Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på en helt ny versjon fra Urban Decay. Det er et tillegg i deres eksisterende "Naked" samling som tidligere inkluderte Naked skin foundation, BB krem, glosser og de stadig populære øyepaletter.

Denne Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer er en del av Urban Decay våren 2015-kolleksjonen som inkluderer en haug med nye øyenskygger og Sheer Revolution-leppestifter (Hold deg oppdatert for en forhåndsvisningspost som kommer snart)

Om produktet: En nyskapende, høydekkende concealer som gir byggbar, vektløs dekning og etterlater en usynlig, Naked Skin-finish.

Denne concealer fra Urban Decay lar deg dekke ufullkommenheter uten å se dekket opp. Den er lett blandbar og byggbar, noe som gir deg jevn dekning med en lysende, demi-matt finish. Ultra-lett, denne høyteknologiske væskeformelen settes aldri i fine linjer, og det melds på for et nei sminkeutseende, mens full dekning på et øyeblikk.

Denne concealer er beriket med Matrixyl 3000, som inneholder peptider som støtter hudens ungdommelige utseende og elastisitet, og japansk grønn te revitaliserer og bidrar til å redusere utseendet på fine linjer. Det er infundert med Litchiderm ™ - avledet av litchi-frukt - som beskytter mot dehydrering, mens natriumhyaluronat hjelper huden til å tiltrekke seg og beholde fuktighet, noe som resulterer i en lysere utseende.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener

Hva annet trenger du å vite: Naked Skin Concealer kommer i en rekke nøye kalibrerte nyanser som koordinerer med Urban Decay's Naked Skin Powder Foundation. Det skygge-matchende systemet gir et klart utgangspunkt for å finne din perfekte nyanse: den første delen representerer skyggeintensitet, og den andre indikerer skyggen undertone.

Praktisk og reisevennlig, denne formelen kommer i en nydelig flaske som er som en mindre versjon av Urban Decay's Naked Skin Liquid Makeup-komponent. Den moderne flocked applikatoren legger bare den rette mengden av produktet, og det er mykt nok til å bruke på den delikate huden under øynene.

ingredienser:

Pris : $28

Min erfaring med Urban Decay Naked Skin Vektløs Komplett Dekning Concealer:

Jeg er veldig imponert over dette produktet. Dette produktet overgikk forventningen min og mye mer.

emballasje:

Denne concealer kommer i et tykt plastrør med en tynn, tosidig stavapplikator. Emballasjen er veldig praktisk, funksjonell og reisevennlig. Skyggen av produktet reflekteres på utsiden av røret.

Skygge:

Denne concealer kommer i alt av 8 forskjellige nyanser med ulike undertoner. Urban decay har gjort det svært enkelt å finne skyggen din, da navnet på concealer gjenspeiler nøyaktig skyggen du får. Jeg plukket opp skyggen Medium-Light Neutral som viste seg å være en perfekt match for meg. Siden det lener seg mer mot den nøytrale undertone og huden min er rosa, gir den også en lysende effekt, uansett hvor den brukes. De andre nyanser er Fair nøytral, lys nøytral, lys varm, medium nøytral og så videre og så videre helt til mørkt.

Tekstur og dekning:

Denne concealer er av riktig konsistens. Verken for tykk eller for rennende. Den sprer seg og smelter enkelt og gir en vakker matte finish når den setter. Jeg finner den beste måten å anvende dette på, for å blande det med en concealer buffing pensel; noe som Sigma P 80. Jeg prøvde også å bruke fingre og min favoritt skjønnhetsblender å bruke dette; men fant at disse metodene tørket bort flere produkter enn det ble deponert.

Dette er en medium til full dekning concealer. En liten dab er alt du trenger for å dekke en god del av området. Jeg bruker den på mine mørke sirkler, rødhet og pigmentering flekker på ansiktet mitt; det kamuflerer dem helt.

Siden det setter til en matt finish, føler jeg ikke engang behovet for å sette min øye med et pulver, noe jeg aldri ville gjøre som jeg har tørr hud generelt, men øyet mitt er utrolig fet og skjult å bli skinnende og se på meg i løpet av timer med slitasje. Men hvis du ville, kan du mest definitivt bruke et pulver på det som vil gi oppholdskraften et ekstra boost.

Jeg bruker også dette til å bløt øyelokkene mine for øyenskygge; den skjuler alle mørke og synlige årer på den og gir et perfekt, mykt lerret for å lage skyggefarger.

Stå i kraft:

Måltidet ble vakkert matt hele dagen, noe som er omtrent 8 timer for meg, og det ble aldri krøllet, knust eller bleknet. Det fremhevede ikke linjer rundt øynene mine, og det trengte aldri noe for å se skinnende ut.

Det føles veldig lett på huden. Det har ikke noen avskrekkende duft. Det lukter bare veldig "sminke" som jeg tilfeldigvis liker. I det hele tatt, to tommelen opp fra meg. Jeg elsker alt om denne concealeren fra den vakre matte finishen til oppholdskraften til den perfekte skyggenekampen jeg fikk. Vanligvis har jeg alltid et problem med fettete, skinnende ser under øynene når jeg bruker skjulere, men dette produktet blir kvitt den bekymringen.

Den eneste con jeg vil si er at på grunn av sin super matte finish for de som har tørr øye, kan det bli enda mer tørking. Jeg anbefaler dette på det sterkeste.

Pros av Urban Decay Naked Skin Vektløs Komplett Dekning Concealer:

• Høy konsistens. • Tørker til en matt finish. • Sprer og blander jevnt. • Mangfold av nyanser tilgjengelig med mange undertoner. Lett å finne din kamp • Ingen avskrekkende duft. • Fantastisk oppholdsstyrke.

Ulemper med Urban Decay Naked Skin Vektløs Komplett Dekning Concealer:

• Den matte overflaten kan føles litt tørking for ekstremt tørr hud; men jeg konfronterte meg aldri med dette problemet hvor jeg brukte denne concealeren.

IMBB Rating 5/5

Urban Decay 'Naked Skin' Vektløs Ultra Definisjon Liquid Makeup Foundation Review Urban Decay All Nighter Setting Spray Urban Decay Naked Palette Urban Decay Fun Palette Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Urban Decay Urban Defense Tinted Moisturizer med SPF 20 Revlon Nesten Naked Makeup Foundation med SPF 20 Revlon nesten nakenpresset pulver Slank Makeup True Color Lipstick - Naken MaxFactor Second Skin Foundation MAC Studio Finish Concealer Grunnleggende Concealer Application Tips MAC Pro Longwear Concealer Review + FOTD Colorbar Stick Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: