Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow Review, Swatch - HUDPLEIE 2023
MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow Review, Swatch - HUDPLEIE 2023
Anonim

Av Tanya Gupta

Hei folkens,

Jeg er tilbake igjen med en ny anmeldelse! I dag skal jeg skrive om Make Up Academys eneste øyenskygge. Skyggen er # 25, og den er fra Pearl-samlingen. Jeg har alltid prøvd brune øyenskygge, men for en forandring ønsket jeg å prøve denne rosa. Dette er min første øyeskygge fra dette merket og det viste seg mer av en maroon på øyne.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Enkle øyenskygger som er superhøye pigmenterte, glatte og enkle å påføre, er må-ha-elementet fra MUA. De er barga-licious prisen på bare £ 1 hver og de kommer i 34 fantastiske nyanser fra brights til naturlige farger. Lag et dramatisk utseende med tre eller fire i ett blikk, eller bare sveip det ene over øyet for å vaske farge.

Omg, vi elsker bare disse øyeskyggene! Du kan til og med bruke noen av dem som blushers! Utseendet du kan skape er uendelig … fortsett, samle dem alle sammen!

Karla Powell, vår leder av Makeup Artistry, sier at hennes favoritter er nyanser 1, 9 og 27 - hun kan ikke få nok av dem!

Image
Image

Pris:

Rs. 615 for 2 GMS med en holdbarhet på 3 år.

emballasje:

Skyggen kommer i en rund krukke med gjennomsiktig deksel med merket trykt vakkert i svart på lokket. Ingrediensene og skyggenummeret er skrevet på baksiden. Emballasjen er ganske slank og solid samtidig. Lokket låses pent og gjør det bra for reiser også. Det mangler imidlertid en applikator, noe som gjør det mindre reisevennlig, med mindre du bærer din egen pensel.

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow:

Farge og pigmentering: Som jeg allerede nevnte, er dette en skygge av mauve med rosa undertoner til den, noe som gir den en mer maroon-ish farge på øynene. Den inneholder små shimmerpartikler, noe som gir den en subtil skinne. Det er pent pigmentert. Ett frakk gir en fin farge. Det kan imidlertid lett bygges opp i henhold til anledningen. Det får ikke kake / crease-y etter en gang. Men det gjør øyelokkene mine litt oljete på slutten av dagen.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er jevn og lett blandbar. Det er heller ikke for pulverisert eller for kremaktig, slik at fallout ikke skjer under påføringen. Den eneste ulempen er at børsten ikke holder skyggen pent, jeg foretrekker å bruke den med fingertuppene. Dette gjør det enkelt å manøvrere fargen i henhold til mitt behov.

Image
Image

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er god. Det varer i ca 5-6 timer uten en primer og 7-8 timer med en primer. Det krever ikke ny bruk. Fargen begynner å falme bort etter 5-6 timer, men er fortsatt ganske synlig og trenger en sminkefjerner for å få den av helt på slutten av dagen.

Image
Image

Pros av MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow:

• Vakker farge • Svak glimmer, ikke så jazzaktig • Robust emballasje • Føler lys på øynene • Ingen nedfall • Ingen krølling • Anstendig pigmentering og lett blanding • God oppholdsstyrke

Cons av MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow:

• Ikke veldig reisevennlig på grunn av manglende applikator. • Kun tilgjengelig online i India. • Etterlater litt olje etter lange timer, noe som gjør øyelokkene oljete.

Ville jeg tilbakekjøp MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow ?

Jeg vil gjerne kjøpe denne nyansen igjen, men det kommer til å vare lenge. Så jeg vil gjerne prøve noen nyanser fra dette området.

Vil jeg anbefale MUA Shade 25 Single Pearl Eyeshadow?

Ja, hvis du vil ha en fin daglig slitasje, må du gå for det. Den er tilgjengelig på rabatt på nettet.

IMBB Rating: 4.2/5

MUA (Makeup Academy) Matt Eyeshadow Review, fargeprøver MUA Single Eyeshadow - Shade 17 MUA Pearl Eye Shadow in Shade 28 MUA Pearl Eyeshadow in Shade 7 MUA Glamour Days Eyeshadow Palette Review Revlon Matte Eyeshadow Tempting Teal 006 Gjennomgang, fargeprøver

Populært emne