Hei venner,

Jeg vurderer et produkt fra merket "Dirty Works". Dette er et britisk basert merke som nå er tilgjengelig over hele verden - jeg tror dette er tilgjengelig online også i India. Så snart jeg så navnet og emballasjen, er det eneste som kommer til min merkevare, såpe og herlighet.

Jeg fant disse produktene å være rimelig og er tilgjengelig på apotek i Australia. Det er også søte gave sett tilgjengelig. Jeg ble også fristet av reisepakker med søte, reiseformede kroppsrørere. Såpe og herlighet er ikke lett tilgjengelig her og er overpriced, så jeg ønsket å prøve dette merket og se om det kunne være en erstatning.

La oss starte med en gjennomgang av "Dirty Works All A Lather Body Wash".

Produktbeskrivelse:

Lather opp med vår reviving kremete kroppsvask. Med zingy sitron gress ekstrakt å sette en vår i ditt skritt, er det på tide å synge i dusjen igjen (Ikke våkne naboene!).

Pris:

AUD 8 (Made in China for Dirty Works, Storbritannia)

Veibeskrivelse:

Masser denne kremete alt av en skumklut. Vask på våt hud ved hjelp av en kroppsblære eller svamp og skyll av og la deg være klar til å møte dagen. For best resultat følger med Bare Nødvendighet Body Lotion eller Dream Cream Body Butter.

ingredienser:

Min erfaring med skitne verk Alt om en skumvask på vask:

Emballasjen er blå i fargen, og er vintage inspirert og ser så mye ut som såpe og herlighet. En forskjell er dette merket hovedsakelig bruker blå farge for emballasje og ikke rosa. Jeg har sett dusjgeler, lotion, kroppsrør, leppebalmer samt ansiktspleieprodukter. De har også en anti-cellulittkrem, akkurat som såpe og herlighet. Denne dusjgelen kommer i et 200 ml rør og er en klar væske. Ved å se på det, virket det ikke kremaktig, så jeg ble overrasket over kravet "kremaktig kroppsvask".

Duften er ganske sterk, men energisk. Det er bare et snev av sitrongress, men jeg følte også at det var en liten syntetisk lukt til kroppsvask. Det tok litt tid å skumle opp og du må bruke ganske mye produkt for å få skum. For andre gang brukte jeg svampen som fulgte med den, og et lite produkt går lengre med dusjpusten.

Når du klemmer kroppen, vasker du ut av den nydelige emballasjen, er det en klar kroppsvask, jeg personlig liker tynnfargede kroppsvasker, men det betyr også flere kjemikalier.

Etter vask av huden min, føles det ikke tørr, men heller ikke fuktet. Fordi det hevder å være en kremaktig kroppsvask, forventet jeg å fukte huden min litt. Jeg hadde høye forventninger til denne dusjgelen som jeg allerede har brukt et par andre produkter fra dette merket og var imponert over dem. Dette er et anstendig produkt, men ingenting å skrive hjem om.

Fordeler med skitne verk Alt i skumvask:

• Søt vintage inspirert girly emballasje. • Tubeemballasje er lett å bruke i dusjen og er ikke glatt. • Lemon gress duft er forfriskende. • Rengjør og oppdaterer huden uten å tørke den. • Fornuftig priset.

Ulemper med skitne verk Alt i skumvask:

• Lukter litt syntetisk, i hvert fall til meg. • Selv om det hevder å være en kremaktig dusjgel, gir den ingen fuktighet i huden

IMBB Rating:

3/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale skitne verk alt av en skumvask?

Jeg ville ikke tilbakekjøp dette. Men hvis du er glad i sitrongress duft, kan du kanskje like dette som det er en anstendig dusjgel som gjør jobben sin bra.

Dirty Works Buff din ting Body Scrub Ella og Rose Creme Of All Cremes Patchouli Og Vanilje En Lett Kroppsmørk Alle MAC Blushes Olay Oppdatere Bare Regnskog Blomst Kroppsvask Kroppshandelen Wild Argan Oil Shower Gel Dove Go Fresh Body Wash FabIndia Avocado Body Wash Olay Body Wash - Spa Exfoliating Ribbons Palmolive Aroma Body Wash Olay Ultra fuktighetskroppsvask med shea smør

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: