Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Lipstick Review - KROPP 2023
Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Lipstick Review - KROPP 2023
Anonim

Hei kjære damer,

Jeg er tilbake med en annen leppestift - denne gangen fra House of Givenchy! Det har vært med meg en stund nå, men jeg kom bare ikke rundt for å se gjennom det! Mitt problem er at jeg psykisk skriver så mange anmeldelser daglig, men bare ikke komme seg rundt for å faktisk penne dem ned. Hvis det bare var et instrument som kunne registrere mine tanker og filtrere dem 😛

Image
Image

Produktdetaljer (fra nettsiden):

Like tidløs som Audrey Hepburns lille svarte kjole. Le Rouge forvandler deg til et stilikon med sin signatur halvmatte og ekte lamskinnveske. Hver nyanse er spesielt konsentrert med intense fargepigmenter for enkel engangsapplikasjon som varer hele dagen. Denne leppestiften definerer, plumper og fukter leppene med sin unike lette formeringsformel og ikke-klebrig tekstur. Leppene er sanselig kledd i strålende halvmattefarge som er myk til berøring.

Hva det er:
Hva det er:

En intens semi-matt leppestift og lærtilbehør i en.

Hva det gjør:

Mer enn en leppestift, dette er det nye tilbehøret til kvinners lepper. Innkapslet i ekte skinn som er mykt og smidig å røre, definerer denne langvarige leppestift perfekt lepper i ett slag.

Pris:

$ 36 i USA / i India @ INR 2785.

Image
Image

emballasje:

Emballasjen er definitivt iøynefallende og så tydelig som en Guerlain Rouge G eller en YSL Volupte. Saken dekselet er laget av ekte lamskinneskinn. Du løsner leppestiftet fra lammeskinnhetten og kulen har en normal vridningsmekanisme. Leppestiftkulen bærer Givenchy-logoen. I helhet er det litt stort og ikke så reisevennlig. Jeg lagrer dem i pappkartongen at de kommer inn - slik at skinnet (veldig tynt lag) blir riper eller revet. Det er ingen farger indikator.

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Lipstick:

Farge:Fargen "Rose Dentelle" beskrevet som en "dyp rose" er en støvete rosenrødt rosa. Det er en hverdagsrosa, men veldig smigrende på våre indiske hudtoner. Det er en kremhet til fargen som gjør at leppene dine ser myke og fyldigere ut. Jeg føler at støvete rosa nyanser som denne, og som Bobbi Brown Rose Blossom, er veldig smigrende på nesten alle hudtoner. Dette kan lett være leppestift du har på kontoret hver dag, og fremdeles ikke lei deg. Det lyser bare opp ansiktet på en fin måte.

Image
Image
Image
Image

Tekstur:Tekstur er lett, kremaktig, legger seg i en halvmattig finish. Det er fuktig mens du er slitt, du får ikke følelsen av en matt / halvmatt leppestift. Lippene føler seg ikke eller ser tørre ut - tvert imot ser de faktisk fyldigere ut og hydrert. Den synker ikke inn i linjene på leppene, og det bløder heller ikke.

Image
Image

pigmentering: Å ha en så myk og nesten nøytral nyanse har produktet stor pigmentering. En sveipe avsetninger 90-95% farge, og tar vare på all lip pigmentering. Se på armprøven - det er en enkelt mettet sveipe, ikke bare elsker det!

Image
Image

Varig kraft:Igjen, til tross for at fargene ikke er dristige, varer leppestiften ca 5 - 5,5 timer, innlegg som det etterlater en svak, rosa jevn flekk.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler av Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Lipstick:

 • En vakker støvete rosa skygge.
 • En av de beste halvmatte leppestiftformelene der ute.
 • Ekstremt lett og behagelig å bruke på tekstur.
 • Flott pigmentering.
 • Lett å påføre fra røret.
 • Lippestiften er fuktighetsgivende og gjelder som en drøm - ingen sløyfe eller trekk!
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Ingen fjerning eller blødning.
 • Luksuriøs, vakker, ikonisk emballasje.

Cons av Givenchy # 203 Rose Dentelle Le Rouge Intense Farge Sensuously Mat Leppestift:

 • Givenchy-produkter er ikke like lett tilgjengelige i India - i Mumbai har bare Juhu Shopper's Stop en teller.
 • Produktet har duft, skal være mimosa og solbær, jeg er ikke personlig fan. Jeg har ikke noe imot duft i leppeproduktene mine, men dette er ikke min favoritt. Jeg forstyrrer imidlertid ikke produktet på grunn av min personlige preferanse.

IMBB Rating:

Ja, et 5/5 produkt.

Jeg elsker denne formelen og elsker hvor lett og behagelig det er. Det skriker virkelig high-end, fra emballasje til selve produktet. Du bør definitivt prøve serien - de har noen veldig fine farger. Jeg har gjennomgått Rose Dressing og Fuchsia Irresistible fra denne serien tidligere, vil dele et par flere farger med deg snart.

Givenchy Croisiere Fuchsia 309 Le Rouge Givenchy Le Rouge - # 205 Fuchsia Uimotståelig Givenchy Le Rouge - Rose Dressing Givenchy Lip Liner Pencil - Lip Rouge Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Midnight Rose YSL Rouge Pur Couture Mats: # 207 Rose Perfector L'oreal Color Riche Accords Intense Lipsticks Loreal Color Riche Lipstick - Intense Fuchsia Colorbar Ta meg som jeg er Lipcolor - Sinful Orange, Sensuous Red Montagne Jeunesse Sensuous Spice Self Warming Mask Best Matte Lipstick Merker og Range tilgjengelig i India Lakme Absolute Matte Lipstick - Elegant Bloom Colorbar Velvet Matte Lipstick - Obsessed Orange Clinique Matte Plum, Matt Peony Myk Matte Lipstick

Populært emne