Hei damer,

Jeg er tilbake med en annen leppestift, men en helt annen nyanse! Håper dere liker det! I de kommende dagene og ukene vil jeg gjennomgå noen av mine eldre leppestifter, årsaken til at jeg nevner dette er at de ikke er i uberørt mint tilstand, de har blitt brukt. Jeg hadde klikket på bilder da de var helt nye, men jeg er ikke fornøyd med kvaliteten på bildene, så jeg klikket på nytt. Men det betyr at du ser bilder av brukt produkt. Jeg håper det er greit med deg! Etter en veldig lang tid vurderer jeg en Guerlain-leppestift, så her går ....

Produkt detaljer:

Leppestift er gjenoppfunnet i en eksepsjonell juvel med Rouge G, en subtil balanse med intens farge og den trøstende glede av en kremaktig leppebalsam. Bak denne magiske opprettelsen er en forbløffende formel - den unike kombinasjonen av rubinpulver for spektakulær utstråling, hyaluronsyre-kuler for perfekt jevne lepper og vilt mango-smør for varig hydrering. Leppene er intenstfarvede, perfekt glatt, fuktet og plumpet opp. For altfor perfekt lepper! En virkelig eksepsjonell palett, lip glamour kommer i 20 fargerike nyanser så luksuriøse som de er strålende. Rouge G kommer også i fire Rouge G Le Brillant nyanser for å kle på lepper i en luksuriøs scintillating effekt. Den lette, delikate duften av en vanilje "floriental" etterlater sitt uforlignelige merke på Rouge G de Guerlain. Topp notater glitrer med en sitron, oransje og bergamot akkord. Rosen og iris hjertet utstråler søthet. Vanilje- og tonka-bønne-tørkingen gir Rouge G all sin intensitet.

En juvel leppestift kompakt med en hvit-gull glimmer designet av Lorenz Bäumer, den unge og talentfulle gullsmeden i Place Vendôme. En horisontal design med feminine kurver som husker en hemmelighet: Et speil vises automatisk når kompaktåpningen er åpnet. Lippestiften har en rent elegant, moderne design og lukkes magnetisk. Denne eksepsjonelle gjenstanden har en omfattende, premiumformel som inneholder en stjerne ingrediens: rubinpulver, som fungerer som en optisk whitener for å få frem fargen og glansen i nyanser. Blandingen av naturlige aktive ingredienser (Tiger Grass, wild mango smør, Gugul harpiks som brukes i ayurvedisk medisin) fullfører formelen for å klumpe opp, glatt og gi fuktighet og mykhet til leppene dine. Påfør daglig på leppene eller, for et mer sofistikert utseende, bruk med en pensel etter å ha skissert leppekonturen med Guerlain Lip Liner.

Pris:

$ 51 i USA (gjør det dyrere enn Tom Ford) / I India @ INR 2850 for 3,5 gm. (Noen butikker har den eldre bestanden av visse nyanser tilgjengelig til tidligere pris på INR 2025).

emballasje:

Jeg har skrevet sonneter på emballasjen mens jeg vurderer Gipsy for deg - så jeg skal ikke gjenta meg selv. Jeg vil holde det kort. Det er den lettest gjenkjennbare utformingen av noen leppestift sak - ingen bar! Hvitgullglimmer leppestift kompakt ble designet for Guerlain av Lorenz Bäumer, den unge og talentfulle juveleren i Place Vendôme. Å eie en Guerlain Rouge G er faktisk som å eie et smykke.

Se pics for designen - leppestiften kompakt er ekstremt tung og gjør det til den tyngste leppestiften der ute. Heftet er på grunn av speilet, det har 2 speil som er en del av kompaktet. Når du skyver leppestiftet ut, åpner de to speilene - for applikasjoner / berøringer. Speilene lukkes og holdes sammen av magnetisk lukning av leppestiftrøret. Leppestiftet selv er en standard vri opp.

Min erfaring med Guerlain Gentiane # 04 Rouge G Leppestift:

Farge:Denne skyggen er trolig en av de mykeste pinks i min kitty. Det er en rosenrødt rosa, men ikke støvete (som Givenchy Le Rouge Rose Dentelle), heller er det fargen på rosa roser. Den har mikrofinish glimmer som du ikke kan se - i stedet for å se ut som glimmer, gir den en mer iriserende effekt på leppene. Tilsynelatende kommer mikroskinneren fra "den unike kombinasjonen av rubinpulver til spektakulær utstråling, hyaluronsyreflekker." Det er lett å bære mykrosa som kan være bra for kontorbrukere eller å være parret med tung øye sminke. Det er en så fin feminin skygge. Det er også lett å bruke og jeg tror det vil smette de fleste hudtoner.

Tekstur:Tekstur er lett og ekstremt kremaktig. Micro-shimmer gjør produktet ikke grusomt. Tvert imot er leppestiften ekstremt glatt og fuktig. Hydrering varer i et par timer utover slitestiden. Formelen er veldig behagelig å ha på seg.

pigmentering:Den har stor pigmentering, ca 80-85% fargepost i en enkelt sveipe og lett å bygge opp til fargen i røret i 1,5-2 swipes. Fargen er ugjennomsiktig i den første sveipingen og skjuler leppepigmentering. Dette faktum er bemerkelsesverdig med tanke på at fargen er så myk rosa.

Varig kraft:Produktet varte omtrent 4,5-5 timer på meg. Det forlot en veldig lett flekk.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Guerlain Gentiane # 04 Rouge G Leppestift:

 • En vakker farge, lett å bruke.
 • Lett kremaktig tekstur.
 • Utmerket pigmentering, ugjennomsiktig i en enkelt sveipe.
 • Ekstremt hydratisering.
 • Lett å påføre fra røret.
 • Lippestiften gjelder jevnt - ingen sløyfe eller trekk!
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Ikonisk luksuriøs emballasje.
 • Emballasje er praktisk for bruk og touch-ups.
 • Kompakt leveres med magnetisk lukking.

Cons of Guerlain Gentiane # 04 Rouge G Leppestift:

 • Du betaler en stor pris for emballasjen, som blir ubrukelig når leppestiftet er over. Det ville være flott bare hvis påfylling var mulig - som Cle de Peau leppestifter.
 • Leppestift er veldig tung å bære.
 • Vanskelig å lagre fordi de ikke kan gjøres for å stå som andre leppestifter.

IMBB Rating:

Et klart 5/5 produkt.

En leppestift i Guerlain er en absolutt luksus å eie og når fargen er så pen, sammen med en lett tekstur, anstendig varig kraft, iriserende glans og fantastisk komfort til lepper - du vet at det er en absolutt vinner. Jeg vil dele noen flere farger fra min kattunge med deg - inkludert en som er min absolutte favoritt!

Guerlain Rouge G Lipstick - # 70 Gigolo Rouge G de Guerlain Le Brillant Juvel leppestift Kompakt Bella Guerlain Rouge G - # 41 Gipsy Guerlain KissKiss Lipstick - Pushy Pink Guerlain Rouge G - # 71 Girly leppestift Guerlain Rouge Automatique Lipstick - 121 Rouge d'enfer Guerlain Rouge Automatique Lipstick 143 Nahema, 144 Insolence

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 09 2020