Hei alle sammen,

Som du vet fra forhåndsvisning, kjøpte jeg 2 av de helt nye Hourglass modernistiske palettene. Jeg har allerede gjennomgått fargepalettpaletten, og denne anmeldelsen vil være på monokrom paletten. Jeg kjøpte 2 av disse nyanser og tenkte at de begge vil gi meg komplett utseende. Fargefeltet hadde mer mørkere dypere nyanser som var veldig egnede til natt- / festdrakt, og lente mer mot den grønne fargegruppen som jeg personlig aldri hadde eksperimentert med, mens den sort / hvite paletten har flere lettere nyanser som passer til hverdags- / kontorreklær som ligner mer mot de rosa nyanser som jeg elsker og er veldig behagelig å bruke på daglig basis.

Når du har sagt det, hvis du trodde fargefelt paletten var en skuffelse; dette gjør at paletten virker mye bedre.

Om produktet:

En kunstnerinspirert, øyenskyggepalett med sømløse fargeoverganger som gir enkel blanding i en enkelt panne.

Hva det gjør:

Disse slitesterke, fargebestandige palettene flaunt fem rikt pigmenterte nyanser i en rekke matte til glimmerfinish for en endeløs rekke kreative øyeutseende. Den innovative multi-trykk, tredimensjonal design, kombinert med en fin, kremaktig tekstur, oppnår et nytt nivå av kontroll for å blande og plukke opp pigment.

Dette settet inneholder: - 5 x 0,035 oz øyenskygger

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

ingredienser:

Pris: $58

Min erfaring med Timeglass Monokrom Modernistisk Øyenskygge Palette:

emballasje:

Timeglass har gitt ut 7 av disse modernistiske palettene alle med nøyaktig samme ytre sak. Ytre saken er veldig lett, men tiltrekker seg mange fingeravtrykk og riper. Det finnes ingen applikator.

Tekstur:

Skyggene i denne paletten er enda mer pulverformige enn paletten Fargefelt. I det øyeblikket du dip du børster inn, er det pulver spredning inni kompakt i de andre nyanser. Penselen plukker opp en hel del produkt selv med den letteste kranen, derfor er det svært viktig å trykke på børsten før påføring på øyet; eller det er pulver som faller overalt!

Skyggepudders tekstur er veldig myk og glatt, og de er veldig enkle å blande, nesten for lett. Det er svært vanskelig å få en presis bruk av farge hvor du vil ha det med et par slag av børsten, øyet ditt kan bli gjørmete veldig raskt.

pigmentering:

Bare 3 av 5 nyanser i denne paletten har en anstendig pigmentering. Pigmenteringen av lysere nyanser er under gjennomsnittet, og de trenger lag etter lag for farge å dukke opp. Skygge 1 er en matt lyskrem. Vises ikke på hudtonen min. Forsøkte å bruke dette som et høydepunkt, og det virket ikke bra.

Skygge 2 en skinnende dyprosa nøgen. Pigmentering på dette er bra. Skimringen i denne fargen er ikke grusete eller klumpete.

Skygge 3 En matt baby rosa. Jeg var mest begeistret for denne nyansen fordi jeg ikke har noen farge som dette i samlingen min, men dette var langt den største skuffelsen. Det er veldig pulveraktig, kalkaktig, har veldig dårlig pigmentering. Forsøkte å bruke denne skyggen våt, og det gjorde ikke stor forskjell. Trenger 3-4 lag for det å til og med dukke opp, enn si pakke farge. Skygge 4 En dyp blomme mauve. Den har små biter av sølvskinn. Shimmers gir mye fallout og de ser veldig tydelige og glitrende i sollys; som er et blikk mange kanskje ikke foretrekker. Pigmentering er bra.

Skygge 5 En dyp sjokoladebrun inneholder også små biter av sølvglitter. Samme problem som Shade 4. Pigmentering er bra.

Bor på strøm:

Oppholdsstyrken er veldig dårlig uten en primer også et pluss poeng som er verdt å nevne, som også er sant for Fargefelt paletten, er at disse skyggene ikke krøller på meg.

Samlet, svært skuffet over dette produktet. Jeg er forbløffet over hvordan et prestisjefirma som Hourglass kunne til og med frigjøre et produkt som dette, og ikke minst den heftige prisen på $ 58, som bare er skummel.

Jeg foretrekker fortsatt Color-paletten over denne, men fortsatt vil jeg ikke anbefale dette produktet til noen. Du er bedre å få en Urban Decay Naked eller en Lorac Pro-palett til denne prisen.

I EOTD Brukt Shade 2 som overgangsskygge Brukt nyanse 4 for å dykke opp krøllen Brukt nyanse 3 Først et tørt lag og deretter et vått lag Brukt skygge 5 i ytre hjørne og ytre V Brukt nyanse 1 som indre hjørne og pannebenet høydepunkt

Pros av Timeglass Monokrom Modernistisk Øyenskygge Palette:

• Elegant emballasje. • Lett kompakt. • Innovativ måte å plassere skygger på. • Godt fargespekter som spenner fra lys til mørkt. • Decent sized mirror.

Ulemper med Timeglass Monokrom Modernistisk Øyenskygge Palett:

• Dårlig pigmentering av lettere nyanser. • Massevis av glitter fra skygge 4 og 5. • Meget pulveraktig. • Dårlig oppholdskraft. • Veldig dyrt.

IMBB Rating: 2/5

Hourglass Color Field Modernistisk Øyenskygge Palette Review, Swatch, EOTD Hourglass Ambient Lighting Powder Mood Light Hourglass Veil Mineral Primer Broad Spectrum SPF 15 Hourglass Ambient Lighting Blush Diffused Heat Hourglass Double Ended Complexion Brush - Du trenger dette! Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation Hourglass Ambient Lighting Blush i humør eksponering Hourglass Ambient Lighting Palette Bite Beauty Luminous Creme Lipstick - Zin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: