Hei damer

I november kjøpte jeg meg Versace Bright Crystal parfyme (i den rosa skyggen) uten spesiell grunn. Det pleide å være en tid da jeg bare kjøpte parfymer ved spesielle anledninger. Nå plukker jeg dem tilfeldig, for det meste etter å ha lest vurderinger og testet det uten å gjøre for mye matematikk. Jeg elsket parfymen så mye at jeg ville ha en lotion fra samme linje. Da mannen min besøkte Storbritannia i forrige måned, ba jeg ham om å plukke opp dette for meg og boom, Jeg hadde det på mine hender et par uker tidligere.

Produktbeskrivelse:

Inspirert av en blanding av Donatella Versace favorittblomster dufter, er Bright Crystal en fersk, sensuell blanding av forfriskende kjølt yuzu og granatäpple blandet med beroligende blomster av peon, magnolia og lotusblomst, oppvarmet med noter av moské og rav.

Merknader: Iced Accord, Yuzu, Granateple, Peony, Magnolia, Lotusblomst, Acajou, Vegetabilsk Amber, Musk. Stil: Sheer. Sensuell. Luminous

Pris:

Mellom Rs. 2300 / - til 2500 / - for 100 ml, på indiske nettsteder.

Min erfaring med Versace Bright Crystal Lotion:

Jeg foretrekker ikke parfymerte lotioner og unngår dem så langt som mulig. Men jeg elsker notatene fra den lyse krystall parfymen så mye at jeg ønsket å prøve lotionen også. Jeg liker å lagre lotion sammen med duften. Kombinasjonen fungerer bra for meg. Lotionen er lett og ikke tung. Det er så rennende at produktet spylles ut i lokket. Toppen er ikke brukervennlig og en pumpe ville være mye bedre. Lotionen absorberes raskt og er duftende ved påføring. Duften er fantastisk. Det er veldig girly som jeg helt liker; og ekstremt feminin, akkurat som parfymen. Alt dette produktet gjør er å forsterke parfymen i en grad for meg. Det gjør selv mine klær lukt. Selv om lotionen er lett, gir den meg fortsatt riktig fuktighet. Det er ikke ment for noen dyp fuktighet.

Jeg har brukt denne lotionen uten parfymen og duften holder på huden i ca 2 timer. Men hvis det bæres alene, er det ikke nok å erstatte parfymen. Tilbringe Rs. 2500 på en lotion burde virkelig være sterk nok til å ha på seg selv. Trist å si, det trenger parfymen for å øke den. Det bidrar til å øke parfymenes levetid, men det er ikke opp til merket. Jeg skulle ønske de gjorde lotionveien mer konsentrert. Jeg elsker måten det lukter og øker parfymen; men jeg er ikke toooo imponert.

Mine liker om Versace Bright Crystal Body Lotion:

• Lukter nesten som parfymen fra denne linjen. • Riktig fuktighet • Veldig feminin og elegant • Hjelper øker parfymernes levetid.

Misliker jeg om Versace Bright Crystal Body Lotion:

• Pumpedispenser ville være mye bedre. • Veldig rennende at jeg ender med å kaste bort produktet. • For dyrt.

Vil jeg anbefale Versace Bright Crystal Body Lotion?

Hopp over dette! Ikke kast bort dine hardt opptjente penger.

Skal jeg kjøpe Versace Bright Crystal Body Lotion?

Nei!

IMBB Rating: 2/5

Versace Bright Crystal Perfume Review Versace Hydrating Lipstick No.V2063 Review Vanitas Versace Eau De Parfum Versace Woman Eau de Parfum Review Versace Bright Crystal Perfume Review Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectant Elizabeth Arden Åtte timers kremsolforsvar for ansikt SPF 50 Victoria's Secret Love Spell Midnight Hydrating Body Lotion Review Best Lightening og Whitening Body Lotions tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: