Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Review - KROPP 2023
Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Review - KROPP 2023
Anonim

Aloha damer, Hvordan er alle? Jeg vurderer noe virkelig skjøre, vakker og sanselig oppvåkning? Det er det store CHANEL COCO MADEMOISELLE Eau De Parfum

Jacques Polge, Chanels husparfymer, skapte Coco Mademoiselle, og ble utgitt våren 2001. Det har toppnotater av bergamot og oransje; et hjerte av jasmin og "morgen rosenbladene"; og en base av patchouli, vetiver, vanilje og hvit musk
Jacques Polge, Chanels husparfymer, skapte Coco Mademoiselle, og ble utgitt våren 2001. Det har toppnotater av bergamot og oransje; et hjerte av jasmin og "morgen rosenbladene"; og en base av patchouli, vetiver, vanilje og hvit musk

Coco Mademoiselle markedsføres til kvinner i 20- og 30-tallet, og gir Chance til den yngre publikum, og Coco og nr. 5 til de mer modne, antar jeg. Selv om Coco Mademoiselle markedsføres til yngre kvinner Min personlige favoritt etter å ha sniffet den en gang er Chanel sjansen! En dag vil jeg kjøpe den!

Den kjære Chanel nr. 5 også. Marlin Monroe ble en gang spurt om hva hun likte å ha på seg, og svaret var Chanel NO 5! Coco Mademoiselle kommer i et komplett utvalg av parfyme (inkludert Eau de Toilette, Eau de Parfum og Parfum) og kroppsprodukter.

Coco Mademoiselle er veldig feminin, men ikke glatt. Det har en liten mannlig hint på det, og det er det som gjør det dristig. Som en blomsteraktig duft med en vri, sofistikert, tidløs, tidløs, stilig, elegant, sexy. Du kan bruke den som en dag parfyme og natt parfyme. Det er subtile og sexy samtidig som det har blitt sofistikert.

Dette er den typen flaske og parfyme som ville sitte på en antikk dresser av en dame. Hun vil gjerne ha sort av de mest sofistikerte tingene fra verdensomspennende merkevarer.

Jeg vil beskrive det en parfyme slitt av noen som kommer fra en iboende rik hardt arbeidende familie som har en smak for finere ting i livet.

Noen Chanel parfymer for den saks skyld er for finere damer.

Ved det mener jeg at hvis du er ute etter en morsom frolic fruktig duft som vil prep du opp med en spray når som helst i løpet av dagen, dette er det ikke.

Dette er mer av en klasse duft noe hvis vi ønsker å ha på et bryllup eller en kveld ute eller en spesiell anledning på jobb!

Et ord av forsiktighet: denne duften som mange andre Chanels jeg har prøvd og brukt, kan enkelt overveldes. Spraying for mye av det kan være kvalme tic som dette har en grunnnote av musk til den. Ifølge Chanels nettsted, bekrefter han "moderniteten til den unge Coco Chanel, som vendte om konvensjonen med de rene og enkle linjene i hennes uendelige stil. Coco Mademoiselle er duften Coco Chanel ville ha på seg om hun var 21 ved begynnelsen av det 21. århundre.

Coco Mademoiselles juice er plassert i en flaske som ligner på Chanel No. 5s legendariske flacon. Det er "bar og strukturert." Eau de toilettes flaske anses å være abstrakt. Det er rektangulært og veldig vertikalt. Dens hette er perlehvite. Denne parfymen er uten tvil den dyreste jeg har i samlingen min. I India blir det retailed for rundt Rs 7,100 for 100 ml 'Rs 500 for 50 ml, Rs 3500 for 35 ml. Dette er kjeven som faller, men hold på damer. Jeg ville aldri aldri alderen og budsjettet jeg er akkurat nå får denne parfymen. Dette var en gave fra min guttevenn (som faktisk får meg mesteparten av parfymehuset) og til og med han er en smart ekt, fikk den av eBay til halv pris ca 50 usd i 2008. Men selv for 50 usd er det en dyr Chanel ! Tross alt er det Chanel.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Pros av Chanel Mademoiselle Eau De Parfum

 • Dette er Chanel! En pro i seg selv.
 • 3,4 fl oz vakker blikkflaske
 • Oppholder seg i mer enn 8 timer
 • Har en vurdering vurdering på 4,5 og over på nesten alle salgs- og parfymeringsnettsteder.
 • Gjør deg ikke lukter som bestemor (så mange Chanel parfymer, ifølge visse deler av folk gjør)
 • En 100 ml flaske vil vare deg mer enn et år (ja ikke sjekk en spray av det hver dag)
 • Jeg foreslår at du bruker den lettere toilette-versjonen av denne og parfymen for de kaldere månedene
 • Og her er noen forskjeller mellom de ulike konsentrasjonene parfymer selges vanligvis i

Fra høyeste konsentrasjon til minst, er de forskjellige former for parfyme:

 • Parfyme, også kalt ekstrakt eller ekstrakter parfyme, kan inkludere 15-40% parfyme konsentrater. Dette er den reneste formen for duftprodukt og er den dyreste som et resultat.
 • Eau de parfum inneholder ca 7-15% parfyme konsentrater. Dette er den mest populære og vanlige form for parfyme. Det gir en langvarig duft og koster vanligvis ikke så mye som ekstrakt parfyme.
 • Eau de toilette har rundt 1-6% parfyme konsentrater. Dette gir en lett duft som ikke lengter så lenge de mer intense versjoner. Det var opprinnelig ment å være en forfriskende kroppssprut for å hjelpe folk våkne om morgenen.
 • Eau de Cologne brukes noen ganger utveksling med begrepet eau de toilette. Sammensetningen begynte imidlertid som navnet på en lett, frisk duft blandet med sitrusoljer og ble gjort populær av Napoleon. Noen parfymer har i dag en versjon av denne kalt eau fraiche.

Ulemper med Chanel Mademoiselle Eau De Parfum

 • Ummm, prisen stor dårlig con!
 • Jeg ting jeg har den 2. sterkeste konsentrasjonen av denne eau de parfum som er overveldende til tider når jeg bruker 3 sprøyter ut av vane.
 • Ja, det er Chanel ja det er den best omtalte parfymen, det var blant de 3 beste som selger seg og mer, men det er bare ikke noe jeg lukter.
 • Av alle 3 Chanel dufter har jeg brukt coco mademoiselle og sjanse (jeg har brukt vennene mine) Jeg synes dette er min minst favoritt
 • For ingen spesiell grunn er dette bare ikke veldig meg. Er mer flørtende blomstert lys D & G blått, Victoria hemmelig eller en DKNY jente.

Over alt jeg gir det en: - *: - *: - * for prisen og ikke være mitt beste.

Nå som du alle har luktene dine rett, håper du alle lukter som roser hele dagen.
Nå som du alle har luktene dine rett, håper du alle lukter som roser hele dagen.

Har du brukt Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum? Vennligst rate i boksen under

Les også:

 • Clinique Happy Solid Fragrance Pencil Review
 • Typer parfyme: Parfyme, Colognes, Dufter og dufter
 • Eau d'Hadrien Av Annick Goutal Perfume Review
 • Chanel Rouge Coco 35 Chintz Bilder, Gjennomgang, Fargeprøver
 • Chanel Nº 5 Eau De Parfum
 • Chanel Rouge Coco Lipstick Review

Populært emne