Hei IMBB!

Jeg er tilbake med en annen anmeldelse for deg alle, og denne gangen vil jeg vurdere et produkt fra No7-serien. Jeg har gjennomgått flere produkter fra No7 fordi jeg virkelig liker dette merket, og ikke fordi jeg likte alle produktene så langt. Dette merket har definitivt treff og savner etter min mening, men i dette tilfellet har jeg blandede følelser om dette produktet.

Produktet jeg vurderer i dag er No7 Protect og Perfect Day Cream SPF 15 + 5 Star UVA. Jeg eier også nattkremet fra det samme området som jeg vil vurdere separat. Størrelsen på produktet jeg vurderer er reisestørrelsesversjonen, siden det kom i et sett med andre produkter, men du kan også kjøpe fullstørrelsesversjonen også.

Hvis du vil vite hva mine tanker handler om dette produktet, vennligst fortsett å lese!

Pris:

£ 22 for 50 ml.

ingredienser:

Aqua, glycerin, isotridecylsalicylat, etylheksylmetoksykinnamat, C12-15-alkylbenzoat, dimetikon, cetearylglukosid, oktorcylen, metylenbis-benzotriazoyltetrametylbutylfenol, aluminiumstivelseoktylsuksinat, C18-36 syreklykolester, polyakrylamid, fenoksyetanol, cetylalkohol, bis-etylheksloxyfenolmetoksyfenyltriazin, kalium Cetylsulfat, Cetylsulfat, Acetylater / Vinylisodekanatkrosspolymer, Dipropylenglykol, Retinylpalmitat, Ascorylgluosid, Tetranatrium EDTA, LupinusAlbus-ekstrakt, Cetylfosfat, Cetanolfosfat, Cetylataben, Paryl, Desylglukosid, Lauret-7, Etylparaben, Kaliumsorbat, C13-14 Isoparaffin, Dimetikonol, Butylenglykol. DimetylmethodoxyChromanol, Kaliumhydroxidkarbomer, PhyllanthusEmblica Fruit Extract, Propylenglykol, Polysorbat 20, Xantham Gum, Gingko Biloba Utdrag, Simetikon, Tocopherol, Butylparaben, PalmitoylOliogopeptid, Silika, Propylparaben, Palmitoyl Tetrapeptid-7.

Påstander:

No7 Protect og Perfect Day Cream beskytter ung hud for å forsinke første tegn på aldring, øke utstråling og synlig forbedre fine linjer. Kraftig forebygging. Glatte fine linjer og bidra til å forsinke nye med denne beskyttende og revitaliserende dagtidformelen, ditt første forsvar mot de tidlige tegn på aldring. Skapet for å brukes sammen med vår Protect and Perfect Serum for å bidra til å levere enda bedre resultater enn serum alene. Den unike trippel beskyttende kraften til SPF 15, 5 * UVA og vårt patentavventerende antioksidantkompleks gir huden din avansert beskyttelse mot aldrende effekter av sol og miljø, mens vårt stivende pro-retinolkompleks som inneholder Lipopeptides, hjelper til med å øke og opprettholde elastisitet .Kontaining Matrixyl.

Min erfaring med støvler nr. 7 Beskytt og perfekt dagkrem SPF 15:

Jeg kom først over dette produktet i 2013, da det kom i et julegave sett, sammen med reisestørrelsesversjoner av øyesminkefjerner, varm klutrens og nattkrem. Jeg har allerede vurdert No7 Hot klut rengjøringsmiddel og No7 Eye Makeup Remover.

I fjor kom No7 ut med dette gavesettet igjen, og jeg måtte bare kjøpe det igjen. Ved å bruke denne dagen krem ​​igjen, har jeg innsett hvor mye jeg liker det, og jeg er så fristet til å gå ut og kjøpe fullstørrelse versjonen. Men grunnen til at jeg ikke har kjøpt det er fordi det er dyrt etter min mening. Full pris på produktet er £ 22, og du får bare 50 ml og så, jeg tror det er litt av et fall i dette produktet. Størrelsen jeg har er 25 ml, men siden den kom i et sett, virket det å være mye billigere.

Kremet er imidlertid veldig bra. Den inneholder SPF 15 og også 5 * UVA, noe som betyr at det er godt for hudbeskyttelse. Da det fortsatt er vinter, er beskyttelsen det er egnet, men når været blir varmere, vil jeg bruke en høyere SPF i stedet.

Formelen av dette produktet virker ganske tykk, men når jeg påfører det på huden min, føles det lett og ikke for tungt. Dette er bra, spesielt siden det har SPF i det, og jeg har ikke hatt gode erfaringer med produkter som inneholder SPF. Jeg har funnet ut at kremer som inneholder SPF, føler seg for tykke og tunge på huden og i sin tur tette porene og føre til breakouts. Siden de er så tykke, gjør de også ansiktet mitt veldig greit, og det tar aldre å blande produktet inn i huden min, og dermed forlate en hvit støpe.

Men denne krem ​​har ikke forårsaket noen breakouts i det hele tatt. Det er veldig hydratiserende uten å være for tykt eller fett, og det gir ikke en hvit støpe på ansiktet mitt fordi det passer så godt inn i huden.

Produktet har duft i det, og normalt virker ikke deilig produkter på min sensitive hud. Jeg har imidlertid ikke hatt slike problemer med dette produktet.

Når det gjelder emballasje, kommer denne lille reisestørrelsen i et rør, som du klemmer ut, og jeg liker det, fordi det er enkelt og enkelt å dispensere ut produktet på fingrene mine. Fullstørrelsesversjonen ser ut til å være et badekar, som jeg ikke er så opptatt av, jeg foretrekker helst å klemme ut produktet på fingrene i stedet for å dyppe fingrene inn i produktet. Dette skyldes at med et kar, må du holde dipping fingrene med hver bruk, og dette kan introdusere bakterier inn i produktet.

Jeg har også lest at kremer pakket i badekar ikke er like gode som kremer som er pakket i rør. Dette skyldes at kremer, som inneholder anti-aging ingredienser, er mer følsomme for lys og luft når de er pakket i et kar. Hver gang du åpner lokket, er ingrediensene i krem ​​utsatt for oksygen i luften og begynner å bryte ned raskere. Men når disse kremer pakkes i et rør, bryter de seg ikke så fort, fordi de ikke blir utsatt for de ytre elementene mye. Så neste gang du går ut for å kjøpe din favoritt fuktighetskrem, husk dette lille råd og kjøp en krem ​​som ikke kommer i et badekar og foretrekker et rør!

Krem hevder å synlig forbedre fine linjer, men siden jeg ikke har noen rynker likevel, er det et krav jeg ikke kan vitne til. Jeg liker å bruke denne krem, for ikke å hindre rynker; selv om jeg vet det er et av hovedmålene med dette produktet. Snarere bruker jeg dette produktet fordi det har SPF, så det beskytter huden min, og det gjør at huden min føles fuktet. Det har heller ikke ført til noen breakouts, noe som er en ekstra bonus!

Selv om jeg virkelig liker denne kremet og huden min ikke har reagert på den, ville jeg foretrekke å prøve en krem ​​som ikke er anti-aldring, men rettet mot yngre hud. Jeg har dessverre ikke kommet over en slik krem.

Så, jeg vil si at dette produktet er målrettet mer for folk som opplever de første tegn på aldring, ikke for yngre mennesker som ikke har disse hudproblemer. En annen ting som litt unnerved meg var listen over ingredienser-det er mange ingredienser! Blant disse ingrediensene er parabener og silika og massevis av andre ingredienser, med navn som jeg ikke engang kan uttale!

I en av mine andre blogginnlegg nevnte jeg at jeg vil gjerne ta en mer naturlig tilnærming til hudpleieregimet, og dette produktet er alt annet enn naturlig!

Fargeprøver:

Pros av støvler nr. 7 Beskytt og perfekt dagkrem SPF 15:

• Ikke fettete. • Ikke etterlater en hvit støp på huden. • Minimal duft. • Fukt huden godt. • Inneholder SPF for beskyttelse. • Ikke forårsaker kviser på huden min.

Ulemper med støvler nr. 7 Beskytt og perfekt dagkrem SPF 15:

• Full størrelse er dyr. • Inneholder mange kjemikalier. • Har duft (kan forverre litt hud).

Ville jeg tilbakekjøp støvler nr. 7 Beskytt og perfekt dagkrem SPF 15?

Jeg tror ikke det. Jeg vil gjerne prøve andre alternativer som er rettet mot huden min, og inneholder heller ikke så mange sterke kjemikalier!

IMBB Rating:

3.9/5

Konklusjon:

Jeg liker virkelig dette produktet; Jeg skulle ønske den fulle størrelsen ikke var så dyrt! Jeg er også litt skeptisk til den store mengden ingredienser i dette produktet og antall kjemikalier det inneholder fordi jeg vil bruke produkter som er mer naturlige.

Jeg har også innsett at dette produktet hovedsakelig er rettet mot å forhindre rynker og linjer, noe jeg ikke er bekymret for. Uavhengig av disse problemene, føles kremet så godt på huden min og har ikke hatt noen breakouts.

Jeg håper du alle likte min anmeldelse og min neste gjennomgang vil være på No7 Protect og Perfect Night Cream. Så, hvis du vil vite hva mine tanker handler om det produktet, hold deg innstilt for min neste anmeldelse!

No7 Hold perfekte metalliske øye blyanter No7 Perfect Pedicure Set Støvler No7 Beautiful Skin Foaming Cleanser No7 Hair Protecting Spritz VLCC Daily Protect Anti-Pollution Lotion med SPF 15 Nivea Whitening Cell Reparasjon og Beskytt Kroppsmelk Schwarzkopf Gliss Total Hair Repair Heat Protection Spray L'Oreal Paris Hvit Perfekt TRW Nattkrem ZA Perfect Solution Moisturizer Lakme Perfect Definition Lip Liner - Walnut Olay Natural White Fairness Day Cream Kropps butikken - Vitamin E fuktighetssoljon SPF 15 VLCC oljefri solkrem gel SPF 15 PA + Ranbaxy Suncros UVA Cream Kiehls Ultra Light Daily UV Defence SPF 50 PA +++ UVA

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: