Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors Review, NOTD - SMINKE 2023
Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors Review, NOTD - SMINKE 2023
Anonim

Av Richu

Påstander:

Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Polish har en bioaktiv glassformel som knytter seg til negleproteinene, og gir ekstremt holdbar beskyttelse og glans. Et kalsiumrikt minerallag er dannet på neglene som vil forhindre mot chipping og pauser.

Xtreme styrke + skinne Match din manikyr til humøret ditt! Morsomme, trendy nyanser - samle dem alle og bytt neglelakk så ofte du vil!

Søknadstips:

For best resultat, bruk din favoritt Sally Hansen base frakk på rene, tørre negler. Rist forsiktig. Påfør 2-3 strøk, la hver kappe tørke før du bruker den neste. Avslutt med din favoritt Sally Hansen topplakk for maksimal glans og å lage manikyr sist.

fordeler

• Tilgjengelig i 30 av de heteste, mest ettertraktede nyanser. • Lett grep, lett glidebørste designet for full kontroll.

Image
Image

ingredienser

Image
Image

Pris:

INR 250 for 11,8 ml

Min erfaring med Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors:

Dette innlegget kan gi noen av dere en pust av vår og somre; fordi nyanser jeg skal gjennomgå i dag, er vårsommertyper. Siden dagene har vært stille dystert på grunn av tåken og skyene jeg kjøpte disse to for å oppmuntre stemningen min, trodde jeg at jeg kunne føle våren i mine "tips og tær".

emballasje:

Denne serien kommer i lang sylindrisk flaske med metallfinish applikator. Navnet på skyggen er nevnt på hetten som jeg personlig føler er best for neglelakk, fordi det blir så lett å plukke opp stashen. Noen av nyanser har navnene nevnt også på forsiden. Penselen ligner Zoya, men bare litt tynnere. Den lange halsen på flasken forhindrer akkumulering av neglelakk rundt halsen og dermed forhindrer tørking av neglelakk.

Begge er intenst pigmentert og tørt til meget blank overflate. Mens jeg tror at Coral Reef vil passe rettferdige til middels hudfarger, er den virkelige kronen en så fin farge at den kan brukes av alle. Uten topplag, var de chipfri i 3 dager på neglene mine, og dette inkluderer å lage matlaging og annet kjøkkenarbeid. Hadde jeg påført en topplakk, ville de definitivt varte lenger.

La meg introdusere disse skjønnhetene til deg -

Korallrev 405:

Vel, dette er nydelig, lyse sommerfarge. En pen peachy rosa, en perfekt koral jeg tror. Konsistens er litt på den tykkere siden, og det er derfor tålmodighet i bruk. Det var litt streaky i enkeltfrakk, men perfekt ugjennomsiktig i to strøk. Tørker til en kremaktig blank overflate. Vil passe rettferdig til middels hudfarger fordi det er litt neon-ish.

Image
Image
Image
Image

The Real Teal 480:

Nå er dette en vakker blå grønn nyanse med micro-glimmer. Litt som det vi refererer til som sjøgrønn. Konsistens er heller ikke for tykk eller tynn, omtrent rett. Det var rent til middels i ett lag, kunne brukes som det er, men går helt ugjennomsiktig i to strøk. Selv om det ser ut til å være en skinnende farge, men det tørker til ekstremt blank turkis grønn nyanse med subtile metalliske overflater. Dette vil være egnet for både hender og føtter.

Image
Image
Image
Image

Så oppsummere fordeler og ulemper:

Det jeg liker om Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors::

• Nydelige nyanser • Rimelig • Strikkfritt program • Tørk til ekstremt glatte overflater • Intensivt pigmentert • Vårs sommer nyanser • Tørketid er mindre

Image
Image
Image
Image

Hva liker ikke Sally Hansen Coral Reef og The Real Teal Hard som negler Xtreme Wear Nail Colors:

Ingenting…. Jeg elsker dem!

IMBB Rating:

5/5

Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Colors Sally Hansen Airbrush Ben Leg Makeup - Tan Glow Sally Hansen Maksimal skjold 5 nyanser av Sally Hansen Komplett salongmanikyr Sally Hansen Gel Cuticle Remover Sally Hansen Double Duty Base og Top Coat Sally Hansen Lip Inflation Extreme Lip Gloss - Sheer Bare Hard Candy First Flush Make-up Kit

Populært emne