Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NARS Raquel Audacious Lipstick Review, Swatch - MOTE 2023
NARS Raquel Audacious Lipstick Review, Swatch - MOTE 2023
Anonim

Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på NARS Raquel Audacious Lipstick.

Om produktet: En moderne leppestift som klær opp lepper med dristig dekning og ultralyd tekstur.

Hva det gjør: Debutér vektløse, fargemettede lepper når du glatter på denne NARS Audacious Lipstick. Det glir på som satin over huden, og oppnår enkeltslagsdekning som etterlater lepper med fengende farge.

Hva annet trenger du å vite: "Fryn deg med den dristige i alt, spesielt leppestiftfargen din. Det er frigjørende, spennende, bemyndigende. "- François Nars, kreativ direktør

Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris:$32

Image
Image

Min erfaring med NARS Raquel Audacious Lipstick:

Ut av de 5 Nars Audacious leppestifter jeg eier, er denne nyansen sannsynligvis min minst favoritt. Jeg hadde sett dette i butikken før jeg kjøpte det, og det var det som fristet meg til å kjøpe den. Fargen i håndprøven ser helt annerledes ut enn når den er på leppene.

Image
Image

Skyggen "Raquel" er beskrevet som en rosa beige. Som du ser fra hånden min, ser fargen mye mer fersken ut enn beige, men på mine lepper ser den veldig beige ut. Jeg har denne leppestift fordi jeg har vært på jakt på det siste for den perfekte "naken" leppestift. Stol på meg, å finne den perfekte naken er den vanskeligste oppgaven en makeup-junkie kan møte. De fleste av oss har en tendens til å forvirre MLBB leppestift skygge som nudes, men det er ikke tilfelle. Naken leppestifter skal være den med den perfekte balansen mellom beige, pinks og fersken og til og med hint av brunt for de med dusk hud. Din perfekte naken leppestift er basert utelukkende på hvordan skyggen komplimenterer hudtonen din. Det skal gi illusjonen av leppene dine veldig lik hudtonen din, men det er fortsatt veldig fremtredende og synlig uten å gjøre ansiktet ditt til å virke død eller ash eller gi deg spøkelse lepper. Du kan alltid se på den stadig populære Kim Kardashian som synes å ha perfeksjonert kunsten til nakenlepper.

Denne spesielle nyansen etter min mening vil være mer egnet for de med rettferdig til lett hudtone. Min skintone faller et sted mellom lys og medium (For referanse er jeg NW23 i MAC) og jeg har rosa undertoner derfor kan jeg gjøre dette arbeidet, men knapt; og bare når jeg parrer den med den riktige typen sminke (les tunge røykige øyne). Det er definitivt ikke en nyanse jeg kan bære på daglig basis og bare kaste på når jeg går til matbutikken.

Image
Image

Tekstur av denne leppestiften som den andre er veldig glatt og kremaktig, og den glir bare på leppene dine. Selv om dette er en ganske lys skygge, fortsetter den med full ugjennomsiktig farge, men det er også en slik lett skygge, det gjør det også veldig raskt. Å holde meg på meg er knapt 4 timer etterpå, og det har en tendens til å begynne å se ujevn som det svimmer med min egentlige mørkere nyanse av naturlig leppe som topp fra under. Den beste måten å bruke denne leppestiften på er med en komplimenterende lip liner for å unngå det problemet. Bortsett fra dette, er en bestemt nyanse ikke veldig flatterende på meg, jeg har absolutt ingen andre problemer angående disse leppestiften. Jeg har hatt 4 utrolige treff med nyanser ut av de 5 jeg eier og denne nyansen er heller ikke så ille hvis de er parret med riktig sminke. Jeg vil absolutt anbefale dette med deilig og lett hud. Noen som er mørkere enn det, burde ikke plukke opp denne skyggen.

Håper du fant denne anmeldelsen nyttig og informativ.
Håper du fant denne anmeldelsen nyttig og informativ.

Pros av NARS Raquel Audacious Lipstick:

• Kremet og glatt • God pigmentering, ugjennomsiktig dekning selv for en lyshade som denne. • Vil være en perfekt naken skygge for de med veldig rettferdig - Lys skintone

Image
Image

Ulemper med NARS Raquel Audacious Lipstick:

• Dyrt • Fargen på denne leppestiften ser veldig forskjellig ut i håndprøven og på leppene, ganske lurende • Oppholdsstyrke er dårlig på denne lyse skyggen. • Det gir en nyanse bak. • Fades ujevnt med min mørkere nyanse av naturlige lepper som peker underfra.

IMBB Rating : 4/5 (- poeng for unflattering nyanse)

Image
Image

NARS Audacious leppestift Bette, Greta, Annabella, Rita Review, Swatch, FOTD NARS Jane Audacious Lipstick Review, stikkprøver NARS Audacious Lana Lipstick NARS Audacious Lipstick Collection, Raquel, Brigitte, Anna, Jane & Fanny NARS Anita, Audrey, Olivia Audacious Lipstick NARS Grace Audacious Lipstick Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktig leppestift NARS Barbara Audacious Lipstick Review NARS Fanny Audacious Lipstick Review, fargeprøver

Populært emne