Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Elegant medium ansiktsskjema gjennomgang, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Elegant medium ansiktsskjema gjennomgang, fargeprøver - SKJøNNHET 2023
Anonim

Slank medium ansiktsskjema

Av Neha Sharma Shukla

Hei alle sammen,

Jeg har alltid vært fascinert av alle konturer og fremhevende, men har aldri sett meg selv å gjøre det riktig, som nå jeg skjønner skyldtes mangelen på riktige produkter. Jeg har sett utallige videoer og leser innlegg der jenter gjør konturene med en matt brun øyeskygge. Jeg pleide også å gjøre det samme, og nå vet jeg hvorfor jeg var fryktelig med det. Seriøst, hvis du ønsker å gjøre din kontur og fremheve godt, trenger du et godt kontur og fremhevende produkt. Gjør det aldri med en øyeskygge. Min siste online shopping fra en internasjonal nettside inkluderte et slikt produkt.. er den elegante sminke ansiktsskjemaet. Jeg har sett jenter banne ved det og det fikk meg til å kjøpe det. Gjorde jeg en feil? Les videre for å vite.

Image
Image

Om ansiktsskjemaet: Face Form er søsterproduktet av Face Contour Kit. Med multi-tasking elementer som konturpulver, highlighter og / eller blusher eller bronzer, er Face Form det ultimate ansiktsdefinisjonssettet i en pent kompakt designet for å passe alle skinntoner. Ansiktsform i medium er ideelt for middels hudtoner. Merk: Ansiktsform i messe og lys kommer med konturpulver, høylys og rødme. Ansiktsform i medium og mørk kommer tilgjengelig med konturpulver, høytrykkslys og en bronzer.

Koste: INR 1032 for 20 g

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med slank medium ansiktsskjema:

For å begynne med emballasjen, å være et annet slank produkt, kommer ansiktsskjemaet i et matt svart tilfelle med en skinnende "slank sminke" skrevet på toppen. Enkel, men stilig! (Jeg er spesielt glad i den elegante sminkeemballasje som det ikke engang er nær spinkel gitt produktene er ganske rimelige). Ved åpning består den av et matt konturpulver, en høylys og en bronzer. TheFace-skjemaet i medium og mørkt har bronzere i dem mens lys og messe har en Rose Gold Blush. Det er også et speil på den andre siden og legger til at saken er reisevennlig.

Image
Image

Matte Konturpulver -

Det er et chocolaty brunt fargepulver, matt i finish. Tekstur er veldig jevn, ganske pigmentert og blander lett. Nybegynnere, vær forsiktig så du kan veldig enkelt gå overbord med det. Beste måten er å bygge den opp sakte etter dine behov. Steder for godt 5 + timer.

Highlighter -

Highlighter er et vakkert champagne fargepulver med glimmer (og ikke tynn glitter). Det er en perfekt høytrykkslys for min hudtone. Jeg har en ekstra høylyser som nå jeg føler er for rosa. Denne passer meg bra og gir en subtil glød til huden min. Sterkt pigmentert og forblir i 5 + timer.

Bronzer -

Jeg er forelsket i denne bronzeren, og jeg bruker den nesten hver dag! Jeg ser til og med et snev av rosa i det, og jeg har brukt det som en rødme og øyenskygge også! Tro meg, det ser vakkert ut! Det er veldig mykt og kremaktig å røre (så vær forsiktig når du plukker opp det) og blander uten anstrengelser. Opphold satt i 5 + timer.

Image
Image

Den gode om slank medium ansiktsskjema:

  • Hyggelig emballasje.
  • Rimelig (du får tre ting til denne prisen).
  • Pigmentert.
  • Bor på strøm.
  • Lett å jobbe med.
  • Kommer i 4 nyanser (det er en for alle).

Den dårlige om slank medium ansiktsskjema:

Kan ikke tenke på noen!

Alt i alt, jeg er forelsket i ansiktsformen, og siden jeg begynte å bruke den, føler jeg at jeg har blitt bedre på min kontur og utheving. Det er ikke en ting som jeg ikke liker om det. Jeg vil anbefale alle å ha det i deres stash. Det er spesielt godt for nybegynnere som meg!

IMBB rating – 5/5

Slank Blush i Rose Gold Elegant sminke Au Naturel Palette gjennomgang, stryker - naken samling Slank Makeup Suede Blush Review, Swatch, FOTD: Naken Collection Slank Makeup Pout Polish Bare Minimum Slank Makeup Pout Paint Photos, fargeprøver Slank Makeup Oh Så Spesiell Øyenskygge Palette Review, Stikkord Slank Pout Polsk Bonaire Tinted Lip Conditioner Review, Swatch Slank Pout Polish Chocolate Kiss 948, Perfekt Plomme 949 Slank Makeup Caribbean Collection Photos, stikkord Slank vokspakke med Aloe Vera: Ansiktshårfjerner Slank Makeup Aruba Blush Review, Swatch, FOTD

Populært emne