Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss Review - UTSEENDE 2023
Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei venner,

Hva skjer? Jeg tror jeg snakker mye om meg og mine erfaringer, i hver artikkel før du snakker om produktet. Men jeg har lyst til å gå rett til arbeidet er litt uhøflig: s. Ikke egentlig uhøflig, jeg har ikke eksakte ord for det, det er bare at jeg liker å snakke mye før du kommer til poenget lol. Noen ganger spør familiemedlemmene meg til å stoppe munnen min, men det er ikke til nytte. Nå i dag har jeg ikke noe annet arbeid enn å skrive opp artikler til IMBB.

Ok det er det. Produktet jeg valgte å gjennomgå i dag, er Revlon Super Lustrous Lip Gloss i Rose Sparkles # 64, som er en bootylicious farge for alle de vakre damene som elsker dristige øyne og nakenlepper.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Glans har en silkeaktig og ikke-klebrig glansformel, beriket med vitamin E og avokadoolje. Denne Lip Gloss fuktighet og beroliger lepper. Det legger til glans og strålende farge til lepper.

Påstander:

  • Gir øyeblikkelig nydelig utseende.
  • Fuktighetsgivende formel for myke og smarte lepper.
  • Øker hydrering og gir strålende glans på leppene.

Pris: `

445/-

Mengde:

5,9 ml

ingredienser:

Ikke nevnt

Image
Image

Min erfaring med Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss:

De som har lest mine tidligere innlegg må være klar over at jeg foretrekker matt over glans. Jeg kjøper sjelden noen glosser, men min svigerinne er glad i dem. Hun kan aldri stoppe seg fra å kjøpe glans. Så, dette produktet er en del av hennes forfengelighet. Jeg bruker aldri en naken skygge fordi min hudfarge er dusky og det passer neppe til meg. Men jeg føler at denne glansen har vist meg feil. Denne glansen er så fin skygge at den passer til enhver hudtone. Den nydelige, rosa brune skyggen med shimmers har virkelig imponert meg. Det eneste som har slått meg ned om denne glansen er at det er klissete natur og veldig dårlig oppholdskraft.

emballasje: Super Lustrous Lip Gloss kommer i en slank rektangulær emballasje, noe som er veldig bra. Sammen med en fotfot applikator som jeg alltid foretrekker fordi den gir jevn og enkel applikasjon. Den gyldne ringen som er gravert med merkenavnet, gir et pulserende utseende til emballasjen.

Image
Image

Skygge: Skyggen jeg har er Rose Sparkles, som er en naken skygge. Det er litt rosa. så vel som brunaktig i farge og har gyldne shimmers, som bare er søte: *. Den nakne skyggen kan brukes for å legge glans til leppene dine.

Texture & Staying Power: Glansen er veldig kremaktig, som kan brukes alene eller over en leppestift for å skape en 3d-effekt. Glansen har også shimmers i den, som ser fabelaktig ut over en leppestift. Det hevder å ha ikke-klebrig formel, som jeg følte er falsk. Det er definitivt klissete i naturen. Nå, når det kommer til sin makt, varer det en halv time til en time og forsvinner av å forlate rene sparkles bak, noe som ser ganske bra ut.

Image
Image

Pros av Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss:

  • Fabelaktig nyanse.
  • Godhet av vitamin E.
  • SPF 15.
  • Glitrar.

Cons of Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss:

  • Dårlig oppholdsstyrke.
  • Litt dyrt.
  • Ingen ingredienser nevnt.

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Super Lustrous Rose Sparkles # 64 Lip Gloss?

Nei. Jeg liker å prøve forskjellige nyanser for lepper og negler.

IMBB-vurderinger:

3/5

Til neste tid, toodles. xoxo

Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Super Natural & Eyeshadow Haul Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Wild About Violet 57 Revlon Fuchsia Finery Super Lustrous Lip Gloss Review Revlon Super Lustrous Lipgloss Review Revlon Super Lustrous Lip Balm Bilder, fargeprøver Revlon Super Lustrous Lip Gloss Pearl Plum 18 Review Revlon Super Lustrous Lip Gloss Cherries I Glow Review Revlon Super Lustrous Lip Gloss Lilac Cream og Pink Afterglow Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Raisin Gloss Revlon Super Lustrous Lip Gloss - Coffee Sparkles # 63 Review Bobbi Brown Shimmer Lip Gloss - Rose Sugar # 3 Streetwear Farge Rich Mega Shine Lip Gloss i Sparkling Wine Review

Populært emne