Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Fresh Ones Orange Friskt Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter - HåR 2023
Fresh Ones Orange Friskt Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter - HåR 2023
Anonim

Hei skjønnhet!

Håper du er fin og nyter vintersesongen! I det siste har jeg vært besatt av sitrusfrukter, og jeg aner ikke hvorfor! Spesielt, appelsiner. Jeg har elsket frukten, min oransje ansiktspakke, skrubbe og oransje leppestifter (Vel, se Raeesas oransje samling, jeg er sikker på at vi alle har oransje leppestift-besettelse).

Så da jeg så denne babyen kalt "Fresh Ones Orange Fresh Naturally Refreshing Facial Wipes" på disken av min favoritt skjønnhetsforsyningsbutikk, var det åpenbart for meg å plukke den opp. Og det var hvordan jeg møtte disse klutene! La oss bli kjent med dem videre!

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Image
Image

Pris:

INR 75 for 20 Wipes.

Image
Image

Min erfaring med friske øyne Orange Friskt naturlig forfriskende ansiktsservietter:

Helt siden jeg leste Saloni sin gjennomgang på Vannmelon Wipes, hadde jeg vært å dø for å få disse.

Det som tok min oppmerksomhet mens du roaming rundt i butikken var den lyse oransje emballasjen. Jeg liker emballasjen fordi fargen skryter meg opp umiddelbart. Bortsett fra fargen, er emballasjen veldig grunnleggende med en tetning for å åpne og lukke det som bidrar til å bevare fuktigheten til klutene.

De lukter utrolig !! Duften er sitrus, og jeg elsker sitrus dufter, så ikke noe problem for meg. Selv med tetningen lukket, kan du lukte den deilige oransje lukten av klutene. Jeg holder disse i min sminkepose og duften oppdaterer meg selv om jeg bare åpner posen!

Viskene er hvite i farge og er tynne og myke. Disse klutene fjerner sminken veldig bra. Med en sveipe kan 80-90% av sminkefjerningen fjernes. Med 2-3 swipes er ansiktet rent! Disse klutene er svært milde mot huden og irriterer ikke huden, selv når det gnides hardt. De tørker ikke engang ut huden.
Viskene er hvite i farge og er tynne og myke. Disse klutene fjerner sminken veldig bra. Med en sveipe kan 80-90% av sminkefjerningen fjernes. Med 2-3 swipes er ansiktet rent! Disse klutene er svært milde mot huden og irriterer ikke huden, selv når det gnides hardt. De tørker ikke engang ut huden.

Jeg har brukt dem til å fjerne leppestifter og mine lepper har aldri følt seg tørre. Også, tørkingen forlot ikke en bitter smak på leppene mine. Noen av mine tidligere våtservietter pleide å forlate fryktelig smak etter tørking, men disse gjør det ikke, og jeg er så fornøyd med dette faktum. Det er neppe noe med disse klutene som kan bli oppført som en con. Jeg elsker det så mye! Og 75 dollar for god kvalitet 20 kluter vil ikke brenne hull i lommen! 😀

Image
Image

Fordeler med ferske appelsinfruer Friskt naturlig forfriskende ansiktsservietter:

• Emballasje! • Citrus duften. • Veldig rimelig emballasje. • Mild og mild på huden, men effektiv. • Myke kluter som ikke tørker huden ut eller gir en bitter smak. • Friskrer stemningen. • Praktisk å reise med.

Cons of Fresh Ones Orange Friskt Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter:

• Sensitive neser kan finne duften til å være en con.

IMBB Rating:

4.9 / 5

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe ferske oransje friske, naturlig forfriskende ansiktsservietter?

Jeg elsker det så mye, og jeg anbefaler det til deg! Jeg kommer definitivt til å tilbakekjøpe denne og også vannmelonen en.

Fresh Ones Våt Cleansing Tissues Fresh Ones Forfriskende Deo Wipes i Vogue Friske Ones Vannmelon Friske Naturlig Forfriskende Ansiktsservietter Fresh Ones Intimate Wet Cleansing Tissues Streetwear Color Rich Lip Farge # 31 - California Orange Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon Dove Go Fresh Body Wash Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink Dove Go Fresh Nutrium Moisture Face Wash Hvordan bli rettferdig naturlig Nivea Daily Essentials Forfriskende Cleansing Lotion Kara Forfriskende Ansiktsservietter God Look Forfriskende Ansiktsservietter Jasmine Ansiktsservietter krig: Estland Forfriskende Ansiktsservietter vs Kara Cleansing Wipes Puretta Baby Wipes & Kara Forfriskende Ansiktsservietter

Populært emne