Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Peach Round Lipstick Review, fargeprøver - HåR 2023
NYX Peach Round Lipstick Review, fargeprøver - HåR 2023
Anonim

Hei alle sammen!

For en stund siden da jeg besøkte Sephora, gjorde jeg en mini haul fra NYX fordi la oss være ærlige, Sephora er som en stor godteri butikk og NYX-telleren kommer til å lagre noen av mine favoritt candieserr kosmetikk. Mens de fleste produktene jeg kjøpte allerede har blitt vurdert på IMBB (jeg kjøpte dem etter å ha lest anmeldelsene her), er det fortsatt et par produkter fra min haul som ennå ikke er vurdert. Så i dag vurderer jeg NYX ekstra kremaktig rund leppestift i skyggenfersken. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Image
Image

NYX Ekstra Creamy Round Lipstick er vår klassiske leppestift for alle anledninger. Den mineralbaserte mykemiddelformelen gir en vakker fløyelsaktig tekstur, mettet farge og motstår slitasje og flekker. Det er din go-to-lipstick. Fra Pure Nude til Pink Lyric til Chic Red, Round Lipstick er tilgjengelig i et jaw-dropende utvalg av nyanse. Produktpris: Jeg kjøpte den for INR 375.

ingredienser:

Image
Image

Min ta på NYX Peach Round Lipstick:

emballasje: Det kommer i en enkel svart farget emballasje med bunnen av kulen som angir fargen på leppestiftet (en dyp rødbrun i dette tilfellet), som faktisk er veldig praktisk fordi det gjør det enklere å finne leppestiften når du eier et par disse. Emballasjen er som alle andre apotek lipstick s, det er ingenting over toppen, men det er veldig anstendig. Til tross for at det er enkelt, er emballasjen faktisk ganske solid og reisevennlig.

Image
Image

Skygge: Ferskenfarge er ingenting som ferskenes farge. Da jeg leste navnet, trodde jeg det skulle bli en fin rosa koralfarget som ville være perfekt for våren. Men faktisk hadde jeg feil. Det er faktisk en veldig varm tonet rød / brun leppestift med mye glimmer i den. På grunn av glimmer i det, ender det med å se veldig over toppen, og jeg må være veldig forsiktig med hva slags øye sminke jeg gjør med denne leppestift siden det er så vanskelig å skygge. Denne leppestiften har en slags foliefinish, men kanskje det er på grunn av glimmerinnholdet i det. Jeg tror ikke det passer meg egentlig, for selv om jeg har eid denne leppestiften i nesten 3 måneder, har jeg knapt brukt det på et håndfull antall ganger. Dette er en nyanse som passer til de fleste hudtoner.

Image
Image

Tekstur: Tekstur av NYX runde leppestifter blir ofte sammenlignet med MAC cremesheen leppestifter. Denne leppestiften er smøraktig myk og det glir på leppene veldig glatt. Denne leppestiften har en anstendig fargepenger, når jeg har slitt dette leppestiftet; Jeg husker å bruke bare to strøk på grunn av sin fantastiske pigmentering. Denne leppestiften, til tross for å være tung på glimmer, har en fløyelsaktig, jevn tekstur. Denne leppestiften er fuktighetsgivende, som alle andre NYX ekstra kremete runde leppestifter og tørker ikke ut leppene, selv om den ikke er ledsaget av en leppebalsam. Slitetiden er ganske gjennomsnittlig; Den holder seg i 3-4 timer med lette måltider.

Pros av NYX Peach Round Lipstick:

• Rimelig • NYX ekstra kremete runde leppestifter kommer i et bredt utvalg av nyanser, 144 nyanser er nøyaktige. • Buttery glatt i tekstur • Lett tilgjengelig (både online og på Sephora) • Det er anstendig pigmentert. Vanligvis krever det bare to swipes. • Robust emballasje

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ulemper med NYX Peach Round Lipstick:

• Det er en veldig vanskelig skygge. Jeg liker ikke det som sådan. • Den har en veldig merkelig folieaktig metallisk overflate. • Mennesker som ikke liker leppestifter med glimmer, kan hoppe over denne. • Det er ikke en nyanse for tenåringer / jenter i begynnelsen av 20-årene, og jeg angrer på å kjøpe denne skyggen.

Vil jeg tilbakekjøp / anbefaler jeg NYX Peach Round Lipstick?

Jeg vil ikke tilbakekjøp den, og med mindre du virkelig liker metalliske, glitrende leppestifter, foreslår jeg at du hopper over dette.

IMBB-vurdering: 2.5/5

Konklusjon på NYX Peach Round Lipstick:

Hvis du liker å ha på leppestifter med glimmer og metallisk finish, er dette leppestiftet for deg!

NYX Cinnamon Sugar Round Lipstick Review NYX Round Lipsticks i Fig, Peach Bellini og Rose Review NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114) NYX Studio Perfekt Primer NYX Lip Creams i Stockholm og Tokyo

Populært emne