Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Phil Smith er nydelig hot stuffs heat defence spray anmeldelse - UTSEENDE 2023
Phil Smith er nydelig hot stuffs heat defence spray anmeldelse - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei alle!

Her er en anmeldelse på et produkt Jeg prøvde å få hendene mine til å bli franske! For å være nøyaktig, var jeg ikke etter Phil Smith, men jeg ønsket virkelig en varmebeskyttende spray. Jeg har vært øye med dem av Bumble og Bumble, men tilgjengelighetsproblemer og desperasjon førte meg til Phil Smith, og ble nydelig varmemessig varmeforsvarsspray. 😀

Image
Image

Påstander:

Du kan skru opp varmen med denne beskyttende sprøyten med flere oppgaver. Det skjermes mot varmeskader, styrer frizz og etterlater håret silkeaktig glatt. Jobben er gjort!

bruk:

Sprøyt lett over håndkle-tørket hår før tørketørking. For total beskyttelse, spray på tørt hår fra en avstand på 20 cm før du bruker hårfeste eller tang.

Fordeler:

Glatt, beskyttet hår

Pris:

$ 7 for 125 ml.

Hovedinnhold:

Image
Image

Min erfaring med phil smith være nydelig hett stoff varme forsvar spray:

Produktet kommer i en liten flaske med en pumpepumper. Det er en klar væske som har en frisk lukt på den. Det minner meg helt om lukten jeg får når jeg får håret mitt gjort på en salong.

For å bruke dette, deler jeg håret mitt i seksjoner og deretter arbeider på hver seksjon. Omtrent 4 - 5 pumper dekker lengden og tykkelsen på hver seksjon. Beløpet avhenger definitivt av en persons hårattributter.

Jeg bruker bare dette på vått hår når jeg vil tørke håret mitt. Ellers, hvis jeg vil rette eller krølle håret mitt, så bruker jeg det på tørt hår. I begge tilfeller har min erfaring alltid vært den samme. Det gjør en god jobb som et varmevernmiddel og gir også en fin glans til håret mitt. Jeg kan fortelle dette sikkert fordi hver gang jeg har brukt et oppvarmingsverktøy uten varmebeskyttelse på håret mitt, hadde det gjort håret veldig varmt for fingrene hvis jeg berørte den delen umiddelbart. Men da jeg brukte denne sprayen, var det ikke så varmt som det ville vært uten varmevernet.

I utgangspunktet gjør håret litt klissete, men klebrigheten forsvinner når oppvarmingsverktøyet er brukt. Også, hvis for mye blir brukt, fortsetter den klebrige følelsen å forbli selv etter bruk av oppvarmingsverktøyet.
I utgangspunktet gjør håret litt klissete, men klebrigheten forsvinner når oppvarmingsverktøyet er brukt. Også, hvis for mye blir brukt, fortsetter den klebrige følelsen å forbli selv etter bruk av oppvarmingsverktøyet.

Det bidrar til å redusere frizzen i stor grad, men jeg antar at bruk av oppvarmingsverktøy bare gjør at du går inn i den onde syklusen

Det som plager meg mest, er at det inneholder alkohol. Jeg mener, jeg er helt positiv at alkohol er et tørkemiddel, så det er ganske forvirrende om hvordan dette kan gå bra som et varmebeskyttende middel. Likevel er det et fint produkt som leverer sine krav. Så, jeg tror det er verdt et forsøk.

Image
Image

Fordeler av Phil Smith Være Gorgeous Hot Stuff Heat Defence Spray:

• Gjør håret lukte veldig bra. • Har en god jobb med å beskytte håret (forhindrer overdreven oppvarming av håret). • Gjør håret skinnende. • Gir ikke en klebrig følelse etter at varmen har blitt brukt (så lenge mye av produktet ikke brukes). • Hjelper med å redusere frizz midlertidig. • Billig.

Cons av Phil Smith Være Gorgeous Hot Stuff Heat Defence Spray:

• Inneholder alkohol.

IMBB Rating:

4/5

Ville jeg tilbakekjøp eller anbefale Phil Smith være nydelig varmestoffs varmeforsvarsspray?

Ærlig, egentlig ikke. Siden, er alkoholen i det en stor satt av for meg. Men hvis du kan avvise denne sammenhengen, så vil jeg si at det er en ganske god varmebeskyttende. Absolutt verdt et skudd!

Phil Smith være nydelig SOS-rednings Argan olje-sjampo Sinful Colors Professional Nail Polish - Nydelig 293 Colorbar Limited Edition Collection Leppestift - Nydelig Naken 10 Gorgeous MAC Eyeshadows For Indian Bridal Makeup L'Oreal Professional Tec Hot Style Iron Finish Westinghouse Hot Air Brush Comfort Maybelline Color Sensational Livlig Lip Color - Hot Plum Dirty Works Buff din ting Body Scrub TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff Tresemme Heat Defence Styling Spray Toni & Guy Heat Defence Spray, Hydra Texture Heat Protector L'Oreal Profesjonell Liss Ultime Heat Protectant TRESemme Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray

Populært emne