Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Eva Fresh Lips Rose Moisturizing Colored Lip Balm Review - MOTE 2023
Eva Fresh Lips Rose Moisturizing Colored Lip Balm Review - MOTE 2023
Anonim

God morgen peeps!

Hvem elsker ikke en farget leppebalsam? Spesielt når det kommer i en veldig søt rosa farget emballasje? Jeg vet, jeg gjør det! Så da jeg så Eva Fresh Lips Rose Moisturizing Colored Lip Balm på en tilfeldig skjønnhetsbutikk, kunne jeg ikke hjelpe, men få det! Lar oss komme i gang med denne anmeldelsen!

Image
Image

Pris:

INR 130.

Min erfaring med Eva Friske Lips Rose Moisturizing Colored Lip Balm:

emballasje: Eva leppebalmer kommer i en veldig søt pappemballasje som har bildet av hvilken smak leppen er. Denne leppebalmen har roser over og teksten er i rød-rosa farge. Leppebalmen kommer i en veldig søt nyanse av rosa.

Hele kroppen er rosa i farge, for å indikere at det er en farget leppebalsam! Det er detaljer trykt på kroppen. Emballasjen er veldig enkel, men fargen er super søt og girly.
Hele kroppen er rosa i farge, for å indikere at det er en farget leppebalsam! Det er detaljer trykt på kroppen. Emballasjen er veldig enkel, men fargen er super søt og girly.
Image
Image
Image
Image

Farge: Når du åpner cap-ting, får du se en bubblegum-rosa farget balsam, som også er super søt. Men når du sverger det, vises ingen farge. Det er så frustrerende! Jeg betalte 20 dollar ekstra for fargen, men nei. Alt jeg får er gjennomsiktig leppebalsam! Dette er juks! Ikke engang en liten snev av rosa!

Tekstur: Leppebalmen gjelder jevnt på leppene og tekstur er lett, men ikke så lett som de gjennomsiktige leppebalmene fra Eva. Du føler ikke at du har brukt noe på leppene dine. Det er bare en liten bit tingling, men hvis du ikke tar hensyn, føler du det ikke.

Den glir jevnt og gir litt fuktighet til leppebalmen er på leppene. Det er ikke hydrering, men det hevder ikke å være en. Det gjør ikke leppene mykere. Også, leppene dine føles ikke fuktiggjort etter at balsamet fader av.

Oppholdsstyrke: Det forblir på inntil 2 timer hvis du ikke snakker eller spiser eller drikker noe. Det forsvinner med selv sipping vann: / Reapplication er nødvendig hver time eller så.

Lukt / Smak: Den har en sterk duft av roser. Den går i 5-10 minutter på leppene. Men når du åpner leppebalmen, er duften veldig sterk. Følsomme neser ville ha et stort problem å håndtere duften. Noen ganger er duften veldig irriterende, spesielt når du har en dårlig dag! : p Men det har ingen smak.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Fordeler av Eva Friske Lips Rose Fuktighetsgivende Farget Lip Balm:

• Rimelig. • Søt emballasje. • Ikke la en hvit støpe på leppene. • Lett tilgjengelig. • Glir glatt på leppene. • Ingen smak.

Ulemper med Eva Friske Lips Rose Fuktighetsgivende Farget Lip Balm:

• Sterk rose duft. • Ingen hint av farge. • Lavt forbli strøm. • Opplever ikke kravene til å gjøre leppene myke og fuktige.

IMBB Rating:

2.5 / 5

Konklusjon:

Hopp! Legg litt mer penger og kjøp babylepper! 😛

Eva Dew-Floral Mist All-day Freshness Deodorant Eva Doll Forfriskende Rose All Day Freshness Deo Eva All Day Freshness Deo - Blush EVA Lush Lips Nourishing Lip Balm Strawberry Bite Eva Friske Lips Grape Fuktighetsgivende Lip Balm Eva Fresh Lips Fuktighetsgivende Lip Balm - Raspberry Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink Khadi Pure Rose Water Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Nivea Vitamin Shake Cranberry og Raspberry Lip Balm Cetaphil fuktighetsgivende lotion Revlon Touch & Glow Moisturizing Powder Kroppsbutikken Delipscious Tinted Lip Balm LipIce Sheer Farge Strawberry Lip Balm NYX Color Lip Balms - Grazie og takk NYX Color Lip Balm Shukran

Populært emne