Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Kirsebær Rød Farge Pops Review, Fargeprøver - MOTE 2023
Elle 18 Kirsebær Rød Farge Pops Review, Fargeprøver - MOTE 2023
Anonim

Jeg er stor fan av røde leppestifter, og hvis du er også. Du vet sikkert at du finner den perfekte røde nyansen som passer best til din hudtone, kan være ganske en oppgave. Men jeg gjorde ikke noe hardt arbeid for å finne denne; rett og slett fordi dette var en gave fra søsteren min. Da min søster ga denne kirsebærrøde nyansen til meg, fortalte hun meg at hun kjøpte den nesten på impuls, og tenkte at det faktisk ville se bra ut på meg. 😀 Det er ganske morsomt fordi selv om hun var så trygg på det, ønsket jeg det oppriktig. Of course, du kan se hvordan det så på meg, men å vite hva jeg egentlig tenker på skyggen, må du fortsette å lese.

Pris:

Rs. 120 for 4,3 g

Image
Image

Min erfaring med Elle 18 Cherry Red Color Pops:

Farge:

Jeg elsker absolutt det. 😀 Dette er som den mest fantastiske røde og hvis du har en lysere hudtone. Denne nyansen vil bare utfylle deg så vakkert. Det er faktisk en veldig dristig rød. Jeg elsker bare hvordan denne nyansen ser veldig kul ut og kompletterer OPI Big Apple Nail maling! 😀

pigmentering:

Så rik! Jeg er ærlig forbauset over leppestiftens pigmentering. For prisen er den tilgjengelig på markedet (som bare er for Rs. 120), pigmenteringen er bare så utrolig! Det er en veldig ugjennomsiktig nyanse, og du vil oppnå en veldig rik nyanse av Cherry Red på bare 2 swipes.

Image
Image

applikasjon:

Glatt. Det faktum at leppestiften er beriket med kakaosmør hjelper virkelig. Kan du se den hvite prikken mellom den røde i bildene? (Ja, det er kakaosmør), som løper gjennom lengden på leppestift og sikrer en jevn og jevn applikasjon. Det virker bare som en virkelig fantastisk high end leppestift. Også fargene gjør ikke noe mellom de fine linjene. Flekk:

Dette kan være en bekymring for noen. Selv om jeg liker flekken først, blir det liksom stygg som det begynner å falme bort.

Image
Image

fuktighet:

Vel, på grunn av tilstedeværelsen av kakaosmør i det, vil hverken leppene dine dehydrere eller vil du føle den måten mens leppestiften fortsatt er på. Men legg inn at du kanskje føler at det faktisk hadde en tørkende effekt på leppene dine. (Det var i det minste det jeg følte.)

Forbli kraft:

Selv om skyggen er helt nydelig, er oppholdsstyrken faktisk ikke så god. Så hvis du har på seg det til en fest, hvor du kan være til stede i mer enn 2 timer. Ta med deg leppestiftet.

Parfyme:

I utgangspunktet fruktig / floral (veldig vanedannende lukt). Senere irritert det nesen min.

Image
Image

Fordeler med Elle 18 Cherry Red Color Pops:

 • Pocket-vennlig.
 • Beriket med kakaosmør.
 • Kremaktig tekstur.
 • Glatt kremaktig finish.
 • Søt emballasje.
 • Utrolig pigmentering.
 • Setter seg ikke mellom de fine linjene.
 • Bløder ikke.
 • Utløp, 30 måneder fra pakningsdato.
Image
Image

Cons av Elle 18 Cherry Red Color Pops:

 • Lukte. Selv om i utgangspunktet når du lukter det, vil du faktisk like det. (Det gjorde jeg; det er veldig fruktig / floral sorterer). Men jeg hater hvordan lukten forblir i løpet av hele leppestiftprogrammets varighet. Det lukter og smaker også såpevann etter en stund.
 • Varer ikke mer enn 2 timer på meg.
 • Tørr av leppene til slutt (Du kan føle dette når leppestiften er slått av).
 • Ingredienslisten er ikke nevnt.

IMBB Rating:

4/5

Jeg ville ha gitt den en høyere vurdering, men lavt oppe og lukt er de viktigste faktorene som virvlet som en konsentrasjon i hjernen min.

Ville jeg tilbakekjøp Elle 18 Cherry Red Color Pops?

Nei, lukten plager meg.

Vil jeg anbefale Elle 18 Cherry Red Color Pops?

Hvis du for tiden elsker L'Oreal Pure Reds, men egentlig ikke vil bruke så mye, gå for denne skyggen; spesielt hvis du har en lysere hudfarge.

Til vi møtes neste; bli vakker!

Elle 18 Color Pops Lipstick-Peach Kiss 11 Elle 18 Lipsticks med Koordinerende Eye Makeup Elle 18 Color Pops Lipstick - Strawberry Falls Elle 18 Color Pops Lipstick: Rusty Elle 18 Color Pops Lipstick: Rød Rød Elle 18 Color Pops Lipstick: Kanel Bun Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Pinken Elle 18 Color Pops - Maroon Iris

Populært emne