Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Marc Jacobs Three Shakes Twinkle Pop Eye Stick Review, Swatch, EOTD - SMINKE 2023
Marc Jacobs Three Shakes Twinkle Pop Eye Stick Review, Swatch, EOTD - SMINKE 2023
Anonim
Image
Image

Påstander: Få et luksuriøst utseende i glimt av et øye med disse elegante øyenglitrende pinner. Denne glatte, glitrende formelen glir i en elegant, luksuriøs, overalt tilfelle, glir uten problemer for en glitrende pop i farge på et øyeblikk. En infusjon av Alpine Snow Water legger til en spesiell kjøleeffekt for å oppdatere slitne øyne. velg mellom ni smigrende nyanser - fra skinnende edelstener til glitrende nøytrale - og gjør berøringsglamour klar til bruk. Byggbar dekning er lett lagdelt med andre nyanser for ekstra drama. Propell / repel pen-funksjonen skaper en enkel applikasjon uten pensler som trengs. En nyskapende, vinklet komponent holder glimmerpinnen skrå for en jevn, over-over-applikasjon eller målrettet forside på leppen. Inspirert av de fengslende kvinnelige karakterene i Marcs favorittfilmer, har hver nyanse sin egen personlighet og stil, og gir hver Twinkle Pop en samlebar kvalitet.

Pris: USD 28 / Rs 1.750 ca.

Image
Image

Min erfaring med Marc Jacobs Three Shakes Twinkle Eye Stick:

Jeg er i LOVEEEEE !! Tre shakes er en nydelig varm coppery brun skygge øyeskygge. Den kommer i en silvery pen form. Husker du de fargerike pilotpennene vi pleide å få som barn? De pleide å se ut som penner fra utsiden, men da du åpnet hetten, ble den faktiske pennen som inne i den. Det er slik denne øyenskyggepinnen er pakket. Jeg ville være ærlig at dette ikke er toppkvalitetsmaterialet vurderer det kommer fra 'Marc Jacobs'. Det føles litt spinkel plasticky. Men fordelen på den andre siden er at den er nesten vektløs og er super enkel å bære rundt.

Pinnen glir på lokket som smør. Det gir deg nok tid til å blande før den setter. Så om du bruker den med primer under, eller bruk den på egen hånd eller bruk den som en base for pulverøyskyggene, ville den ikke bevege seg. Oppholdsstyrken er så utrolig. Det gjør ikke krøll, fade eller flekker og holder på i god 8-9 timer. I mitt tilfelle, til jeg fjerner det med en øye makeup remover.

Staven gjør det til et perfekt go-to-the-rush-produkt. Sveip, bland, mascara og du er god å gå.

Pigmenteringen er nydelig. På swipe gir en intens utbetaling. Men du kan også helt bygge det opp og gjøre det mer skinnende og metallisk (y).

Det kommer i mange andre nyanser også. MÅ prøve å få tak i det. Selv om du aldri har brukt øyeskygge før, kan du sikkert bruke denne.

Vurdering: 4.5/5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Swatch:
Swatch:
EOTD: Brukes over lokket.
EOTD: Brukes over lokket.
Image
Image
Image
Image

Marc Jacobs Skjønnhet Le Marc Lip Creme Preview, Swatches Marc Jacobs Perfection Powder fjærvekt Foundation Review, Swatch Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel i 118 Roll the Dice Review Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel Neo-Noir Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum Marc Jacobs Beauty Highliner Gel i Blacquer Daisy Marc Jacobs Luminous Body Lotion Lola Marc Jacobs Body Lotion Marc Jacobs Splash Regn Eau De Toilette

Populært emne