Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Eva Fresh Lips Strawberry Mositurising Lip Balm Review - HåR 2023
Eva Fresh Lips Strawberry Mositurising Lip Balm Review - HåR 2023
Anonim

Hiya folk!

I dag vurderer jeg min andre leppebalsam fra Eva kalt 'Eva Fresh Lips Strawberry Mositurising Lip Balm'. Strawberry flavored lip balms er alltid en tryggere valg, så jeg gikk videre og kjøpte dette sammen med de andre. Og jeg elsker å bruke og samle leppeprodukter. Lar se hvordan det gikk.

Image
Image

Pris:

INR 110

Min erfaring med Eva Fresh Lips Strawberry Mositurising Lip Balm:

emballasje: Denne leppebalmen kommer i en ytre ytre emballasje som har jordbær på den. Leppebalmen er laget av plast og er rød og hvit i fargen. Luken lukkes med et klikk, men det er løs. Imidlertid kommer det ikke å bli fortryllet og leppebalmen forblir trygt. Emballasjen er enkel og reisevennlig.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Farge: Når du vanligvis kjøper en jordbærsmakket leppebalsam, forventer du at den er enten rød eller rosa i fargen. Men denne er gjennomsiktig! En slik dud! Jeg liker fargede leppebalmer bedre enn gjennomsiktig. Det kommer av så gjennomsiktig på leppene, uten at de ser spøkelsesfulle ut eller forlater et hvitt kast.

Tekstur: Sammenlignet med fersk mynte, er denne leppebalmens tekstur veldig lett og du føler ingenting hvis du ikke sveiper den 3-4 ganger. Det er ikke så fuktighetsgivende som Fresh Mint. Når du bruker leppebalmen, føler du en prikkende følelse rundt leppene dine for en stund, hvoretter den forsvinner.

Oppholdsstyrke: Den forblir i 1 time. Fades veldig lett, selv om du nipper noe eller snakker for en gang. Overlever ikke måltider. Oppholdsstyrken kunne ha vært bedre dersom tekstur ikke var for lys.

Lukt / smak: Det lukter sterkt av jordbær. Lukten er så sterk at etter et punkt begynner hodet mitt å gjøre vondt. Jeg er en person som elsker sterke duftprodukter, men dette gir meg hodepine. Duften lingers og er irriterende søt. Det har ikke en smak, skjønt.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Pros av Eva Fresh Lips Jordbær Mositurising Lip Balm:

• Rimelig. • Reise vennlig emballasje. • Ikke etterlater et hvitt kast eller føles tungt på leppene. • Lett tilgjengelig. • Ingen smak.

Cons av Eva Fresh Lips Jordbær Mositurising Lip Balm:

• Sterk duft som gir meg hodepine. • Ingen hint av farge.. • Lavt forbli strøm.

IMBB Rating:

1.5 / 5

Konklusjon:

Hopp over denne. Jeg vil aldri tilbakekjøp dette fordi det er veldig sterk duft.

Eva Fresh Lips Fuktighetsgivende Lip Balm - Raspberry Eva Friske Lips Grape Fuktighetsgivende Lip Balm EVA Lush Lips Nourishing Lip Balm Strawberry Bite Eva Dew-Floral Mist All-day Freshness Deodorant Lakme Strawberry Facewash, Body Shop Strawberry Body Puree Body Lotion, Strawberry Bath og Shower Gel Patanjali Strawberry Lip Balm Victoria's Secret Beauty Rush Jordbær Fizz Body Double Mist Kroppsbutikken Strawberry Lip Balm Blossom Kochhar's Almond Moisturizing Lotion Khadi Aloe Vera fuktighetsgivende lotion Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm Burt Bier Honey Lip Balm

Populært emne