Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Natio Love Antioxidant Lip Shine Review, Swatch - UTSEENDE 2023
Natio Love Antioxidant Lip Shine Review, Swatch - UTSEENDE 2023
Anonim

Av Richu

Hei alle dine skjønnheter, hvordan har du det?

Hvordan behandler været deg? Nord-India er chilling, takket være værgudene, har vi hatt mer enn vår del av kulde i år. Det er høy tid for en værbytting, forteller jeg deg. Nok om været, kommer til overskriften; Jeg ville prøve denne leppeskinnet fra Natio, fordi en ekstra leppelys i kitty aldri gjør vondt, gjør det!

Image
Image

EN for Natio Love Antioxidant Lip Shine:

Nærende glans infundert med vitaminer og fruktekstrakter for å legge til sofistikert glans og naturlig fylde til leppene. Enkelvirkende lysglans med fuktighetsgivende fordeler av en balsam for å holde leppene hydrert og subtile fargelærer i en enkel handling. Tilgjengelig i fem - kjærlighet, lykke, nåde, glede, tro.

ingredienser:

Image
Image

Pris

INR-715 / -

Jeg fikk det for 595 / - etter rabatt.

Min erfaring med Natio Love Antioxidant Lip Shine:

Vel, jeg kom over dette merket mens jeg var på en av mine online shopping sprees, jeg var imponert over deres krav og ingrediens listen og etter googling det, bestemte jeg meg for å prøve. Jeg valgte skyggen Kjærlighet siden jeg har pigmenterte lepper, og jeg syntes det var den mørkeste av alle tilgjengelige.

Image
Image

Emballasje er vanlig, ligner de som Lakme tilbyr. En skruehett og deretter et rør som skal presses for å klemme produktet ut av dysen. Klem og legg direkte på leppene. Ingen hånd berøring kreves. Så yayy for hygiene!

Konsistensen er ganske tykk, det kan også skyldes været. Jeg personlig liker denne konsistensen fordi den ikke oser ut for mye når du klemmer røret. Tekstur er litt klebrig, så du har en liten klissete følelse når du bruker dette på lepper.

Pigmentering er ren til middels og er ikke veldig byggbar. På mine pigmenterte lepper viste det seg bare som en lyserød fargetone. Shine er strålende med micro-shimmers. Jeg brukte den over en lippie også, og det endret utseendet helt.

 Oppholdsstyrke er 2-3 timer. Den beholder litt glans etter et lett måltid og klebrigheten øker ikke. Det beste ved dette er at etter fading forlater det ikke glitter eller glitrende ting på leppene. Så på den tiden føler du at pengene dine er godt brukt.
Oppholdsstyrke er 2-3 timer. Den beholder litt glans etter et lett måltid og klebrigheten øker ikke. Det beste ved dette er at etter fading forlater det ikke glitter eller glitrende ting på leppene. Så på den tiden føler du at pengene dine er godt brukt.

Så summerer degp:

Pros av Natio Love Antioxidant Lip Shine:

• Elske fargen. Mørkeste av alle tilgjengelige i dette området. • Krever å ha antioksidantegenskaper. • Imponerende liste over ingredienser (vel, noen av dem er veldig gode for leppene dine!). • Riktig pigmentert. • Kan brukes over leppefarge for å forbedre skinnet. • Strålende glans uten store glitter.

Image
Image
Image
Image

Cons av Natio Love Antioxidant Lip Shine:

• Klebrig på leppene. • Dyrt.

V Erdict på Natio Love Antioxidant Lip Shine:

Dette har vært en flott vinterfunn for meg. Jeg har ikke veldig tørre lepper, men noen dager, når jeg ikke har lyst på å sette noen lippe eller glans på leppene mine, har dette vært min leppebalsam, leppefarge og en glans - alt i ett, takket være alle oljene i ingrediensene. Det er for tidlig å si noe om antioxidantvirkningen av dette på mine lepper; men ja, jeg er fornøyd med dette kjøpet. Og vil definitivt kjøpe en igjen.

IMBB-vurdering:

4.9 / 5 (klipp et teeny punkt for prisen)

Bharat & Dorris Cream Foundation nr. 3 Bharat og Dorris Lip Balm No.5 Bharat & Dorris Lip Gloss Shade 21 Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Review Bad og kroppsverk True Blue Spa 60 Second Manicure Hand Scrub Review Body Shop Spa Visdom Afrika Ximenia og Salt Scrub Review

Populært emne