Diwali er populært kjent som festival av lys fordi det bringer velstand og lyser opp våre liv. Ikke bare Diwali, men hver festival, av alle religioner, er ufullstendig uten søtsaker og familiemat og noen ganger hvis du ender med å ha mer enn nødvendig. Som festsesongen kommer opp, er det viktig å huske at når du nyter feiring og delingstid, er det bare umulig å unngå fett.

Søtsaker med massevis av ghee, sukker og meieriprodukter (som melk og khova) og stekt mat forbrukes under festivaler er fulle av kalorier. Takket være de skiftende tider får vi til og med karamelliserte nøtter og sjokoladefileter med tørre frukter. Er det ikke kynisk nok til å få oss demotivert? Selv om festivaler er lastet med glede og moro, forstyrrer det diettplaner for mange mennesker, spesielt min.

Munching alternativene tilgjengelig denne sesongen ..

Når festsesongen nærmer seg, er det viktig å huske at mens du nyter hvert øyeblikk av feiring, er det ikke umulig å unngå kalorier. Hvis du ikke ser på kostholdet ditt, vil det ta bort alt det harde arbeidet du gjorde for å komme i form eller demotivere deg selv før du begynner å tenke på det.

Moderering er nøkkelen til å nyte festlig mat og fortsatt holde vekten i balanse. 🙂

Få tips om hvordan du kan unngå helling på kalorier under festivaler:

  1. Lavt fett, lavt sukkerprodukt: Bruk ingredienser som lavmjólk, lavsukkerprodukter og andre meieriprodukter til å lage søtsaker og snacks. Men ikke bruk disse produktene i stor grad under halo-effekten av lavt fett, da disse produktene er "fettfattige" men ikke "ikke fete".
  2. Mindre olje: Kok maten med en begrenset mengde olje. Når du spiser fet mat noen ganger, pleier du å konsumere mer enn det du vanligvis bruker. Dermed spise mindre selv når du spiser fet mat noen ganger.
  3. Drikke vann: Når det er matbittid under festivaler, drikk et glass vann. Et glass vann vil gjøre magen delvis full. Som et resultat vil du spise mindre; Dette vil bidra til å minimere kaloriinntaket. Når det kommer en fest sammen under festivaler, kan du holde fast i vane med å spise mindre og snakke mer '😉 min favoritt ... 😀
  4. Vær bevisst: Prøv å være bevisst på hva du spiser under festivaler, slik at du får en ide om matinntaket. Du kan justere kostholdet ditt senere, eller du kan delta på en ekstra treningsøkt. Men det er bedre at du bestemmer på forhånd hvor mye du vil konsumere i en bestemt periode og holde fast ved det.
  5. Erstatt søtsaker og snacks: Når du serverer søtsaker og snacks, legg til frukt og nøtter på tallerkenen. Når du bare ikke kan motstå fristelsen, spis nøtter og tørk frukt i små mengder for å redusere kaloriinntaket.
  6. Bruk mindre plater: Du pleier å spise mindre når du serverer deg selv i mindre plater. Selv små skjeer, briller og boller er fordelaktige for å unngå usunn mat. Unngå andre hjelp også. Dette vil bidra til å holde god kontroll på delstørrelsene dine. Dette er strengt for din junk food kvote, spis en sunn mengde hovedrett for å holde deg ladet opp 😉

Nyt festsesongen og vær også oppmerksom på at disse pekene, slik at du kan komme tilbake til formen igjen uten bekymringer.

Sist men ikke minst, klager vennene mine alltid at jeg spiser like bra, men jeg legger ikke vekt på så mye som de gjør. Jeg har nylig funnet ut hemmeligheten, noe som motiverte meg til å skrive dette. Håper min venn vil tilgi meg etter at jeg har sett dette. Skriver dette for sin fordel også ..

Vi begge rammet de samme restaurantene og spiser nesten fra samme buffet, men sjekk ut forskjellene i henne og mitt valg ... .. I stedet for å skrive opp generiske ting, vil jeg gjerne bringe dette realistiske bildet til synet ditt 😉

Jeg er ikke en salatperson, men denne salaten jeg kan spise opp som hovedrett. Gulrot og rosiner ....... Jeg henter litt kondensert melk i stedet for å kle seg til denne, bare 3 ingredienser og god måte å starte et måltid på

Gledelig munching, også hvis du har noen yummy ting med mindre syndige ingredienser, del det med meg 🙂

Glad Diwali ......

Hvis jeg har vært over kritisk om noe, vær så snill å tilgi meg, er en geek og inn i en ledelsesjobb, så det er godt å finne feil 😉 LMAO

Bildekilde 1, 2, 3, 4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: