Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang Lipstick Review, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Som du vet fra forhåndsvisning, har jeg tatt 5 av de splitter nye Le Marc Lip kremer. Denne anmeldelsen kommer på Le Marc Lip crème i skyggen 216 Kiss Kiss Bang Bang.

Image
Image

Om produktet:

En rik, fløyelsaktig, ultrahydratiserende leppestift som gir et dramatisk slag med levende pigment og endeløse timer med luksuriøst slitasje.

Hva det gjør: Nyt leppene dine med Marcs nye, revolusjonerende 10-timers leppestift som metter leppene dine i luksus og kremaktig, pulserende pigment med bare en sveipe. Opplev uovertruffen fargepenger fra konsentrerte fargestøpte pigmenter som er tredoblet og beriket med fuktighetsgivende ingredienser - forlater lepper med ultimat langvarig farge og fuktighet. Øyeblikkelig føler leppene plumped og næret fra kraftige peptider, antioksidantrike sjøbærer og naturlige fuktighetsmidler, inkludert meranti og kakaosmør.

Hva annet trenger du å vite: De 20 uimotståelige fargedrakte nyansene ble oppkalt etter ikoniske kvinner som har inspirert Marc gjennom hele sitt liv.

Image
Image

Pris: $30

Image
Image

Min erfaring med Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang:

emballasje:

Jeg elsker emballasjen. Så elegant og elegant med en blank svart finish med designeren navn preget i sølv. Den har sølvknapp som bare er for show og tjener ingen reell hensikt, bortsett fra kanskje å gi innflytelse mens du åpner leppestift, men på en eller annen måte kan den lett åpnes med bare et trekk på lokket. Ikke desto mindre liker jeg hvordan røret ser generelt ut.

Image
Image

Skygge:

Skyggen 2016 Kiss Kiss Bang Bang er beskrevet som bakt rose. Det er veldig sant til navnet ved å være en vakker hverdagsrosa. Det ser veldig ut som en MLBB-nyanse på meg, men en skygge lysere. Lysstyrken på den rosa tonen gir ansiktet et sunt, optimistisk utseende, samtidig som den opprettholder sin meget slitesterke natur. Jeg kan se denne nyansen jobbe for forskjellige hudtoner for lys til mørk.

Image
Image

Finish & Pigmentation:

Denne leppestiften har en crème-gel som tekstur som glir glatt på leppene. Det er ikke så kremaktig og silkeaktig på leppene som det kan si Nars Audacious leppestifter eller for den saks skyld noen andre kremete leppestifter, men det fortsetter fortsatt med fullstendig farge i en sveipe. Du trenger 1-2 strøk for å få fargene til å se ut, og det er veldig lett å bygge opp fargen på leppene uten at det knytter seg i glatt følelse.

Målet på denne leppestiften er halvmattet. Det har ikke noe snev av glans, glans eller glans. Målet, selv om matte ikke ser flatt og monotont ut som de fleste andre komplette matte leppestifter.

Føl på lepper:

Følelsen på leppene er svært behagelig. Det tørker ikke, men det hydrerer heller ikke. Det føles mer og tørrere som dagen bærer på, men aldri til et punkt at det blir ubehagelig eller gjør at leppene mine ser utmattede og blottet for fuktighet.

Det fremhever ikke fine linjer på lepper med mindre jeg bruker mer enn 2 strøk. Det kan fremheve tørrhet og hakkede lepper, derfor er det bedre å exfoliere leppene dine før du bærer dette.

Parfyme:

Den har en veldig subtil og lys blomstret parfyme type duft som jeg liker.

Samlet sett er et veldig godt leppeprodukt fremstilt av Designer Marc Jacobs. Det lever virkelig opp til den kvaliteten jeg forventet at den skal levere og for ikke å nevne fargevalgsområdet er helt nydelig som vil ha noe for alle. Jeg vil anbefale dette produktet til alle.

Image
Image
Image
Image

Pros av Marc Jacobs Skjønnhet Le Crème Kiss Kyss Bang Bang:

• Glatt og kremaktig gel som tekstur. • Går på vil full farge i 1 swipe, veldig pigmentert. • Veldig imponerende oppholdskraft. • Bløder ikke, flekker eller smelter. • Vakker matt finish som ikke ser flat ut. • Tørker ikke, men ikke hydrerer heller. • Føler seg veldig behagelig på leppene. • Lys behagelig duft.

Cons av Marc Jacobs Beauty Le Crème Kiss Kiss Bang Bang:

• Dyrt. • Kan fremheve tørrhet eller hakkede lepper hvis de ikke er riktig eksfoliert.

IMBB Rating 4.8/5

Image
Image

Marc Jacobs Skjønnhet Le Marc Lip Creme Preview, Swatches Marc Jacobs Perfection Powder fjærvekt Foundation Review, Swatch Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel i 118 Roll the Dice Review Marc Jacobs Lovemarc Lip Gel Neo-Noir Marc Jacobs Daisy Eau de Parfum Marc Jacobs Beauty Highliner Gel i Blacquer Daisy Marc Jacobs Luminous Body Lotion Lola Marc Jacobs Body Lotion Marc Jacobs Splash Regn Eau De Toilette

Populært emne