Kelley_Grace_and_Shonda_Lamb | Kontakter

Innholdsfortegnelse:

NYX Parfait Butter Lip Balm - MOTE 2023
NYX Parfait Butter Lip Balm - MOTE 2023
Anonim

Balmer og smøremidler for lepper har mange valg i disse dager; Jeg plukker dem opp til venstre og høyre LOL! Her vurderer jeg NYX smør leppebalsam.

Produktbeskrivelse:

Dip leppene dine i en ren vask av farge med vår Smør Lip Balm. 8 dekadente nyanser. En sveipe etterlater tørre lepper som føles smidig og hydrert.

Hva det er: En Buttery Lip Balm som er vanedannende myk og scrumptious. Hva det gjør: Perfekt for å legge til en subtile hint av farge for en naturlig flørtende pout.

Hvorfor vi elsker det: Det er en deilig måte å legge til fuktighet og glans til lepper med litt farge.

Artisttips / Foreslått bruk: Slik bruker du: Påfør direkte på bare lepper. Kan også påføres over lip liner for mer intens farge.

Image
Image
Image
Image

ingredienser:

Image
Image

Pris og antall:

$ 4 for 0,14 oz.

emballasje:

Den balsam kommer i en vanlig vri opp mekanisme beholder som de fleste leppe balms og røret ligner fargen på balsam skyggen.

Tekstur og pigmentering:

Leppebalmen er veldig buttery og glatt (sant til navnet) med bedre enn gjennomsnittlig pigmentering som du kan se det kan brukes som en ren leppestift. Det er litt slip i det mens applikasjonen som jeg antar kunne skyldes fuktighetsgivende egenskaper. Jeg er glad med mengden farge det gir til leppene, men skyggen på røret stemmer ikke overens med det på leppene som du kan se det ser mer mauv-ish ut.

Image
Image

Stå i kraft:

Om levekraften til en leppebalm, ahh!! Tider har endret seg så mye, og så har sminke og hudpleie. Dette forblir på satt til 2-3 timer, og ingen spor igjen, så det er nødvendig å re-applikere.

Image
Image

Min erfaring med NYX Parfait Butter Lip Balm:

I disse dager kommer de fleste merker opp med progressive leppeprodukter som kan eliminere bruken av flere produkter for lepper. Jeg har brukt babylepper og likte dem, så hadde noen flere fra andre merker; Min favoritt er smør London leppebalsam. Jeg kom over disse smørbalsamene i supermarkedet og fra NYX var jeg villig til å gi dem en prøve fordi alle andre produkter jeg har fått fra merkevaren var mye bedre enn andre apotek. Balsammen er fuktig for mine uttrukne lepper, men ikke noe fancy, det gjør jobben anstendig, men låne ikke leppene mine med en jevn fuktighetsrik følelse

Fargen Parfait ser ut som korallrosa og veldig tiltrengende, men da jeg søkte det, hadde det en mauve tone til den. Jeg liker likevel skyggen, med den ekstra fuktighet er det en flott å ha i forfengelighet siden været er veldig tørt og veldig kaldt. Jeg har noen flere nyanser i mitt sinn som ser fristende ut, jeg vil hente dem også 😀

Image
Image

Pros av NYX Parfait Smør Lip Balm:

  • Fuktighetsgivende.
  • Vakker fargetone på leppene.
  • Ingen distinkt lukt.
  • Reisevennlig emballasje.
Image
Image
Image
Image

Ulemper med NYX Parfait Butter Lip Balm:

  • Lang liste over kjemikalier.
  • Tilgjengelighet i India.
Image
Image

IMBB-vurdering:

4/5

Anbefaler jeg NYX Parfait Butter Lip Balm?

Ja, definitivt, de er veldig gode for prisen og leverer hva de skal!

NYX Butter Gloss Strawberry Parfait Review NYX Smør Lip Balm - Red Velvet Review NYX Butter Gloss - Peach Cobbler NYX Butter Gloss Strawberry Parfait NYX Colour Lip Balms - Grazie og takk om vurdering NYX Color Lip Balm - Xie Xie Review NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Smør Lipbalm - Brownie NYX Butter Gloss i Tiramisu Best Tinted Lip Balms tilgjengelig i India - Brands & Range Lakme 9 til 5 Crease-less Lip Balm - Coral Charm Topp 10 Lip Balms

Populært emne