Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Vichy Bi-White Med Night Whitening Forny Sleeping Cream Review - UTSEENDE 2023
Vichy Bi-White Med Night Whitening Forny Sleeping Cream Review - UTSEENDE 2023
Anonim

Av Trina B.

I mitt evige søk etter min HG nattkrem prøvde jeg en nattkrem. Jeg bruker nå en Vichy Normaderm Purifying Cleansing Gel, og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg var glad for å se deres natkrem som er testet på asiatisk hud og egnet for sensitiv hud. Angivelig gir det nattregenerasjon og dypcelleblegning. Ganske imponert med etiketter, plukket jeg straks "Vichy Bi-White Med Night Whitening Renne Sleeping Cream".

Så i dag skal jeg vurdere denne fløten. La oss se om det var i stand til å ta min HG nattkrems posisjon eller ikke.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Eksklusiv høyt konsentrert fornyende nattformel som kombinerer blekingspause gjennom DRM-White assosiert med dypcelleblegning for å belyse huden fra innsiden. Rensende peony for å avgifte hud og frigjøre det fra eventuelle feil. Den inneholder 5 oljer fra naturlig opprinnelse til dypfylling av huden.

Det er testet på asiatisk hud og egnet for sensitiv hud. Hypoallergisk og Parabenfri.

Produktkrav:

Hud er jevnere, etterfylt og mer lysende fra første morgen. Natt etter natt avsløres feilfri åpenhet. Dullness fades ut fra dypere innvendig. Hud er strålende plumped og renewed.Fresh behagelig smeltekrem skreddersydd for natt bruk.

Pris:

INR 2100 for 50 ml.

ingredienser:

Image
Image

Hvordan å bruke:

Påfør hver kveld i Bi-hvit hudpleie rutine.

Min erfaring med Vichy Bi-White Med Night Whitening Renne Sleeping Cream:

Jeg har en kombinasjonshud med super oljeaktig T-sone og haken er tørr. Så, å velge en riktig dag / nattkrem er en ganske utfordring for meg. Ved å se så mange løfter, var jeg på sky 9 og jeg begynte å bruke denne krem med høye forhåpninger.

Jeg vasker normalt ansiktet mitt med Vichy Normaderm Rensende rensegel etterfulgt av Vichy Eau Thermale Thermal Spa Vann og deretter påfør kremet 1 time før sengetid. Jeg bruker dette regelmessig de siste to månedene (savnet noen 4-5 dager på grunn av ren latskap!).

Denne krem er ganske tykk i naturen, sprer seg pent og trenger litt beløp for å dekke hele ansiktet / nakken. Men selv etter massasje i 3-5 minutter blir den ikke helt absorbert. Som et resultat ser ansiktet mitt litt fett ut etter påføring. Selv om det ikke brøt meg ut. Den har unik medisinsk lukt (jeg følte meg litt alkohol-y!) Som ikke er hyggelig for meg i en krem.

Image
Image

Som det hevder, skjedde ingenting magisk neste morgen (jeg forventer ikke engang at det skulle skje), men huden var godt hydrert. Etter å ha brukt det i mer enn 3 uker, fant jeg liten pigmentering på sidene av ansiktet mitt / nesen ble litt lettere, men igjen ikke noe ekstraordinært eller ekstremt synlig.

Jeg fortsatte å bruke den i en annen måned, men det viste ingen bleking effekt, og det var heller ikke veldig hjelpsom med pigmentering / fjerning av feil fra huden min (som det hevder). Denne krem er faktisk hydratiserende av naturen og neste morgen vil du se et godt hydrert ansikt. Men det kan gjøres med mange tilgjengelige nattkrem med mindre pris.

Image
Image

Fordeler med Vichy Bi-White Med Night Whitening Renne Sleeping Cream:

• Gir god hydrering. • Fader mørke flekker / fregner til en viss grad. • Hypoallergisk og Parabenfri. • Inneholder salisylsyre som er kjent for å være bra for hud / akne. • Selv om det er tykt kremaktig i tekstur, brøt jeg meg ikke ut. • Krever lite beløp for hele ansiktshalsen (1. karret varet meg 1,5 måneder)

Ulemper med Vichy Bi-White Med Night Whitening Renne Sleeping Cream:

• Gir ikke bleking effekt selv etter bruk i 2 + måneder. • Ikke i stand til å gi meg betydelig synlig reduksjon i pigmentering / feil. • Fettstoffer som ikke absorberes helt, så om sommeren kan det være vanskelig å bruke (spesielt for fet hud). • Tubemballasje er så uhygienisk å bruke. • Glassburk trenger spesiell forsiktighet for å håndtere for klumpete folk som meg! • Lukt er medisinert som jeg ikke liker. • Dyrt.

IMBB Rating:

1 av 5 (bare for hydrering kan jeg gi noen positive).

Vil jeg tilbakekjøre Vichy Bi-White Med Night Whitening Renne Sleeping Cream?

Nei. Jeg brukte allerede 2 pakker uten synlig effekt. Søket mitt etter HG nattkrem fortsetter. Eventuelle forslag er hjertelig velkommen..!

Slutt Merk:

I ingredienslisten er det nevnt at den inneholder rensende pion, som hørtes mystisk og jeg var nysgjerrig på det. Jeg gjorde en liten undersøkelse og fant at pioen er en blomstrende plante som er kjent for sin medisinske bruk. Den har blitt brukt ofte i tradisjonell Korea, Kina og Japan og kjent for å ha noen celleregenereringskapasitet. (Kilde: Wikipedia)

Vichy Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care Vichy Normaderm Rensende rensegel Vichy Dercos Energizing Anti Hair Loss Shampoo VLCC Enbrighten Peeling Night Cream Jovees Avocado Revitalizing Night Cream Beste nattkrem tilgjengelig i India L'Oreal Paris Hvit Perfekt Laser Whitening Cream L'Oreal Paris White Perfekt Transparent Rosy Whitening Cream Kropps Shop Fukt Hvit Shiso Whitening Night Treatment

Populært emne