Hei lovelies

Hvordan har du det? Jeg likte Republic Day å se på filmer som Mangal Pandey og The Legend of Bhagat Singh. Jeg elsker å se slike patriotiske filmer! Jeg er ikke en stor-tiden patriot, men det gjør meg stolt over hvordan disse modige mennene pleide å eksistere; menn, som var klare til å ofre sitt liv for landet, slik at de kommende generasjoner kunne leve lykkelig og fritt. Det handlet om patriotismen. Mitt valg for i dag er Coloressence Crystal Look Liquid Lip Color. Jeg har alltid hatt en blandet følelse mot dette merket. La oss se hvilken kategori denne glansen faller inn i: Treffene eller missene!

Produktbeskrivelse:

En unik kombinasjon av koriander og basilikstrakt. Denne leppefargen nærer, beskytter, fukter og er hypoallergen. Voluminise leppene. En fuktig rik formel for å gi skinnende effekt til leppene. Finnes i forskjellige farger som kan brukes direkte eller på toppen av leppestift for å legge til rikdom i fargen. 100% veg. Ingen dyreingredienser.

Pris:

INR 225 for 4 ml.

Min erfaring med Coloressence Crystal Look Liquid Lip Farge:

En klar leppelys tar alltid den første plass i ligaen for å fullstendig forandre utseendet på leppene eller leppefargene. Jeg hadde mange matte leppefarger i stashet mitt, så tenkte på å få en klar leglans som kan forvandle en matt leppefarge til en blank og en blendende.

Glansen kommer i en sylindrisk flaske som er gjennomsiktig. Emballasjen er ganske solid, noe som gjør det reisevennlig og ødelagt. Emballasjen er veldig edru, ikke noe fancy. Staven er ganske tykk som hjelper til med å påføre glansen jevnt. Men hvis du sveiper den på en dristig leppefarge, kan skyggen holde seg fast på staven og en vask er nødvendig.

Glansens duft er veldig søt og hyggelig. Det lukter som en fruktig boblegummi. Nå, når det gjelder konsistensen, er det ekstremt tykt. Jeg har aldri sett en leppelys så tykk som denne. Du må dyppe staven som 5-6 ganger for å fylle leppene med glans, som er så tidkrevende og irriterende. I tillegg føles det som om jeg legger litt lim på leppene mine, så klissete og tøff. Det mangler en jevn buttery applikasjon. Det føles veldig tungt på leppene.

Kommer til effektene, ja det ga meg veldig glatte lepper. Et krystallklart lag var synlig på leppene mine. Det gir helt en sak leppefarge mer glamorøs og blank overflate. Det holder også leppene fuktig og hjelper lekkede lepper som ser litt sunn ut.

Glansen forblir på maksimalt 2 til 2 og en halv time, og begynner deretter å falme av. Med snacks forblir det i 2 timer og ikke mer enn det. Men jeg tror for prisen er det ganske kult. Men jeg tror ikke at dette er hvor jeg stopper, antall merker som gir slike klare glosser, er uendelige, derfor kan jeg fortsette å prøve forskjellige.

Pros av Coloressence Crystal Look Liquid Lip Farge:

• Søt, robust og praktisk emballasje som gjør det reisevennlig. • Staven er tykk nok til jevn påføring. • Tilgjengelig i butikkene samt online til en rimelig pris. • Forvandler de lekkede leppene til friske kutte. • Leppene blir fuktig til glansen forblir på leppene dine. • Det gir god glans til leppene. • Omformer en matt leppefarge til en blendende. • Har en fruktig boblegummismak.

Cons av Coloressence Crystal Look Liquid Lip Farge:

• Oppholder seg bare i 2 timer. • Konsistensen er veldig tykk og tøff; Vegget må dyppes 4-5 ganger i flasken for å få et lag på leppene. • Det er veldig klebrig og føles tungt på leppene. • Konsistensen er som en lim. • Lips føles fast sammen. • Hvis den er svevet på en dristig farge, etterlater den en flekk på staven som ser veldig ryddig ut; den må vaskes hver gang.

IMBB Rating:

2/5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Coloressence Crystal Look Liquid Lip Color?

Nei. Vi har mange muligheter når det gjelder klare glosser. Så, jeg vil gi dette et skip og prøve noen bedre.

Konklusjon:

Jeg tror en klar, blank lipgloss er et must i hver jentes kattunge. Men det trenger ikke å være denne.

Fargestift Lipsticks Coloressence Aqua Base Makeup Coloressence Premia Lip Color-Wintage Coloressence Shimmer Highlighter Maybelline Baby Lips Crystal Lip Balm i Crystal Kiss Maybelline Baby Lips Krystall Lip Balm i Gleaming Coral Neglelakk som vil se bra ut på mørk hud Skjønnhetsfeil som gjør at du ser gamle ut ALV. Essential Wet Gloss Lash og Brow Clear Mascara Lakme Gypsy Collection Svært Satin Lip Gloss NYX Liquid Eye Liner Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner Lakme Aquashine Lip Color i Fig Lakme 9 til 5 Aquashine Lip Color - granat

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: