det ser ikke ut til å påvirke søknaden. Fargen er veldig ugjennomsiktig og veldig svart. Målet er halvmattet. Så, hvis du er ute etter en rent matt eyeliner, vil jeg ikke anbefale dette. Det slår ikke på øynene og irriterer ikke huden min. Det er også vanntett og setter veldig raskt.

emballasje:

Den klikker åpen og lukket og er veldig sikker. Så du kan trygt bruke den til reise.

Image
Image

Børste:

Denne liner har en børste tips og produktet kommer ut via kapillær handling. Siden børsten klemmer seg på enden og er veldig spiss, er det veldig enkelt å tegne en tynn og presis linje. Du kan også nøyaktig fylle området mellom viskene (som for eksempel tett) og det overføres ikke til øyet når det gjøres riktig.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Dette varer hele dagen på meg med absolutt null flekker. Det forblir satt det andre du bruker det. Det smelter ikke og overføres ikke på toppen av øyelokket når du blinker etter applikasjonen. Siden dette er vanntett, går det ut i regnet med dette på er ikke noe problem! Jeg har også ekstremt oljede øyelokk og kommer fortsatt ikke. Så du kan forestille deg hvor bra dette er!

Image
Image

Bruk:

Jeg gjør en vinger med denne og en fin lilla mauve leppe. Det er et enkelt utseende for hver dag.

Hvor lett er å fjerne på slutten av dagen? Det kommer lett med min sminkefjerner, men jeg må gå over området et par ganger.

Pris:

¥864

Fordeler av Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1:

  • Fantastisk oppholdsstyrke (fungerer til og med for oljede øyelokk).
  • Budge-bevis og overfører ikke.
  • Mye for pengene.
  • Vanntett (selv om det ikke er nevnt på emballasjen).
  • Lett flyttbar av sminkefjerner.
  • Reise vennlig.

Ulemper med Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1:

  • Ingen.

IMBB Rating:

5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Kanebo Kate Super Sharp Liner BK-1?

Ja! Jeg har allerede en sikkerhetskopi klar til å åpne!

Hvis du er på utkikk etter en god liner som du kan bruke helt til slutten, så anbefaler jeg definitivt å legge til dette i handlekurven din! Jeg planlegger definitivt å kjøpe de andre fargene i denne linjen.

Kanebo Coffret D'Or Beauty Permanent Pakt UV Foundation Kanebo Coffret D'Or Cheek Color Blush i PK 22 Rimmel Kate Moss Lipstick 109 Kate Tokyo Black Feather Lash Mascara i BK-1 Mysterious Black Maybelline Hyper Sharp Liner L'Oreal Super Liner Ultra Tynn - Svart Smashbox Alltid Skarp Vanntett Kohl Liner - Raven Dior Diorliner Precision Eyeliner L'Oreal Super Liner Ultra Precision - Brun L'Oreal Super Liner Automatisk Slim Liner i svart

Populært emne