Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette Review - VEKTTAP 2023
Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Hei jenter,

Jeg skal gjennomgå en parfyme i dag, som jeg fikk som en gave fra kjære hubby. Egentlig hadde jeg bedt ham om å få Pleats Vennligst og siden han ikke husket det navnet fikk han denne i stedet. Ikke at jeg har noen problemer med å bruke denne, men jeg ville prøve den veldig berømte Issey Miyake Pleats Please. Issey Miyake er en japansk mote designer og har sin egen parfyme linje, denne ble lansert i 2006. Ok uten mye ranting la oss ta en titt på anmeldelsen

Image
Image
Pris: Ca. 4500 INR for 50 ml. Jeg har funnet stor variasjon i prisen på nettsidene i India.
Pris: Ca. 4500 INR for 50 ml. Jeg har funnet stor variasjon i prisen på nettsidene i India.
Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Produktbeskrivelse:

L'Eau d'Issey vekker en følelse av total skjønnhet. L'Eau d'Issey er en ren blomstret med musky og woody toner. En veldig kompleks duft, Eau de Toilette består av et bredt spekter av blomsterdufter, inkludert lotus, cyclamen, freesia, nelliker og hvite liljer, med hint av ravfrø og moskus.

Min erfaring med Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette:

emballasje:Den leveres i en stilig, slank glassflaske med en hette, som har en stålfinish. Hetten er av form av pyramide. Den koniske hetten og den moderne glassflasken gir denne parfymen en stilig kant. Det virker veldig elegant og sofistikert. Dysen under igjen har en matt sølvfinish. På grunn av flaskenes kontur er det lett å holde og spray.

Image
Image

Parfyme:Beskrivelsen selv sier at det er kompleks duft. Toppnotene er lotus, freesia, rose og calone. Første gang du sniffer parfymen, er det toppnotatene som vil fange din fancy og ros og freesia er lett å oppdage. De midterste notatene til parfymen består av osmanthus og lilje, og basenotene er Virginia cedar, sandeltre og ambrette. Når parfymen avgjør, som er etter en halv time eller så, kan du føle basisnotene, nærmere bestemt sandeltre. Det er mer av en blomstret girly duft, som uten tvil er veldig stilig. Du kan bruke den daglig og i alle årstider, men det er litt for rent og friskt for vintre. Jeg vil si at denne er ideell for somre.

Image
Image

Sillage:Sillage er stien som er etterlatt av personen som bærer duften. Så langt som denne parfymen går, er sillagen moderat. Etter 3-4 timer vil personen som sitter bare to hender avstand fra deg, ikke kunne legge merke til det. Men når du har nystilt duften, går det bak en vakker, blomstret treaktig duft. Jeg har mottatt komplimenter i stor grad når jeg har slitt det til en fest eller på annen måte.

Longevity:Duften forblir ikke veldig lenge. Jeg vet at vi bør bruke det på pulspunktene. for å øke levetiden, men til tross for at parfymen forblir god i 3-4 timer. Du selv kan lukte den, men den andre personen etter denne tidsplanen vil ikke kunne oppdage det. Jeg liker ganske duften og vurderer prisen og merkevaren jeg forventet å vare litt lenger.

Pros av Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette:

  • Stilig sofistikert duft.
  • Frisk, ren blomsterduft med en blanding av woody notater.
  • Ikke for høyt. Kvinner i alle aldersgrupper vil like det.
  • Hudvennlig.

Ulemper med Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette:

  • Sillage og lang levetid burde vært bedre.
  • Vil ikke være en perfekt vintre duft.

IMBB Rating: 3,85 av 5

Ville jeg tilbakekjøpe Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette? Nei jeg vil ikke. Jeg liker å prøve forskjellige dufter hver gang.
Ville jeg tilbakekjøpe Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette? Nei jeg vil ikke. Jeg liker å prøve forskjellige dufter hver gang.

Vil jeg anbefale Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau De Toilette?

Dufter er veldig subjektive. Jeg har likt denne parfymen sammen, men noen som ikke liker blomsterdukker, kan gi det et pass. Så, jeg vil oppfordre deg til å snuse det ved telleren før du sprer ut penger.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Florale Eau de Toilette Review Issey Miyake Pleats Vennligst Eau De Toilette Review Pacco Rabanne Black XS og Issey Miyake Pleats Vennligst Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner Hvordan velge riktig parfyme Paco Rabanne Black Xs For Her Eau De Toilette Review Beyoncé Heat Rush Eau De Toilette Review The Body Shop Vanilla Eau de Toilette Review Versace Yellow Diamond Eau De Toilette Natural Spray Review Victoria's Secret Pure Seduction Eau De Toilette Review Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Review Politi Karibien Eau De Toilette Pour Femme bringer ut den tropiske gudinnen i deg!

Populært emne