Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Lakme Enrich Satin Lipstick 455 Anmeldelse - MOTE 2023
Lakme Enrich Satin Lipstick 455 Anmeldelse - MOTE 2023
Anonim

Hei girlies,

I dag skal jeg dele anmeldelsen av en leppestift fra min MIL's stash * shhh *. Hun har levd hele hennes liv iført bare denne skyggen, som egentlig forundrer meg, for hvilken kvinne på jorden har bare en lippie med henne? *overraskelse*. Uansett, for hver sin egen, la oss flytte til anmeldelsen.

Image
Image

Produktkrav:

Lakme hevder at Enrich satinleppestift kaster en stave i satin. Rik farge tar livet i en luksuriøst kremaktig pinne som bringer satin til leppene dine. Beriket med solkrem, vitaminer og godhet av oliven, vil leppene dine ha en historie å dele. Nyt en pod med vakre nyanser som spenner fra blomsterpinker til skimrende fersken.

Pris og antall:

INR 240 for 4,4 g

Image
Image

Min erfaring med Lakme Enrich Satin Lipstick 455:

emballasje: Det er virkelig høy tid Lakme gjorde noe med emballasjen deres. Jeg er så lei av å se samme lilla plastlegeme med samme fargede hette, selv om hetklokkene lukkes tett. Likevel vil jeg at de skal forny emballasjen. Skyggenummerene er skrevet både på toppen og baksiden av leppestiftet. Det vil være så vanskelig å finne skyggen din hvis du har mange av disse fordi du må lese nummeret og åpne kappen hver gang for å se skyggen din. Ganske en oppgave … hei.

Image
Image

Tekstur: Jeg liker tekstur av denne leppestiften som den er myk og buttery og glir lett på leppene. Det holder leppene hydrert. Det er en glanset finish bare i 15-20 minutter, som deretter senkes. Siden det er en veldig mørk nyanse, gir en sveipe en god lønn av skyggen. Det er ingen fjerning eller blødning av denne leppestiften.

Skygge: Det er en dyp marron / burgunderskygge. Absolutt ikke for den yngre generasjonen. Det kan legge år til din alder. Selv om jeg liker lysere og mørkere nyanser, men dette så ikke bra ut på meg i det hele tatt. Jeg så eldre ut og fargen gjorde at leppene mine skiller seg ut fra ansiktet. Også i dagtid ville det være litt høyt.

Image
Image

Pigmentaion: Tommelen opp på dette aspektet som leppestiftet er høyt pigmentert. Min MIL har pigmenterte lepper og bare en sveipe dekker pigmenteringen. Også, siden det er pent pigmentert, etterlater det en liten flekk bak. Det kan overføres til tennene hvis du går over bord med søknaden. Du må være forsiktig med søknaden, en leppebørste anbefales å fylle farge riktig på leppene.

Parfyme:Alle Lakme leppestifter har en egen duft som jeg avskyer fra hjertet av hjertet mitt og dette er ikke noe unntak.

Oppholdsstyrke:Den holder seg til en god 4-5 timers middag og snacks. Det kan overleve liten munching, men ikke et fullt måltid. Det overfører på kopper og briller, så vær forsiktig med damer.

Image
Image
La oss oppsummere fordelene og ulemperne.
La oss oppsummere fordelene og ulemperne.

Pros av Lakme Berik Satin Lipstick 455:

  • God pigmentering. En swipe gir deg en god farge lønn.
  • Holder leppene hydrert. Det er ikke behov for en leppebalsam under.
  • Uten måltider og snacks forblir det en god 4-5 timer.
  • Det er ingen fjæring eller blødning av leppestiften.

Cons av Lakme Berik Satin Lipstick 455:

  • Samme gamle kjedelige emballasje.
  • Jeg liker ikke duften.
  • Overføringer på kopper og briller.
  • Absolutt ikke for den yngre generasjonen.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Lakme Enrich Satin Lipstick 455?

Jeg er sikker på at min MIL vil få det igjen. Så langt som anbefaling går, vil jeg anbefale til eldre damer bare. Til prisen tilbyr Lakme en anstendig gjennomsnittlig leppestift.

IMBB Rating:

3,75 av 5

Lakme Enrich Satin Lipstick Review, Bilder, Stikkord Lakme Enrich Satin Lip Color i 422 Review Lakme Lip Love Lipstick Shades, Bilder 15 beste Lakme leppestifter Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick Review Lakme Enrich Satin Lipstick No. 141 Review Lakme Enrich Satin Lipstick -157 Bambus Pink Review, Swatch Lakme Absolute Creme Lipstick - Royal Rouge + Weekend Haul Lips: Lakme Nine to Five Lipsticks Lakme Enrich Satin Lipstick 255 Chili Plum Review, Swatch Lakme Enrich Satin Lipstick # 128 Review Lakme 9 til 5 Crease-less Lipstick - Fuschia Field

Populært emne