Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Essie Naughty Nautical Nail Polish Review - KROPP 2023
Essie Naughty Nautical Nail Polish Review - KROPP 2023
Anonim

Av Shraddha Panda

Hvordan har du vært IMBBians,

Temperaturene har plutselig falt her i Hyderabad, og det føles så godt å bli koselig i teppet og nippe til filterkaffe. Byen er i festlig stemning for Festival Sankrati / Pongal, "festivalen av drager". Vi hadde en lanternefestival noen dager tilbake, og det var nydelig vitne til en nattehimmel fylt med lanterner som flyr bort til stjernene og månen.

Jeg vil også dele litt om meg. Jeg har alltid vært tiltrukket av fargerike nagelmaling. Som barn gjorde jeg alltid oppstyr da min mor ikke lot meg kjøpe en ny til den gamle flasken avsluttet. Nå er jeg en komplett hoarder og hver søndag gjør jeg det til et poeng å male min mors negler med alle intrikate design.

Kommer til produktet som skal vurderes i dag, er Essie Naughty Nautical Nail Polish.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Seil de sexy havene og kartlegge et kurs for eventyr i dette glitrende, briljant blågrønt neglelakk. Stygg så aldri så fin ut.

Pris:

$8.50

Min erfaring med Essie Naughty Nautical Nail Polish:

Det er en vakker sjøgrønn farge med et snev av glans. Neglelakk kommer med en tynn, slank pensel som er ideell for tynne negler. Veggene plukker opp mye produkt, slik at du må tørke staven på kanten av flasken før du setter den på negler, så blir det for mye polert på spikeren. Jeg er ikke så glad i børsten etter å ha brukt Sally Hansen Xtreme Wear Nail brush.

Shimmer er mer tydelig på flasken enn på neglene. Det tørker til en perfekt krem med høy glans med 2 strøk av poleringen. Essie neglelakk er DBP, toluen og formaldehydfri. Så, de skader ikke neglene.
Shimmer er mer tydelig på flasken enn på neglene. Det tørker til en perfekt krem med høy glans med 2 strøk av poleringen. Essie neglelakk er DBP, toluen og formaldehydfri. Så, de skader ikke neglene.

For å unngå flekker på grunn av høyere pigmentering i gul / grønn / blå nagelmaling, er det alltid tilrådelig å alltid bruke et grunnlag før du påfører nagelmaling. Det tar ikke lang tid å tørke, så det gir en blank overflate innen svært mindre tid. Fargen er veldig vår / sommeraktig og vil se bra ut på rettferdige og middels hudfarger.

Oppholdsstyrken er god og holder opp til 4 dager med minimal fading. Da jeg nesten ikke gjør mye husarbeid, holder neglelaket ganske godt på neglene mine. Oppholdsstyrken og den glatte overflaten kan forbedres ved å bruke en god topplakk.

Image
Image
Image
Image

Pros av Essie Naughty Nautical Nail Polish:

• Lys blå-grønn farge med et snev av glans. • Tørker raskt og gir fullstendig dekning i 2 strøk. • God oppholdsstyrke på opptil 4-5 dager, avhengig av overbærenhet i husholdningsarbeid. • Det er fri for skadelige kjemikalier.

Ulemper med Essie Naughty Nautical Nail Polish:

• Ikke lett tilgjengelig i India. • For dyrt hvis tilgjengelig online.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Essie Naughty Nautical Nail Polish?

Ja. Jeg vil anbefale til alle de blå og grønne neglelakk elskere som meg. Som jeg ikke fant en dupe av denne fargen i tilgjengelige merker i India.

Skal jeg kjøpe Essie Naughty Nautical Nail Polish?

Nei, det er 13,5 ml og ville gå langt. Jeg ville prøve andre farger fra Essie.

Essie Nail Lacquer - Størrelsesspørsmål Essie Head Mistress Nail Polish Essie Nail Lacquer - Det er Genius Essie neglelakk i Butler Vennligst Revlon Powder Blush Naughty Naken Lipice Color Naughty Orange Oriflame Very Me Oh My Gloss Naughty Colorbar Nailpolish Remover OPI blekk neglelakk 5 Streetwear Color Rich neglelakk Chambor neglelakk etter glød

Populært emne