Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

ALV. Essential Wet Gloss Lash og Brow Clear Mascara Review - VEKTTAP 2023
ALV. Essential Wet Gloss Lash og Brow Clear Mascara Review - VEKTTAP 2023
Anonim

Når jeg går for kosmetisk shopping, sjekker jeg alltid ut E.L.F. midtgangen fordi det vanligvis har veldig kule produkter til rimelige priser. Man kan alltid skille ut penger for å gi dem en prøve, og oftere enn ikke de er tilfredsstillende, spesielt for pengene betalt.

Jeg kom over denne klare mascaraen og ærlig, jeg har aldri hatt en og jeg er ikke sikker på om deres effekt, så alltid vært litt skeptisk til å kjøpe en. Men jeg så denne for en dollar, så ventured å prøve. Nedenfor er min personlige erfaring med produktet.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Oppnå glansfulle, skinnende, friske lashes og brows, infundert med langvarige kondisjoneringsmidler i vår Wet Gloss Lash & Brow mascara. Feilfri pisker og penner har aldri vært enklere!

Hvordan søke:

Skru forsiktig løs våt glans lash og Brow Clear Mascara applikator og arbeid klare mascara fra rot til tips eller form og separate brows. Påfør andre frakk hvis ønskelig.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

$1

Min erfaring med E.L.F. Essential Våt Glans Lash & Brow Clear Mascara:

Første ting å merke seg er at for $ 1 kan vi brudgjøre både vår lash og brow og det andre å merke seg er at det er dedikerte børster og produkt for begge. Åpenbart er produktet det samme i begge rørene, men det hjelper bare med å holde hele prosessen ren.

Begge wands ser i hovedsak ut like, bortsett fra en liten forskjell i hvordan de taper. Selv om man kan bruke dem, måten de ønsker.

Øyenbryn produkt:

De fleste av oss har ikke tamet øyenbrynhår og en eller to ganger i måneden må vi groom dem med pincett eller tråder. Men i mellom disse øktene kan man bruke denne øyenbrynens mascara-side for å temme det urolige håret, spesielt nær T-sonen. Også, hvis man bruker et øyenbrynssett for å fylle ut mer farge, fungerer dette produktet som en god base.

Image
Image

mascara:

Jeg vil alltid ha lashene mine til å skille seg ut, men til tider vil jeg ikke ha et dramatisk utseende eller vil ikke at mine lashes skal vises åpenbart gjort, så for det formål kjøpte jeg dette produktet. Når den er påført, forblir den på viskene en stund og gir en blank overflate. Men snart nok forsvinner den uten spor, i et nøtteskall er det ikke det jeg lette etter og er et skuffende produkt. For å holde krøllen, må jeg bruke svart mascara.

Image
Image

Pros fra E.L.F. Essential Våt Glans Lash & Brow Clear Mascara:

  • Hyggelig røremballasje.
  • Separat tryllestav for øyebryn og øyenvippe.
  • Fungerer som en god øyenbrynbase.
  • Ikke klebrig og tørker lett.
  • Lommevennlig.
  • Lett tilgjengelig online eller i butikker.

Ulemper ved E.L.F. Essential Våt Glans Lash & Brow Clear Mascara:

  • Mascara er totalt avfall, så egentlig halvparten av produktet er avfall.

Ville jeg tilbakekjøp E.L.F. Essential Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara?

Nei, men oppfordrer andre til å kjøpe den til å pleie sine øyenbryn.

IMBB-vurdering:

2/5

ELF Essential Lengde og definere Mascara i Black Review ELF Volume Plumping Mascara Review ELF Mineral Infused Mascara Review ELF Mascara og Shadow Shield - Studio Glitter Eyeshadow Applicator ELF Eye Makeup Remover Pads Review Maybelline Great Lash Mascara - Gjennomsiktig gjennomsiktig gjennomgang Essence Lash og Brow Gel Mascara Review Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel Review Kropps Shop Brow og Lash Gel Review Streetwear Mascara - Gjennomsiktig og svart anmeldelse Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara Review

Populært emne