Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

H & M Nude Lipgloss Review - HåR 2023
H & M Nude Lipgloss Review - HåR 2023
Anonim

Av Vanya G.

Hei skjønnhet!

Hvordan går det med alle? Er jeg den eneste som bor på et sted, hvor vinteren bare ikke vil ende? Jeg er veldig lei av de lange kalde vintrene i år! Uansett, noen uker tilbake, gikk jeg gjennom leppeblinkene mine da jeg snublet over denne H & M lipglossen. Jeg hadde helt glemt det faktum at jeg eide dette, og jeg trodde jeg vil prøve igjen. Dette var en gave fra min søster fra London. Dessverre er det ikke tilgjengelig i India.

Image
Image

Pris £3.99

Min erfaring med H & M Nude Lipgloss:

emballasje: Selvfølgelig, det første du ser er emballasjen, og jeg er helt imponert! Flasken er solid og veldig enkel å se, men virkelig imponerende.

Farge: Lipglossens farge er naken. Hvis du ser det nært, er det ikke en helt naken farge, men som en liten blanding av fersken og naken. Lipglossen har liten glimmer i det, men heldigvis er det infundert sammen ekstremt godt. Jeg tror ikke fargen vil passe alle indiske hudfarger. Imidlertid bruker jeg dette produktet på toppen av en tonet leppebalsam eller leppestift. Resultatet er veldig bra da dette lipgloss bare gir den perfekte tekstur til leppene.

Image
Image

Konsistens: Ja, det er litt klebrig, men veldig behagelig på leppene. Dessuten er lipglossen veldig fuktighetsgivende, og har en oppholdsstyrke i 3-4 timer, men fuktigheten som følger med, forblir på lenge.

 Lipglossen har denne super fruktige duften. I utgangspunktet likte jeg ikke det, men nå liker jeg faktisk det.
Lipglossen har denne super fruktige duften. I utgangspunktet likte jeg ikke det, men nå liker jeg faktisk det.

applicator: Applikatoren er bare en vanlig børstehustype. Applikatoren er lik den som i Dior Addict lip gloss serien. Jeg antar at det var bedre, da spredning av lipglossen jevnt blir litt av et problem med denne applikatoren.

Image
Image

Fordeler med H & M Naken Lipgloss:

  • God solid emballasje.
  • Fin fruktig duft.
  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Fungerer bra på toppen av leppestift / balsam.
Image
Image

Ulemper med H & M Naken Lipgloss:

  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Ikke ment for indiske hudfarger.
  • Kunne ha hatt en bedre applikator.
Image
Image
Image
Image

IMBB rating- 3.5/5

Ville jeg kjøpe H & M Nude Lipgloss igjen?

Trodde jeg ikke bruker dette produktet alene, det virker bra som en over leppestiftfargen. Jeg vil kjøpe dette igjen, hvis jeg finner det!

Anbefaler jeg H & M Nude Lipgloss til andre?

Ja, det gjør jeg! Det er billig og gjør en god jobb!

Takk for at du leser, håper du har en fin dag! Xxo

H & M Creme Caramel Body Splash Review H & M Metallisk Øyenskygge Palette Review, fargeprøver H & M Øyenskygge Mørk fristelse: Anmeldelse Colorbar True Lip Gloss - Coral Craving Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink Colorbar True Gloss Lip Gloss-Natural Tan Colorbar True Gloss Lip Gloss - Opal Orchid Colorbar True Shine Lip Gloss - Etterglød, Starlit & Min Weekend Haul Colorbar True Lip Gloss - Pink Stain Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom

Populært emne