Hei folkens,

Jeg fikk denne børsten i et nylig ELF-drag, og bestemte meg for å legge dette til handlekurven fordi jeg hadde lyst på en god solid krøllingspensel. Jeg føler den ekte teknikkens deluxe krøllbørste og Real Techniques deluxe shadow brush (jeg bruker dem til å blande over overgangsskyggen nå) er for store for mine øyne, og så ønsket å sjekke ut et ELF-alternativ. Jeg bestilte den vinklede konturbørsten med dette, selv om jeg ikke hadde forventet en så stor forskjell i størrelse mellom de to.

Produktkrav:

Denne taklon børsten kan brukes med våte eller tørre produkter. Vær en profesjonell makeup artist og skape et feilfritt utseende med e.l.f. studio børste! De kuplede børstene plukker opp mye farge og legger det på øyelokket for ekstra definisjon. Legger til dybde nær lashlinjen og i øyets hjørne. Bruk til å feie farger langs lashlinjen for konsentrert farge.

Min erfaring med e.l.f. Studio Konturbørste:

busten:Borstene er veldig myke og de pokker ikke mine øyne som Real Techniques børster gjør, noe som er veldig uvanlig (jeg har følsomme øyne). Taklon er et vanlig syntetisk hår i mange børster. Borstene på dette ser også ut til å være ganske tette, i motsetning til noen andre i dette prisklasse som kan være sparsommere og hit og savner. Tatt i betraktning prispunktet, forventer jeg litt shedding, men overraskende nok har dette ikke kastet så langt. Hylsen, tror jeg, bidrar til at børstene holder seg på plass.

Form av børsten: Børsten er pent kuppet og smelter opp midt i midten.

Bruk: Siden dette er en liten og kompakt krøllbørste, pleier jeg ikke å bruke den til å blande overgangskygge; Jeg finner en fluffier børste fungerer best for det. Men denne penselen lar meg nøyaktig legge farge ned, noe som er viktig når du jobber på krøllen. Jeg foretrekker mindre børster som denne fordi jeg har mer kontroll over fargeplasseringen. Jeg bruker dette for å legge til og blande / pudse ut skygge på ytre V også. Du kan også bygge og lag på farge med dette også. Jeg føler at det er for stort (for meg personlig) å røyke ut blyantforingen på toppen / bunnen av lash-linjen som de hevder. Jeg foretrekker noe enda mindre. Men du kan bruke den hvis du liker den diffuse effekten som den gir på den nedre / øvre lash linjen. Denne børsten ble ikke testet på dyr, så det er stort pluss.

Jeg har brukt denne penselen hver dag og elsker det faktum at det er den høyeste børsten i min samling! Gjør det lettere å plukke det opp, men du må være oppmerksom på hvor du skal holde den til å manøvrere det siden det er så lenge. Den passer perfekt i mitt øye. Hvis du har mindre øyne, vil du absolutt elske denne børsten og vil finne enda flere bruksområder for det enn jeg gjorde.

Pros av e.l.f. Studio Konturbørste:

  • Myke børster.
  • Ingen børster stikker ut.
  • Veldig enkel å bruke.
  • Flere bruksområder - for felling og plassering av skygger i ytre V.
  • Ingen shedding.
  • Ikke testet på dyr.
  • Rimelig.

Ulemper med e.l.f. Studio Konturbørste:

  • Ingen.

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f. Studio Contour Brush?

Ja, definitivt.

IMBB Rating:

5/5

Totalt sett synes jeg dette er en flott børste å legge til i enhver samling, alt fra folk med gigantiske sminke samlinger og som har vært i spillet for en stund til selv nybegynnere.

ELF Studio 11 Piece Brush Collection ELF Essential Eyeshadow Brush og Blending Eye Brush ELF Studio Small Stipple Brush e.l.f Studio Daily Brush Cleanser for Spic og Span Makeup Brushes ELF Professional Total Face og Bronzing Brush ALV. Vinklet konturbørste Colorbar Chic Cheeks Contouring Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 29 2020