Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer Review - UTSEENDE 2023
NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen!

Denne vinteren har jeg eksperimentert med mange forskjellige sminketeknikker som jeg ikke engang ville våge å gjøre i sommerene, for vel, vi vet alle hvordan slitestiden til de fleste sminkeprodukter er ganske mindre sammenlignet med det i vintre. Jeg står ofte overfor dette problemet at sminken min ikke blir så lenge om sommeren som den gjør om vinteren. Så denne sesongen har jeg virkelig gjort mye øye sminke og konturere etc …. Og snakker om øyesminke, hvordan kan vi ikke snakke om øyenskygger? Øyeskygger er noe jeg sjelden bærer på somre på grunn av de superfete øyelokkene mine, men siden det er fortsatt vintersesong, får jeg mest mulig ut av øyenskygger mens jeg fortsatt kan! Så i dag vurderer jeg et slikt produkt som jeg har brukt så gal i denne sesongen. Det er NYX rulle på øyenskimering i skyggen mandel. Les videre for å finne ut mer om det.

Image
Image
Image
Image

Produktbeskrivelse:

Lys opp med Roll on Shimmer! Legg glans til ditt utseende med våre strålende nyanser som ruller lett på øyne, ansikt og kropp. Du kontrollerer intensiteten av pigmentet! Bland lett glitterpulveret med en pensel eller fingre, og smør den deretter i vesken din for å gi sparkle.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

INR 400

Image
Image

Min erfaring med NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer:

Eye shimmers, som navnet antyder, er øyepigmenter / øyenskygger som er utelukkende glitrende og glitrende. Når jeg vil opp glamfaktoren til min sminke, er det ett produkt som jeg pleier å nå de mest i disse dager, øyesjikt / pigmenter. Jeg har eksperimentert med massevis av slike øyepigmenter i det siste.

emballasje: NYX eye shimmer kommer i en anstendig emballasje. Den kommer i et gjennomsiktig plastrør og skyggen av øyepigmentet er tydelig synlig fra selve emballasjen. Den leveres med en svart hette. Applikatoren er rullet på og det er veldig enkelt å bare sveipe det på øyelokket direkte og deretter blande det inn med en sminkepensel. Det er også reisevennlig.

Image
Image

Skygge og fargepenger: NYX øye rulle på i Almond, som navnet antyder, er en ekte mandel farge øye glimmer. Det er et nydelig nøytralt brun glimmerpigment som passer til alle hudtoner. Det er en veldig slitesterk skygge til tross for å være skinnende i naturen. Jeg har slitt dette øyepigmentet på mange forskjellige måter. En annen flott ting om denne øyenskimningen er at den går med nesten alle farger av leppestift du bestemmer deg for å bære. Det er en svært allsidig nyanse og kan glammet opp eller ned avhengig av anledningen. Jeg elsker absolutt denne nyansen. Fargebetaling er strålende. Bare to swipes er påkrevd, og den gir en nydelig skinnende brun farge på øyelokkene.

Image
Image

Tekstur og levetid: Til tross for å være i løs pulverform, er dette øyeskinnpigmentet ganske glatt og glir på øynene uten problemer. Det føles ikke krittete eller gritty i det hele tatt. Søknaden er ikke stram hvis den blandes godt med en pensel. Denne øyenskimmen når den bæres på sin egen, varer godt 4 timer på meg, men jeg har nå begynt å bruke en primer under den for å forlenge slitetiden, og det varer nå i 7-7,5 timer på meg (det er lengst jeg har slitt det for).

Image
Image

Fordeler med NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer:

  • Hender ned en av de beste øyenskygge roll-ons tilgjengelig i markedet.
  • Veldig rimelig for kvantitet og kvalitet det tilbyr.
  • Enkel å bruke.
  • Fargeutbetalingen er strålende.
  • Glatt i tekstur. Føler seg ikke chalky i det hele tatt.
  • Varer lenge på mine oljede øyelokk når den bæres med en primer under.

Ulemper med NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer:

  • Den er kun tilgjengelig i Sephora butikker i hele Delhi. Jeg har prøvd å finne den hos noen butikker som selger importerte sminkeprodukter, men ingen av dem lager dette. Det kan kjøpes online.
  • Mennesker som ikke liker shimmer eye shadow kan hoppe over det.
  • Det er noen glitterfall på tider.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale NYX Almond Res11 Roll On Eye Shimmer?

Ja og ja.

IMBB Rating:

4/5

Konklusjon: Det er en flott øye rulle på for nybegynnere.

NYX Chestnut Res13 Roll On Eye Shimmer Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer? NYX Black Shimmer Eye / Eyebrow Pencil for en Intense Look NYX Eye / Eyebrow Pencil - Sky Shimmer Review NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang NYX Adorable Eye Shadow Palette Review NYX Roll On Shimmer i laks - kan du noen gang få nok av shimmer? Kokos og Almond Butter Lip Balm: Gjør det selv Milani Shadow Eyez Eyeshadow Pencil - Almond Cream Review Jovees Abrikos og Almond Facial Scrub Review L'Occitane Angelica Eye Roll på gjennomgang Sephora Roll On Under Eye Gel Review, Swatch

Populært emne