Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel Review - UTSEENDE 2023
Skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Hei kjære damer,

Jeg har mange Beauty Formulas-produkter nylig og helt nyter dem i disse dager. Det er imidlertid naturlig å forventer noen duds i gjengen som jeg plukket. Tea tree geler har vært en blandet pose alltid som til tider de jobber til tider de ikke, for noen gjør de og for noen gjør de det ikke. Jeg ligger i glemkategorien når dette produktet er opptatt. Jeg har en akne problem, og det etterlater arr, som helt ødelegger skjønnheten. Så, med mottoet til å rydde de arrene, fikk jeg denne. La oss se hvorfor jeg kaller dette en dud.

Image
Image
Image
Image

Pris:

Rs 249 for 30 ml

Produktbeskrivelse:

Målflater, blemishes og port clogging bakterier med skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel for bedre hud. Den klare gelen er formulert med beroligende Witch Hazel, kjøling og forfriskende Menthol og Peppermynte.

Skjønnhetsformler Tea Tree Oil stammer fra Australia til et naturlig antibakterielt middel som antas å ha en rekke fordelaktige effekter og antiseptiske egenskaper.

Image
Image

Veibeskrivelse:

Påfør på flekker og blemishes som de vises om morgenen og om natten.

Min erfaring med skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel:

Så, alle vet hvordan hyped disse tea tree produkter er; i strømmen med sprøytenarkomanen plukket jeg dette lille teetrørrøret fra skjønnhetsformler. Ikke mange tea tree spotbehandlinger har jobbet for meg, men vi synes aldri å gi opp.

emballasje:Gelen kommer i et omvendt lite rør, som er veldig pent ute. Det er neon grønt i farge og den øvre delen er skyggelagt med en mørk grønn farge. Den har litt rosa på den. Jeg elsker den kombinasjonen! På grunn av den lille, praktiske størrelsen kan du passe den hvor som helst, enten det er lomme, vesker, poser, slyngepose etc …. Røret har et lite hull når du fjerner hetten, noe som hjelper produktet å komme ut. Hullet er perfekt dimensjonert fordi det gir den nøyaktige mengden du trenger for en spotbehandling. Godt gjort på emballasjen.

Image
Image

Pris og tilgjengelighet:Prisen jeg tror er definitivt høyere for et produkt som dette. For et produkt som ikke virker! Selv om mengden er ganske bra, men siden det er en flekkbehandling, må vi lag og dekke flekker eller blemishes med dette minst to ganger om dagen. Derfor tok jeg hensyn til det, fant jeg det å være altfor priset. Tilgjengeligheten er moderat, nettbutikker har lagerført dette, men jeg så det ikke noe annet sted i det indiske markedet. Den er lett tilgjengelig i de oversjøiske landene.

Tekstur og konsistens:Konsistensen er perfekt for å bli kalt en gel. Gelen er gjennomsiktig og det har ingen farge i det hele tatt. Derfor kan vi også bruke denne gelen under vår sminke siden det er klart. Duften er et hyggelig medisinsk teetre og jeg likte det i noen dager; Etter å saksøke det hele tiden begynte jeg å mislikke lukten. Siden duften er medisinsk, kan det ikke være behagelig for alle. Det har også en sterk peppermyntehint til den. Gelen er veldig jevn, og blir dermed påført på det berørte området på en gang. En jevn applikasjon oppnås på grunn av konsistensen. Gelen har også en mild avkjølingseffekt, som kan brukes til å berolige rødheten av flekkene. Men det tar svært lang tid å tørke opp, som 30 minutter eller mer. Og vi har vanligvis den vane å røre våre ansikter, så det blir irriterende til tiden det tørker.

Image
Image

effekter: Gelen inneholdt mange effektive ingredienser som hassel, peppermynte, tea tree olje, menthol etc …. Så, jeg trodde det ville gjøre en god jobb for blemishes. Jeg har brukt dette siden mer enn 2 uker nå, og flekkene på pannen ser nesten like ut. Jeg hadde klikket før og etter bildet av mine blemishes også, men kunne ikke se noen merkbar forskjell. Det så det samme ut. De syntes å se bare litt bleknet, men ikke som jeg hadde forventet. Også, kimen størrelse redusert litt, men ikke mye. Derfor, så langt som resultatene, var jeg skuffet fordi det ikke gjorde mye. Så, jeg vil kalle dette produktet et skip for alle dere!

Image
Image

Pros av skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel:

 • Leveres i en praktisk emballasje.
 • Rimelig og emballasjen er super søt i lys neon grønn.
 • Gelen er ganske usynlig og kan påføres under sminke.
 • Det er lett, så det føles ikke tungt eller lagret på huden.
 • Duften er en fin medisinsk tea tree duft.
 • Konsistensen er veldig jevn, og blir derfor brukt jevnt på de berørte områdene.
 • Lettet blemishes, men i svært liten grad.
 • Reduser størrelsen på kvise i en grad.

Ulemper med skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel:

 • Ikke gjorde noe stort arbeid for blemishes; Jeg kunne ikke se mye forskjell.
 • Duften kan ikke være behagelig for alle.
 • De hevder å forhindre tap av fuktighet; men hvordan vet jeg det gjør det, siden dette bare må brukes på berørte områder.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Beauty Formulas Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel?

Nei ikke i det hele tatt! Jeg tror disse te-treproduktene er bare noen hyped-produkter, som egentlig aldri har virket for meg, spesielt slike spotbehandlinger! Snarere foretrekker jeg å bruke sitroner for akne arr, som er et naturlig middel og det meste viktigere en effektiv.

IMBB Rating:

1.5/5

Konklusjon: Spot behandlinger er 99% en feil, og de er bare ikke verdt pengene.Snarere folk som står overfor akne arr eller blemish problemer, gjelder sitronsaft hver dag og hold det i 30 minutter og se forskjellen i en uke. Hvis sitron virker for hard for deg, fortynn den deretter med rosevann.

Skjønnhetsformler Oljefri Kontroll Skummende Facial Cleanser Review The Body Shop Tea Tree Blemish Gel Stick Review Organix Hydrating Tea Tree Mint Shampoo Review Beauty Formulas Foryngende Glorious Mud Deep Cleansing Facial Mask Review Best Blemish Clearing Creams Beste salicylsyrebaserte produkter for akne-utsatt hud Clinique Clarifying Lotion 3 Review Clinique Anti-Blemish Spot Behandling Gel Review Er Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel svaret på alle våre anti-acne bønner? Best Blemish Clearing Creams St. Ives Blemish Control Green Tea Gel Cleanser gjennomgang Hjemmelaget Aloe Vera Anti Blemish Serum

Populært emne