Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Himalaya Fairness Kesar Face Pack Review - HUDPLEIE 2023
Himalaya Fairness Kesar Face Pack Review - HUDPLEIE 2023
Anonim

Hei, kjære lesere …

Hvordan går det med deg? Jeg håper dere alle nyter disse kjølige vintrene. Jeg er tilbake med en ansiktspakke gjennomgang av et annet merke, som er ganske populært for det er urteprodukter. Jeg har prøvd mange ansiktspakker fra dette firmaet og jeg har alltid likt dem. Jeg kjøpte denne pakken om sommeren fordi jeg vanligvis blir solbrun, derfor må jeg gjøre regelmessig omsorg. Soling har alltid vært et problem for indisk hud og fjerning av solbrenthet har alltid vært min hodepine som det ikke går lett av. Jeg har prøvd mange solbrente pakker, men ingen av dem fungerer effektivt. Så bestemte jeg meg for å ta med en rettferdighetspakke denne gangen. Saffron skal lette og forbedre rettferdighet, mens gurkemeie har antiinflammatoriske, anti-bakterielle, anti-aging og skin lightening egenskaper.

Image
Image

Pris:

INR 70 for 50 g

Påstander:

Himalayas rettferdighet Kesar Face Pack er en unik naturlig formulering som gir ut hudton for en mer rettferdig du! Gurkemeie, Walnut, Indisk Aloe og Saffron forynger og renser huden din av urenheter, for å avsløre en naturlig glød. Walnut og indisk aloe helbreder huden og fjerner hudormer. Gurkemeie og Saffron forbedrer hudens hud og elastisitet. Cinnablock ™, vår patenterte urte solbeskyttelse, beskytter huden mot solens skadelige UV-stråler.

Viktige ingredienser:

Gurkemeie har sterke anti-inflammatoriske egenskaper, som beroliger huden din forsiktig. Urten bidrar til å jevne ut hudtonen din og hudfarge. Det bidrar også til å beholde hudens elastisitet og gjør den smidig.

Valnøtt har litt sure egenskaper som dræper uønskede hudbakterier. Det er spesielt effektivt på det som er kjent som akne og i beroligende solbrent hud og eksem. Det fjerner også skitt, hudormer og døde celler. Det hjelper i regenerering av hudceller.

Indisk aloe virker som en antibakteriell og en astringent, som akselererer helbredelsen av skadet hud. Indian Aloe myker og hydrater huden din også.

Saffron lyser huden, rydder flekker, forbedrer hudfarge og gir huden en jevn tone.

Image
Image

Min erfaring med Himalaya Fairness Kesar Face Pack:

Husk at jeg har fet og akne utsatt hud. Jeg liker virkelig å bruke ansiktspakker siden jeg ikke går for parlor ansiktsbehandling eller hudbleking. Ansiktspakker forynger huden min og er enkle å bruke. Så, jeg fortsetter å prøve forskjellige ansiktspakker. Denne ansiktspakken kommer igjen i en enkel emballasje med klikklås. Det er trygt å reise siden, hetten åpner ikke lett.

Den har en off-white farge med en moderat duft. Jeg liker ikke denne lukten siden, det gir meg en illusjon av tilstedeværelse av kjemikalier. Pakken har en jevn kremaktig konsistens, som sprer jevnt og er ikke i det hele tatt rennende. Den har en mild brennende følelse (jeg antar det skyldes gurkemeie), men det er helt normalt. Etter vask av pakken, ser huden min ut jevn, oppdatert og hydrert. Jeg kan se litt glød, som går bort etter noen timer. Siden denne ansiktspakken ikke tørker opp huden min, passer den til alle hudtyper. Samlet sett har det en god effekt på huden min.

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Himalaya rettferdighet Kesar Face Pack:

  • Budsjett vennlig.
  • Gir glød på huden.
  • Passer til alle hudtyper.
  • Tilstrekkelig mengde i 1-2 måneder (avhenger av bruk).
  • Lyser tan på kontinuerlig bruk.
  • Inneholder solkrem.
  • Reise vennlig.
  • Hydrerer huden.

Cons av Himalaya Fairness Kesar Face Pack:

  • Har duft.
  • Inneholder Paraben.

IMBB Rating:

3.8/5

Ville jeg tilbakekjøpe Himalaya Fairness Kesar Face Pack?

Kanskje, men jeg vil gjerne prøve andre ansiktspakker fra Himalaya.

Vil jeg anbefale Himalaya Fairness Kesar Face Pack?

Hvorfor ikke? Du bør prøve det en gang.

Himalaya Herbals Fairness Face Pack Himalaya Herbals Clarifying Fairness Face Wash med Saffron Mint Review Glede Keshar Chandan Fairness Face Pack Review Dabur Vatika Fairness Face Pack Review Beste Himalaya Herbals produkter tilgjengelig i India Himalaya Forfriskende Fruit Pack Review Naturens Essence Saffron Care Kesar Fairness Massasje Cream Dabur Uveda Complete Fairness Cream Review Himalaya Herbals Purifying Neem Pack Review Hjemmelaget Face Pack for å lette kompleksjon: Gjør det selv Himalaya Clear Complexion Whitening Face Scrub Review Himalaya Herbals Fairness Cream Review

Populært emne