Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream Review - KROPP 2023
Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream Review - KROPP 2023
Anonim

Av Pragya Singhal

Hei,

Tidligere pleide jeg alltid å lure på hvorfor folk sparer penger på bare en "håndkrem" når noen grunnleggende body lotion kan gi samme fuktighet. Og da, etter college da jeg begynte å leve alene, ble misforståelsen fjernet.

Ja, en 10-dagers ferie av en husmor kan lære deg mange ting! I de ti dagene har det såpevannet ødelagt min negler og hender. Jeg tredoblet herdingsjakken på neglene mine (de brøt fortsatt mens jeg skrubbet redskap), men jeg kunne ikke ha blandet kroppsrommet og vim-baren!

Min pike kom tilbake, og jeg lærte at jeg må gå videre til noe mer enn kroppen min. Og det var da jeg løsnet vesken min for å kjøpe bare en "håndkrem" - og jeg var hekta siden da. Nå går vi videre til det siste tillegget til håndkremet kitty- Etude House Hand Bouquet Rich Butter Hand Cream!

Image
Image

Påstander:

Håndkrem med Shea Butter (5% innhold) fukter og nærer hender med en forbedret anti-rynkeformel for myk, jevn hud.

ingredienser:

VANN, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SMØR, MINERALOLJE, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, BIOSACCHARIDE GUM-1, MACADAMIA TERNIFOLIA SEDOLJE, GLYCERYL STEARATE, SORBITAN STEARATE, POLYSORBATE 60, PEG -100 STEARATE, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLAT CROSSPOLYMER, TROMETHAMIN, GLYCERYL CAPRYLATE, POLYACRYLATE-13, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYISOBUTENE, ADENOSIN, POLYSORBAT 20, DISODIUM EDTA, FENOXYETANOL, FRAGRANCE

Holdbarhet:

Ikke gitt. Men bruk innen 12 måneder etter åpningen.

Pris:

Singapore $ 9,9 eller omtrent INR 475 / - for 50 ml. Jeg fant nettsiden som selger den for US $ 5, skjønt!

Min erfaring med Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream:

Den har myk plastemballasje med et snev av rosa farget rør og mørk farget plastskrue. Åpningen av røret har en innsnevret åpning, og det sparer unødvendig smuss over randen og ringene på røret. Lett å åpne og skru tilbake.

Kremet er mykt hvitt i skyggen. Det kommer ut som en glatt teksturert krem - hverken ren eller fast. Det blandes øyeblikkelig i hånden og fingrene hvis du begynner å gni den ordentlig.
Kremet er mykt hvitt i skyggen. Det kommer ut som en glatt teksturert krem - hverken ren eller fast. Det blandes øyeblikkelig i hånden og fingrene hvis du begynner å gni den ordentlig.

Jeg elsker lukten av roser av visse merker - ja, ikke blomstens lukt, men merkets lukt. For eksempel har FE rosevatgel, FE Indian Rose eller Crabtree & Evelyn -Evelyn Rose. Dette har også en ros slags lukt, men veldig subtil og tydelig. Og det var så bra at jeg måtte gå tilbake for å plukke den opp etter å ha spilt hele kjøpesenteret.

Tekstur er ikke buttery kremaktig, men myk kremaktig. Selv smøre det forsiktig på hånden min, gjorde det forsvinne raskere enn jeg hadde forestilt meg. Det suger rett inn i huden, og jeg er sikker på at selv om jeg tok en valnøtt størrelse og gnidd det i, ville kremet lett bli absorbert.

Så, det har fått lukten, tekstur og hudmykningskraften til høyre. Men hva med levetiden? Fra et luktperspektiv svimmet det bare etter en time, mens jeg kjøpte i kjøpesenteret. Mykheten forblir fortsatt.
Så, det har fått lukten, tekstur og hudmykningskraften til høyre. Men hva med levetiden? Fra et luktperspektiv svimmet det bare etter en time, mens jeg kjøpte i kjøpesenteret. Mykheten forblir fortsatt.

Men jeg prøvde en annen test på den. Etter påføring skyllte jeg hånden min i vann for å sjekke effektiviteten. Lukten ble intakt og hendene fikk en fin myk følelse. Nå gjorde vann det aldri for meg før, så det må være kremet: D. Det hevder på en forbedret anti-rynkeformel, men jeg klarte ikke å teste dette kravet.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image

Pros av Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream:

• Subtile og distinkte rose lukt, veldig trøstende. • Blander vakkert og forlater ikke den ubehagelige smøraktigheten på huden. • Veldig effektiv når den passerte vannskyllingstesten! • God emballasje - ingen produktspild rundt felgen. • Pris, selv om jeg betalte ekstra i Singapore, men hvis det koster $ 5 i USA - hei, kan jeg også godt stable det opp!

Cons av Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream:

• Tilgjengelighet i India. • Kjølig vinter og super tørr hud - denne stakkars babyen trenger kanskje litt støtte.

IMBB Rating:

4/5

Anbefaler jeg Etude House Håndbukett Rich Butter Hand Cream?

Helt sikkert! Du vil ikke angre på å ha det. Det vil definitivt gjøre hendene mykere, glattere og perfekt duftende. Og denne er billigere enn noen få populære merker der ute!

Vil jeg tilbakekalle Etude House Hand Bouquet Rich Butter Hand Cream?

Dette kommer til å være på min må kjøpe liste når jeg besøker statene neste!

Etude House Alphabet Sheet Mask-Granateple Etude House Fig Rensende Mask Etude House Proof10 Auto blyant Etude House Sun Prize Alle Proof Moisturizer SPF 50 Vaselin sunn hånd og neglelotion Kroppshandelen Kakaosmør Hånd og Kropp Lotion Adidas Slapp av med blomsterbukett Beroligende dusjgel for kvinner Eva Sweet Woody Bouquet All Day Freshness Deodorant L'Occitane Shea Butter Ultra Rich Sjampo For Tørt Hår L'Occitane Ultra Rich Shea Butter Lip Balm Fab India Citron Intensive Hand Cream Neutrogena Norwegian Formula Hand Cream Kama Ayurveda Håndkrem Blossom Kochhar's Aroma Magic Hand Cream (Hånd Softner)

Populært emne