Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Paris Eternally Nakenfarge Caresse Wet Shine Stain Review - MOTE 2023
L'Oreal Paris Eternally Nakenfarge Caresse Wet Shine Stain Review - MOTE 2023
Anonim

Produkt kjøpt av IMBB

Image
Image

Beskrivelse:

Oppdag en flekk som synes det er en glans. Nå hydrering og glans møte varig, lett farge. Farge Caresse Wet Shine Stain kombinerer kraften i en leppeflekk med leppeglansglans. Denne neste generasjons lip flekken, formulert med en blanding av lyshydrerende oljer og konsentrerte pigmenter, gir varig farge med en blank overflate. Farget med 30% vann, farger Caresse Wet Shine Stain forlater leppene myke, komfortable og hydrerte i opptil 6 timer.

Lipstain Power: Fersk farge føles knapt der.

Lipgloss Shine: Lacquer Shine + Non-Sticky Feel.

Caring Color: 6 timer kontinuerlig hydrering.

Hvordan å bruke:

Med bare en sveipe over leppens konturer, opplev ren fargen med strålende glans.

Pris:

$ 9,99 og jeg fikk den til INR 595 for 6 ml av produktet.

Min erfaring med L'Oreal Paris Eternally Naken farge Caresse Wet Shine Stain:

emballasje: L'Oreal Paris Farge Caresse Wet Shine Stain kommer i et gyldent fargør med en gjennomsiktig del bare ved åpningsenden av røret. Hetten er en skrue på den som tåredråpeformet applikator er festet til. Du finner skyggenavnet og nummeret på toppen av lokket. Applikatoren er utmerket for å perfekt forme leppene med glansen, uansett hva som er formen på leppene.

Applikatoren har et hulrom som sørger for at tilstrekkelig mengde produkt tas ut; det holder også noe produkt med det slik at det ikke er behov for å dyppe applikatoren flere ganger i røret.
Applikatoren har et hulrom som sørger for at tilstrekkelig mengde produkt tas ut; det holder også noe produkt med det slik at det ikke er behov for å dyppe applikatoren flere ganger i røret.
Image
Image

Skygge: Eternally Naken er en karamell eller rusten slags en naken farge uten synlige klumpete skummer i den. Fargen lener seg mer mot oransje eller rusten farge enn brun eller rosa eller beige. Det er en skikkelig nydelig skygge for indiske hudfarger og vil passe alle de forskjellige indiske hudtonene pent. Det er en perfekt nyanse å ha på kontorer og høgskoler.

Tekstur, finish og pigmentering: Strukturen av flekken med glans er kremaktig, men ikke klebrig; den har vannaktig / våt konsistens til det som en flekk. Konsistensen av flekken er vannbasert som en flekk, og den har den kremet, som en glans til den.

Formelen er gelbasert og føles veldig fuktig på lepper, en egnet flekk for intenst tørre lepper. Den glir lett på lepper og føles som smeltet smør på leppene. Glansen setter på leppene og det føles ikke tungt. Men du kan føle det på leppene dine. Glansen legger heller ikke vekt på mangler av lepper.
Formelen er gelbasert og føles veldig fuktig på lepper, en egnet flekk for intenst tørre lepper. Den glir lett på lepper og føles som smeltet smør på leppene. Glansen setter på leppene og det føles ikke tungt. Men du kan føle det på leppene dine. Glansen legger heller ikke vekt på mangler av lepper.

Som navnet antyder, "Wet Shine", gir glansen den våte, glatte finishen på leppene som varer så lenge flekken forblir på leppene dine. Den våte og skinnende overflaten forblir der, selv om glansen mister litt av fargen.

I henhold til skyggenavnet skal det være en naken skygge, men jeg finner skyggen for å være mer pigmentert enn de andre. Pigmenteringen er fantastisk. Det demper den naturlige fargen på leppene mine med bare en sveipe, du kan lagre den videre for å øke opasiteten. Glansen vil ikke bløde eller bli ujevn over legging, men sørg for at du bare bruker det andre strøket etter noen få minutter.

Oppholdsstyrke: Det glatte, kremete laget av flekken forblir fremtredende i 3,5-4 timer med mild snacking og drikking. Men generelt gir flekken meg en brukstid på 5-6 + timer. Flekken svetter forsiktig med å spise tunge eller oljeholdige matvarer, men fargen overfører ikke lett. Bare det glatte laget blir overført og ikke fargen. Da jeg ikke har super tørre lepper, følte jeg kontinuerlig hydrering mens jeg hadde på seg flekken, selv etter at det glatte laget ble farget bort.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler av L'Oreal Paris Eternally Nakenfarge Caresse Wet Shine Stain:

• Veldig fin karamell eller rusten nøytral farge. • En apt nøytral nyanse for indiske hudfarger. • Fin gelbasert tekstur, med vannaktig og kremaktig følelse sammen. • Den glir lett på leppene. • En veldig fuktighetsgivende flekk og hydrering er langvarig også, egnet for tørre lepper. • Anstendig pigmentert nyanse. • Dekker mangler av lepper, selv med en enkelt sveipe. • Overlever lett mat og er ganske mye overførings- og vanntett. • Oppholdsstyrken er ganske god (4-5 timer). • Denne fargen markerer ikke fremtredende leppene. • Emballasjen ser veldig stilig ut og er reisevennlig. • Tilstrekkelig mengde.

Ulemper av L'Oreal Paris Eternally Nakenfarge Caresse Wet Shine Stain:

• Tilgjengelighet i India. Unntatt på noen online portaler.

IMBB Rating:

4.9 / 5 for den vakre nøytrale skyggen.

Vil jeg anbefale L'Oreal Paris Eternally Nakenfarge Caresse Wet Shine Stain?

Ja. Jeg har allerede anbefalt disse flekkene til alle i mine tidligere anmeldelser. Men denne er ikke så ren som andre som gjør den egnet selv for alvorlig pigmenterte lepper. Til tross for at den er en nøytral farge, dekker det veldig godt i mangel på lepper. For prisen viste disse seg å være en av de beste glansene cum flekker

L'Oreal Paris Shine Caresse Lip Color i 605 Eve L'Oreal Paris Color Riche Le Kohl - Midnatts svart L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Aphrodite Scarlet L'Oreal Paris Caresse Shine Lip Color - 804 Faye L'Oreal Paris Color Riche Lip Liner - evig Mauve Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick - Evig Rose Lotus Herbals PURESTAY Lipsticks & Gloss-Bubbly Nude, Kirsebær På Top, Naken Kjærlighet Revlon Super Lustrous Lipstick Naturlig Naken Essens Leppestift I Naken 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling L'Oreal Color Caresse av Color Riche Leppestift - Blushing Sequin L'Oreal Paris Color Riche Caresse leppestift i Cherry Tule L'Oreal Color Caresse Wet Shine-flekk i rosa motstand L'Oreal Color Riche Caresse Wet Shine Stain - Endless Red L'Oreal Color Caresse Wet Shine Stain - Rose On og On

Populært emne