Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Hvordan du lager øyenbryn med pincet - UTSEENDE 2023
Hvordan du lager øyenbryn med pincet - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

I dagens innlegg skal jeg snakke om hvordan du kan forme øyenbrynene med et par pinsetter. Pincet er et veldig praktisk skjønnhetsverktøy. Hvis du noen gang har kort tid og trenger øyenbrynene dine til å se perfekt ut, er dette den beste måten å gjøre det selv på. Det er imidlertid viktig å gjøre dette på riktig måte for å få de beste resultatene. I dette innlegget vil jeg gi deg noen nyttige tips og triks som du kan bruke for å oppnå ønsket øyenbrynform ved å bruke bare et par pinsett hjemme.

La oss ta en titt på hvordan du kan gjøre dette.
La oss ta en titt på hvordan du kan gjøre dette.

1. Velg riktig par pincett: Å plukke riktig par av pincett er viktigst. Ikke bruk noe som er veldig pusset. I stedet velger du et skarpt og skråt par av rustfritt stål.

2. Pass på at du tenner rett etter en dusj: Den rette tiden til å doble er rett etter en dusj, når porene og hårsekkene er åpne. Dette er den enkleste og mest smertefrie måten å knuse øyenbryns håret.

Image
Image

3. Ikke bruk et forstørrelsespeil: Dette er en vanlig feil som de fleste av oss pleier å gjøre. Ved å bruke et speil som er for forstørret, gjør det enkelt for oss å miste oversikt over øyenbrynens overordnede form. Bruk et stort speil i stedet for en liten forstørrelse.

4. Pass på at det er nok lys: Tilstrekkelig lys er avgjørende for effektiv tweezing. Dette vil hjelpe deg med å se formen tydelig, og vil heller ikke strekke øynene dine.

5. Tegn figuren med en blyant: En god måte å forsikre deg om at du ikke ender med å overplukke pennene dine, er å bruke en øyenbrynpenn til å skissere formen på pennene dine. Pass på at du skisserer både buen og endene på pannen, slik at du ikke tinder dem ut og ødelegger formen.

6. Hold en øyenbryn pensel hendig: Hold en øyenbrynpussel praktisk for å puste øyenbrynene dine oppover. Dette vil hjelpe deg med å få en god følelse av hvor mye du bør plukke ut.

7. Ikke nøl med å trimme brynene dine: Vriende øyenbrynene trenger ikke å være begrenset til å trekke brynhårene ut. Du kan også bruke et saks for å trimme de lange hårene og endene ut. Gjør imidlertid dette med forsiktighet slik at du ikke klipper av for mye.

Image
Image

8. Gå tilbake og ta en titt intermittent: Ikke glem å fortsette å gå tilbake fra speilet nå og da for å sikre at du følger den generelle ønskede formen på øyenbryn.

9. Berolig huden etterpå: Når du er ferdig med å vaske øyenbrynene, vil du legge merke til at huden i området kan være rød eller betent. Sørg for å berolige huden umiddelbart, med aloe vera gel eller en egnet fuktighetskrem.

10. Bruk en øyenbryn blyant og fargetone: For å forme og stil øyenbrynene dine videre, kan du bruke en myk øyenbrynpenn for å fylle ut hull og en øyenbrynfarget for å sette dem på plass. Dette vil legge til definisjon og et ferdig utseende til dine penner.

Hvordan redusere smerten forårsaket på grunn av øyenbryn og øvre lip-tråder Beauty Formulas Øyenbryn Shapers 6 essensielle doser og gjengivelser av øyenbryn 10 beste øyenbrynsprodukter for nybegynnere Rimmel London Brow This Way Øyenbryn Sculpting Kit - Dark Brown Topp 10 Øyenbrynsprodukter som vil ramme ditt ansikt vakkert

Populært emne