Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer til å være på en annen Nars Audacious leppestift i skyggen Fanny. Dette blir den andre lippy fra min Audacious kolleksjon. Den første er Jane som jeg gjennomgikk tidligere.

Om NARS Fanny Audacious Lipstick: En moderne leppestift som klær opp lepper med dristig dekning og ultralyd tekstur.

Hva det gjør: Debutér vektløse, fargemettede lepper når du glatter på denne NARS Audacious Lipstick. Det glir på som satin over huden, og oppnår enkeltslagsdekning som etterlater lepper med fengende farge.

Pris: $32

Min erfaring med NARS Fanny Audacious Lipstick:

emballasje: Jeg elsker absolutt det slanke, svarte huset med magnetisk lukking. Det tiltrekker seg ikke mange fingeravtrykk som den tidligere Nars leppestiftkassen pleide å. Jeg liker ikke det faktum at det ikke er fargeindikasjon for skyggen fra utsiden av røret og for å finne skyggen må du sjekke undersidenetiketten, noe som er et problem for de som eier mer enn noen få av disse leppestifter.

Skygge: Skyggen Fanny er beskrevet som en rik bær. Det er veldig sant til navnet, men sammen med bær, oppdager jeg også veldig sterke lilla toner. Jeg vil ikke si at denne skyggen vil smigre alle hudfarger som den er lyse dristig i ansiktet ditt og kan ha en tendens til å se litt clownish hvis de er parret med feil sminke. Siden fargen tar midtpunktet, vil jeg anbefale å holde resten av ansiktet nøytral, gjør en lett vask av nøytralrosa på lokkene, en tynn flikk med eyeliner, fremhevede kinn og haug på den mascaraen.

Men som alltid er sminke betyr at du kan leke og eksperimentere, så du går videre og gjør deg, og hvis det ikke virker, kan du alltid begynne igjen. Denne fargen vil være mest smigrende på middels til dyp hudtoner. For veldig blek og rettferdig hud, gjør en fargeprøve før du begår.

Textur og pigmentering:

Disse leppestifter er veldig kremete, glatte og legges i full farge i en sveipe. Jo mørkere skyggen, desto sterkere pigmenteringen er, og jo mørkere flekken blir det igjen.

Det føles veldig behagelig på leppene og har i første omgang en kremglansfarge, men glansen sliter seg etter 2-3 timers slitasje og målingen blir halvmatt. På dette poenget begynner det å føles litt tørking, men det kan løses med en rask berøring.

Oppholdsstyrke:

Å holde kraft i denne fargen er veldig imponerende. Det holder 7-8 timer på leppene mine med 1-2 touchups i løpet av dagen. Det overlever gjennom mat og drikke; men med et fullt måltid farges fargen fra innsiden av leppene og kan se veldig tydelig ut og trenger umiddelbar fiksering.

Det overfører også under scenen når den har den kremete finishen; men når det legger seg ned med rundt 3 timers slitasje, blir overføringen også mindre. Den har ingen skjult duft.

Samlet sett elsker jeg denne leppestiften veldig mye fra tekstur til mål og oppholdsstyrke. Denne spesielle skyggen kan være en stor vanskelig å trekke av for noen hudfarger, men jeg personlig elsker å ha hver unik leppestift nyanse i min samling. En stor tommelen opp fra meg.

Pros av NARS Fanny Audacious Lipstick:

• Veldig kremaktig og glatt • Meget pigmentert, full farge i en sveipe. • Komfortabelt på leppene. • Elegant emballasje. • Føler ikke tørking på leppene, men det er ikke veldig hydratiserende heller, særlig ettersom dagen går videre. • Veldig god oppholdsstyrke

Ulemper med NARS Fanny Audacious Lipstick:

• Dyrt men absolutt verdt det. • Det er ingen skygge indikasjon fra utsiden av røret unntatt etiketten på undersiden av leppestiftet. • Overfører. • Flekk på leppene er litt vanskelig å komme seg ut. • Denne spesielle nyansen kan ikke smette hver hudfarge.

IMBB Rating: 4.5/5

NARS Jane Audacious Lipstick Review, stikkprøver NARS Audacious Lana Lipstick NARS Audacious Lipstick Collection, Raquel, Brigitte, Anna, Jane & Fanny NARS Anita, Audrey, Olivia Audacious Lipstick NARS Grace Audacious Lipstick Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktig leppestift NARS Barbara Audacious Lipstick Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: