Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Slik holder huden din vakker i vinter - SMINKE 2023
Slik holder huden din vakker i vinter - SMINKE 2023
Anonim

Hola skjønnheter,

Håper du alle nyter vintersesongen, men hvis riktig behandling ikke er tatt, kan vinteren være veldig hard på huden din. Din hud vil begynne å se kjedelig og tørr, og når du bruker sminke på tørr og uttørket hud, så ser det veldig dårlig ut. Du kan følge noen få enkle tips og metoder for å holde huden myk og glatt. Jeg deler noen av tipsene med deg i dette innlegget:

Image
Image
  • Før du bad, masser kroppen din med oliven eller kokosnøttolje i 15-20 minutter. Du kan også bruke babyolje. Massering øker ikke bare blodsirkulasjonen, det gjør huden myk også. Sørg alltid for å ta bad etter 30-40 minutter fordi du tar en dusj med en gang, lar huden din dehydrert. Jeg elsker personlig nalpamaradi thailam mye i disse dager.
Image
Image
  • Vær spesielt forsiktig med nakke og rygg. Hud i det området blir mørkt på grunn av kulde eller over eksponering for sol (alle elsker solens varme på en kald dag). Bruk en blanding av sitronsaft og melk i like store mengder på nakken og baksiden. Prøv også å bruke en blanding av rosevann, sitronsaft og glycerin før du tar bad. Det lyser ut hudfarge i stor grad. Ikke glem å bruke en god fuktighetskrem senere.
Image
Image
  • Ubtan eller kroppspakker er svært fordelaktige om vinteren. For å lage en god ubtan, bland 4 ss råmelk i 2 ss mager masoor daal. Bruk det 2-3 ganger i uken før badet. For oljeskinnede skjønnheter, bruk konvensjonelle ubtan av besan (grammel) og melk, tilsett olivenolje for fuktighet. Disse ubtansene gir ikke bare huden din, de gjør huden din også strålende. Du kan også kjøpe readymade ubtans.
  • Før du sover, rengjør ansiktet og kroppen (armer og ben) ordentlig med lunkent vann med noen dråper sitronsaft og tørk deretter med et fint, mykt håndkle. Følg med en god body lotion. Dette vil gjøre huden din jevn og lett.
  • Vinter betyr også sprukne hæl. Skrub dine sprukne hæl mens du tar bad hver dag. En gang i uken, dypp føttene i varmt vann i 15-20 minutter. Dette vil gjøre huden din myk og deretter med en god skrubber bli kvitt skinnete hud. Følg med påføring av petroleumjell eller en god sprekkhelsekrem. Hold alltid føttene dine dekket med sokker for ekstra beskyttelse.
  • Beauties med sensitiv hud må være spesielt forsiktig om vinteren. Noen ganger er de med sensitiv hud ikke i stand til å skille mellom om det bare er tørrhet eller om det er en allergisk reaksjon som har en tendens til å oppstå i hard vær. Rådfør deg med en hudlege hvis du legger merke til slike problemer før det blir verre.
  • Ikke ta bad med veldig varmt vann, det riper av alle naturlige oljer fra huden og gjør huden veldig tørr.
  • Ikke eksfolier huden din med svært harde skrubber og ikke eksfolier det på daglig basis. Exfoliate huden din to ganger i uken for å kvitte deg med kjedelig og tørr hud. Ikke bruk for mye trykk under skrubbeprosessen, da det striper ut alle naturlige oljer som gjør huden din kjedelig. Tørr skinnede skjønnheter kan bruke melkkrem etter peeling for å få myk hud.
Image
Image
 • Lips er den mest følsomme delen av kroppen vår, og de trenger riktig pleie ettersom de blir veldig tørre på grunn av kalde vind. Nå er det et quirky tips - det antas at det å bruke litt olje på navlen kan gjøre leppene myke, prøv å se selv 😛
Image
Image
 • For myk og jevn ansiktshud, masser ansiktet ditt med noen dråper vitamin E-olje i vanlig krem og bruk. Ikke bruk sommer fuktighetskrem og kremer da de er vannbaserte og ikke gir næring i lengre tid.

Så jenter, jeg håper du liker tipsene jeg har nevnt ovenfor. Disse er veldig enkle, men svært effektive rettsmidler for å holde huden vakker om vinteren. Prøv dem! Bli vakker!

Bildekilde: 1

Vinter hud og hårpleie tips Vinter hudpleie rutinemessig for fet hud Vinter hudpleie hær for tørr hud Vinter hudpleie tips for tørr hud 5 Hydrating Face Packs For Winter Slik forebygger du tørr hud på ansiktet om vinteren Winter Woes - Er det tørt Hud eller Seborrheic Dermatitt? Aromamagisk vakker hudolje Ayurvedic Face Packs For Beautiful Skin

Populært emne