Av Vanya G.

Hei skjønnhet!

Hvordan går det med alle? Jeg er så glad for at solskinnet er tilbake, men jeg vil sikkert savne vintre. Hver sesong har sin egen glede og jeg gleder meg veldig til sommeren. Snakker om sommeren, i dag tenkte jeg på å se på denne nydelige sommeren farge fra Elizabeth Arden - Breathless. Unnskyld, da kulen er litt ødelagt fra toppen bare, da vi kom fra Canada, og det skjedde noe på flyet, og det ble litt fastkjørt. Vel, jeg bruker det fortsatt. La oss se hva dette produktet tilbyr.

Pris- $ 22 (Online pris, jeg fikk det til en del avtale til en lavere pris).

Min erfaring med Elizabeth Arden Breathless Exceptional Lipstick:

Fra og med emballasjen har den en klassisk svart kropp, som selvsagt er solid og senteret er gylden med merkenavnet på den. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med hele utseendet.

Den neste tingen er fargen på leppestiftet. Det er sikkert - en sommerfarge. En vakker farge i en nakenrosa; Jeg antar at ingenting beskriver det bedre enn et bilde. Den er veldig subtil på leppene og er perfekt for daglig bruk og kontorbruk.

Tekstur er virkelig kremaktig. Jeg er veldig imponert over pigmenteringen, og for noen som meg, med tørre lepper, virker det underverk. Det er super fuktighetsgivende og har en god oppholdsstyrke, sikkert over 4 timer, men fargen kan lysne ned hvis du spiser måltider. Også, det har ingen bestemt lukt, noe som er helt greit med meg.

Den har en byggbar farge, to til tre swipes gir deg litt mørkere farge. Personlig er jeg ikke en fan av leppestifter, og jeg er mer av en leppe tap person, men denne fargen er perfekt for meg. Du kan bære noen lipgloss på toppen hvis du vil ha en mørkere nyanse. Men samlet er jeg veldig imponert over denne nakenrosa. Også, jeg elsker navnet på denne leppestiften så mye!

Fordeler av Elizabeth Arden Breathless Exceptional Lipstick:

  • Fuktighetsgivende.
  • Kremete.
  • Har en god oppholdsstyrke.
  • Perfekt til daglig bruk.
  • Fargen er vakker.
  • Passer alle hudtoner.

Ulemper med Elizabeth Arden Breathless Eksepsjonell leppestift:

Ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating-:

4.5/5

Ville jeg kjøpe Elizabeth Arden Breathless Exceptional Lipstick igjen?

Ja, sikkert, jeg vil gå på dette produktet igjen!

Anbefaler jeg Elizabeth Arden Breathless Exceptional Lipstick til andre?

Hvis du er ute etter en vakker, pigmentert, men naturlig utseende leppestift, gå for dette!

Takk for at du leser, håper du har en vakker dag!

Elizabeth Arden Red Door Shimmer Body Lotion gjennomgang Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Review Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lipstick i Honeysuckle Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect Lipstick Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant Elizabeth Arden's Red Door Eau De Toilette Spray Elizabeth Arden Green Tea Intense Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019