Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Skadelige effekter av deodoranter - UTSEENDE 2023
Skadelige effekter av deodoranter - UTSEENDE 2023
Anonim

Skadelige effekter av deodoranter

Deos og antiperspirants har vært et varmt emne i mange år. Ofte hører vi hvordan deos clog porene og antiperspiranter har vært knyttet til brystkreft. Med et økende antall tenåringer som hopper inn i "smell-good-get-a-girlfriend" bandwagon, er det avgjørende å sjekke om vi misbruker deo bruk og også skape bevissthet om de langsiktige skader på bruk av deodoranter. Sjekk ut skadene, deodoranter og antiperpiranter kan forårsake i det lange løp.

Image
Image

Aluminium

Aluminiumbaserte forbindelser er hovedbestanddelene i antiperspiranter. Hva disse tingene egentlig gjør er å blokkere svettekjertlene, slik at svetten ikke ville dukke opp. Ifølge forskning absorberes disse forbindelsene av huden og kan forårsake endringer i østrogenreseptorene av brystceller. Dette østrogenet kan fremme veksten av både kreft- og ikke-kreftceller, og dermed gjøre deg mer utsatt for brystkreft hvis du bruker aluminium antiperspiranter.

Pustevansker og hudallergier:

Eksperter foreslår at hvis du bruker for å deo spray, kan innånding av kjemikalier fra deos forårsake pusteproblemer, hudproblemer som eksem og astma og i noen sjeldne tilfeller, selv dødelige hjerteproblemer. Den fine tåken fra deo er lett innåndet og forårsaker kvalme og hodepine. Spraying av deo i et lukket bad eller et hvilket som helst rom sans ventilasjon, kan være verre.

parabener

Parabener i varierte former, metylparaben, propylparaben, etylparaben og så videre, er i utgangspunktet kunstige konserveringsmidler som er mye brukt i kosmetikk og personlig pleieprodukter. Eksperter vurderer nå dem en grunn til å forårsake kreft. Parabener (har østrogenlignende egenskaper) som østrogen, i kroppen kan fremme veksten av brystkreftceller. Kvinner er mer tilbøyelige til å utvikle kreftceller i brystet på grunn av bruk av slike paraben-eksisterende deos på underarmene.

Image
Image

Propylenglykol

Hørt om fuktighetsmidler som holder stoffene tørke ut? Disse er en del av deodoranter og antiperspiranter. Fuktighetsmidler er kjent for å forårsake kontaktdermatitt, nyreskade og leverskade. Dette nukleotoksin kan også forårsake øye og hudirritasjon, gastrointestinal irritasjon og ubehag, kvalme, hodepine, oppkast.

talkum

Talc er et mineral som brukes i personlig pleieprodukter som absorberende stoff, og det har blitt klassifisert et kreftfremkallende organ av kreftforskning. Talc inneholder noen mengder asbestfibre, derfor hvis du ser talkum oppført på ingredienslisten, vil du ikke vite om talkum inneholder asbestfiberfibre, noe som gjør talksystemet ditt - kreftfremkallende.

Aerosol brenner og frostbit

Hvis aerosol deodorant (våre vanlige bokser av deos) holdes nær huden i lengre tid, kan det forårsake aerosolforbrenning som er en slags frostbit.

triklosan

Triclosan er et antimikrobielt kjemikalie som brukes til å drepe bakterier på huden. Dette har vært kjent for å forårsake hudirritasjon, og det har også vært kjent å forstyrre skjoldbruskfunksjonen og noen andre hormonsystemer.

Tips:

Det kan så skje, kroppen din ville gå immun mot deodoranter og antiperspiranter. For å holde kroppen din trygg mot kjemikalier, bytt til naturlige deodoranter! Nå internasjonalt er ukonvensjonell type naturlig deodorant krystall deodorant laget av mineralsk salt tilgjengelig. Men det er så mange naturlige hjemmelagde rettsmidler som vil hjelpe deg med å drepe kroppens lukt som forårsaker bakterier. I mellomtiden vil disse innleggene hjelpe deg, les HER og HER.

Bilde 1 2

Skadelige effekter av tunge metaller i leppestifter Eva hudvennlig deodorant i Bergamot Woody EVA Lush Lips Nourishing Lip Balm Strawberry Bite Eva Glee Peppy Fruity All Day Long Freshness Deo Skadelige kjemikalier i en sjampo

Populært emne